ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Στήριξη σε επιθέσεις και γκολ έως 9.00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Στήριξη σε επιθέσεις και γκολ έως 9.00

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Στήριξη σε επιθέσεις και γκολ έως 9.00

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στήριξη σε επιθέσεις και γκολ έως 9.00

προγνωστικά

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο #TheMagician, ακολουθώντας τα γκολ από αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων

Καλημέρα σας! Με τον καλύτερο τρόπο κλείσαμε τα προκριματικά των εθνικών ομάδων, αποκομίζοντας κέρδος με μεγάλες αποδόσεις. Έτσι ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε και σήμερα Σάββατο. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Από τα έντεκα βήματα

Θα ξεκινήσω χρονικά, αλλά λίγο διαφορετικά σήμερα. Κράτησα μια δυάδα καταλογισμού πέναλτι με αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης. Πρώτο παιχνίδι αυτό μεταξύ της Γουλβς και της Λίβερπουλ. Διαιτητής ο Μάικλ Όλιβερ, του οποίου τα περσινά ποσοστά του ξεπερνούσαν το 35%, ενώ φέτος έδειξε για πρώτη φορά την άσπρη βούλα, στο τρίτο του παιχνίδι, της προηγούμενης 4ης αγωνιστικής. Δεν αφήνει με παράπονο την Λίβερπουλ συχνά πυκνά, αν και ο Σαλάχ δεν αποδεικνύεται 100% εύστοχος. Over 0,5 καταλογισμός πέναλτι λοιπόν με απόδοση 3.00 στην Novibet.

Δεύτερος αγώνας από την Ισπανία μεταξύ της Αθλέτικ Μπιλμπάο και της Καντίθ. Άρχων ο Γκιγιέρμο Κουάδρα Φερνάντεζ, ο οποίος φέτος σε δύο αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα δεν έχει δώσει πέναλτι, ενώ πέρυσι σε 17 αγώνες πρόλαβε να δώσει δώδεκα! Ίσως ήρθε η ώρα του. Έτσι και εδώ, over 0,5 καταλογισμός πέναλτι, με  απόδοση 3.00 στην Novibet.

Έτοιμοι για επανεκκίνηση

Πάμε Bundesliga. Καλύτερη έναρξη του πρωταθλήματος από αυτό που έχει καταφέρει περίμενε η Μάιντς, καθώς έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό σε τρεις αγώνες. Άμυνα δυσκίνητη, και με σοβαρά προβλήματα ανάπτυξης ειδικά εκτός έδρας συνθέτουν το σκηνικό της ομάδας του Δανού προπονητή της, Μπο Σβένσον. Χωρίς περιθώρια νέας απώλειας, θα παίξει για την νίκη, ώστε να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Στουτγάρδη εντός έδρας ισοπέδωσε με 5-0, Μπόχουμ και Φράιμπουργκ για να την πληρώσει εκτός έδρας, με το ίδιο νόμισμα η Λειψία (5-1), αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Δύο πρόσωπα μας έχει παρουσιαστεί η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένεμπ μέχρι στιγμής, που επιθετικά όμως δείχνει απελευθερωμένη. Θα βρει τους γηπεδούχους να διψάνε για το τρίποντο, αλλά εύκολα μπορούν να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά τους κενά.

Σημείο: Κρατάμε το over 3,5 με απόδοση 2.70 στην Novibet.

Προγνωστικά: Πήραν το μάθημα τους

Συνεχίζουμε στη Γερμανία. Η Βόλφσμπουργκ ξεκίνησε με δύο νίκες αλλά την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Χοφενχάιμ. Δεν έπαιξε άσχημα, αλλά δύο νεκρά σημεία έφεραν τα γκολ της ήττας για το συγκρότημα του Νίκο Κόβατς. Διαθέτει έμπειρους παίκτες σ’ όλες τις γραμμές και ακριβό ρόστερ για την κατηγορία, με τον στόχο να έχει μπει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Ουνιόν Βερολίνου δεν ενισχύθηκε σημαντικά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα στο πρώτο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την Λειψία, να ηττηθεί εντός έδρας με 3-0. Με τις μικρομεσαίες ομάδες αναμένεται να τα πάει καλά, αλλά θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να πετύχει φέτος την αντίστοιχη περσινή της πορεία, όπου τερμάτισε στην πρώτη τετράδα. Με δύο νίκες και μία ήττα ισοβαθμεί με την σημερινή της αντίπαλο στους έξι βαθμούς.

Σημείο: Μοιάζουν οι δύο ομάδες. Επιλογή μας το goal/goal με απόδοση 1.72 στην Novibet.

Ζητείται σταθερότητα

Πάμε Αγγλία. Ο λόγος για την Άστον Βίλα, η οποία είτε νικάει με μεγάλα σκορ, είτε δέχεται βαριές ήττες. Σίγουρα οι προσδοκίες έχουν ανέβει μετά την περσινή εξαιρετική χρονιά του Έμερι στο πάγκο της ομάδας και την έξοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Το ρόστερ ενισχύθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και τα θέλω του προπονητή, οπότε αναμένουμε να δούμε αποτελέσματα και στον αγωνιστικό χώρο. Τα κενά στην άμυνα υπάρχουν, αλλά επιθετικά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Θετικά ξεκίνησε και η Κρίσταλ Πάλας του 76χρονου Ρόι Χόντσον. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με πέναλτι από την Άρσεναλ, μέχρι στιγμής για την ομάδα του Λονδίνου που βρίσκεται στην έβδομη θέση. Δεν κλείνεται πίσω, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και βγάζει φάσεις. Προσπαθεί και πετυχαίνει να έχει την κατοχή μπάλας, ώστε να απειλεί περισσότερο, είτε αγωνίζεται εντός, είτε εκτός έδρας.

Σημείο: Έρχονται ευρωπαϊκοί αγώνες για την Άστον Βίλα και μια νίκη σήμερα, πέρα από την ηρεμία, θα της δώσει και ψυχολογία εν όψει συνέχειας. Επικίνδυνη ομάδα βέβαια η Κρίσταλ Πάλας, γι’ αυτό και θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά μας, το over 2,5 με απόδοση 1.82 στην Novibet.

Προγνωστικά: Το θέλουν και οι δύο

Θα κλείσουμε με παιχνίδι από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Στη Λαμία φαίνονται αποφασισμένοι να μην έχουν τα περσινά καρδιοχτύπια, που σώθηκαν στο νήμα. Έγιναν οικονομικές υπερβάσεις για τα δεδομένα της ομάδας με σκοπό την εύκολη παραμονή στην κατηγορία. Φαίνεται να πιάνει τόπο η δουλειά που έγινε, με τέσσερις βαθμούς σε τρεις αγώνες και μία ήττα από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Εύσημα πρέπει να δοθούν και στον Λεωνίδα Βόκολο, που ως προπονητής έδεσε την ομάδα στην άμυνα ενώ επιθετικά δείχνει να έχει λύσεις.

Εξαιρετική δουλειά όμως κάνει και στον ΟΦΗ ο Λιθουανός προπονητής Βάλντας Νταμπράουσκας. Κέρδισε εντός έδρας τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, ενώ έχασε με 3-0 στον Αστέρα Τρίπολης. Αρέσει γιατί έχει συγκεκριμένο πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, ανάλογα με τον αγώνα, χωρίς ν’ αγωνίζεται άναρχα. Μαχητική ομάδα που βγάζει πάθος στις μονομαχίες, χωρίς να τα παρατάει μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπως και δικαιώθηκε με τον ΠΑΟΚ που σκόραρε στο 90+7′! Δεν φοβίζει το σημερινό όνομα του αντιπάλου και θα κυνηγήσει την νίκη.

Σημείο: Σε πολύ καλή τιμή θα κρατήσουμε το over 2,5 με απόδοση 2.25 στην Novibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (29 – Αλ Χιλάλ), Δημήτριος Σίοβας (35 – Φορτούνα Σιτάρντ)

Προπονητές: Μάνουελ Πελλεγκρίνι (70 – Μπέτις)

Καλή επιτυχία!

Στήριξη σε επιθέσεις και γκολ έως 9.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στήριξη σε επιθέσεις και γκολ έως 9.00

Δυάδα ρίσκου απόδοσης 9.00
14:30
Γουλβς - Λίβερπουλ
Over 0,5 καταλογισμός πέναλτι
3.00
15:00
Αθλέτικ Μπιλμάο - Καντίθ
Over 0,5 καταλογισμός πέναλτι
3.00
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 4.64
16:30
Μάιντς - Στουτγκάρδη
Over 3,5
2.70
16:30
Βόλφσμπουργκ - Ουνιόν Βερολίνου
Goal/goal
1.72
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 4.10
17:00
Άστον Βίλα - Κρίσταλ Πάλας
Over 2,5
1.82
17:30
Λαμία - ΟΦΗ
Over 2,5
2.25
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις