Από Λαμία μέχρι… Άργος για το 2.64

Από Λαμία μέχρι... Άργος για το 2.64

Προγνωστικά στοιχήματος με μία δυάδα αλλά και ένα δυνατό μονό αποδεκτό από το Κύπελλο Ελλάδας έχει ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Μας άφησαν οι Εθνικές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και γυρνάμε σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς. Το Μουντομπάσκετ μας χάρισε αρκετό κέρδος αφού σχεδόν όλα τα μακροχρόνια σημεία μας, επιβεβαιώθηκαν με σχετική ευκολία. Σήμερα μπορεί να μην έχουμε δράση σε μεγάλα πρωταθλήματα αλλά έχουμε αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Τα προγνωστικά 

  • Ξεκινάμε με την ομάδα του Άργους, αφού ο Παναργειακός θα υποδεχτεί στην έδρα του τον ΠΑΟ Βάρδας. Ο Βαζάκας διαθέτει τρομερό υλικό ειδικά μετά την απόκτηση του έμπειρου Γκαρσία από τον Απόλλων Λάρισας. Οι γηπεδούχου δείχνουν και φέτος πως έχουν στόχο την άνοδο ενώ αναμένονται και κάποιες τελευταίες μεταγραφές αυτή την εβδομάδα. Από την άλλη, η ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας είναι σχετικά η ίδια με την περσινή χρονιά και είναι ένα επίπεδο πίσω θα λέγαμε από τους γηπεδούχους. Τραυματίας ήταν το μεγάλο όνομα του ΠΑΟ Βάρδας, Λαθύρης, ο οποίος απουσίαζε από τον τελευταίο αγώνα. Θα δώσουν προτεραιότητα στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι και ελπίζουμε σε μία εύκολη αναμέτρηση για τους γηπεδούχους. 
  • Συνεχίζουμε πιο βόρεια, αφού η ομάδα της Γιούχτας θα ταξιδέψει από το Ηράκλειο στη Λαμία για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Σταυρού. Από επιτυχημένες σεζόν έρχονται αμφότερες αλλά μεγαλύτερος άθλος φαίνεται να ήταν αυτός των Κρητικών αφού από φέτος θα παίζουν στην Β’ Εθνική. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν αρκετά καλοί στην προηγούμενη φάση με τον Παλαμά αλλά εκμεταλλευτήκαν αρκετά τις στημένες φάσεις και πέτυχαν την ολική ανατροπή. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν στη διάθεση τους τον αρκετά ταλαντούχο Παρλάντζα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Ακόμα ένα παιχνίδι που έχει ξεκάθαρο φαβορί για αυτό θα επιλέξουμε με ασφάλεια το διπλό. 
  • Τέλος, μία επιλογή από το αγαπημένο μας CS:GO. Όσοι με ακολουθούν καιρό, ξέρουν πόσο καλά τα πάμε και στα e-sports για αυτό σήμερα θα επιλέξω μία επιλογή από τον τρομερό παίκτη των Natus Vincere, τον S1mple. Το «rebuild» των Ουκρανών φέρνει τον μεγάλο σταρ να παίζει αρκετά πιο επιθετικά με αποτέλεσμα να μαζεύει ευκολότερα kills. Θα πάρουμε το over στον δεύτερο χάρτη κόντρα στους 5yclone, ο οποίος διαλέγεται από τους Navi.

Από Λαμία μέχρι... Άργος για το 2.64ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Από Λαμία μέχρι... Άργος για το 2.64

Μονό
14:00
Αστέρας Σταυρού - Γιούχτας
2 (-1 ΑΗ)
2.00
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 2.64
14:00
Αστέρας Σταυρού - Γιούχτας
2
1.60
16:00
Παναργειακός - ΠΑΟ Βάρδας
1
1.65
BET: 30 units
E-sports
20:30
5yclone - Natus Vincere
S1mple over 19.5 kills (χάρτης 2)
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις