Προκαλεί ίντριγκα αυτό το 29.00

προγνωστικά

Ένα μακροχρόνιο που «κολάζει», που προκαλεί ίντριγκα στη Super League, έχει ο #Klhmats σε απόδοση 29.00.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, οπότε από την ερχόμενη Παρασκευή θα επιστρέψουμε σε φουλ αγωνιστική δράση, με προγνωστικά για τα εγχώρια πρωταθλήματα, ενώ την επόμενη εβδομάδα εκκινούν και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την παρουσία τεσσάρων ελληνικών ομάδων στους ομίλους.

Έως τότε, οφείλουμε να παραμείνουμε ενεργοί και να αναζητήσουμε μακροχρόνια στοιχήματα με αξία και αποδόσεις που πιθανότατα θα μας πληρώσουν, ακόμη και με τη χρήση του cash out. Μία τέτοια επιλογή είμαι έτοιμος να δώσω στην σημερινή στήλη.

Πρόκειται για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, τον Κίριλ Ντεσπόντοφ. Δεν πρόκειται να μπω στη λογική για το εάν είναι ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση. Σημαντική μεταγραφή, αλλά ο καθρέφτης πάντοτε είναι το γήπεδο. Μπες, παίξε, απέδειξε μας γιατί αποκτήθηκες. Σωστά σας τα λέω; Προφανώς και ναι.

Όμως, το βιογραφικό που φέρνει πίσω του, σε ένα πρωτάθλημα παρόμοιο με το δικό μας, δεν μπορεί να αμεληθεί. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει συμμετοχές σε γκολ, είτε τα πετυχαίνει ο ίδιος, είτε τα μοιράζει. Και σε αυτόν τον ΠΑΟΚ, αναμένεται από day one να πάρει φανέλα βασικού. Τον πιστεύω.

Το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ της Super League προσφέρεται σε απόδοση 29.00. Ρε είστε παλαβοί; Στο 29.00 ένας παίκτης που αναμένεται να πάρει από το χεράκι τον ΠΑΟΚ; Εγώ θα το κρατήσω ως μακροχρόνιο και ότι βγει, απόδοση και αξία αγοράζω εξάλλου.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μακροχρόνιο Super League
Πρώτος σκόρερ
Ντεσπόντοφ
29.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις