Απίστευτο! Αυτό είναι το νέο επάγγελμα του Πέτρου Φιλιππίδη

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό είναι το νέο του επάγγελμα

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Εκτός τηλεόρασης και θεάτρου παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης, μήνες μετά την αποφυλάκισή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο ηθοποιός παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση. Μάλιστα, έχει πουλήσει κάποια ακίνητα, ώστε να εξασφαλίσει κάποια χρήματα, αναζητώντας νέες πηγές εισοδημάτων, ενώ σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, φαίνεται να εξετάζει δύο επαγγελματικές κινήσεις.

Η πρώτη είναι η αγορά ταξί, προκειμένου να εργαστεί ως οδηγός, ενώ η δεύτερη είναι το άνοιγμα ενώ καφενείου στα Ιωάννινα, τόπο καταγωγής του, επιλογές που θα του εξασφαλίσουν ένα ικανοποιηκό μεροκάματο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Dailymedia, το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να δώσει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή μετάδοση. Η συνέντευξη αυτή, πάντως, δεν πρόκειται να λάβει χώρα πριν την απόφαση του εφετείου.

Απίστευτο! Αυτό είναι το νέο επάγγελμα του Πέτρου ΦιλιππίδηΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Απίστευτο! Αυτό είναι το νέο επάγγελμα του Πέτρου Φιλιππίδη

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις