ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Η μεγάλη των Πλάβι σχολή

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Η μεγάλη των Πλάβι σχολή

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Η μεγάλη των Πλάβι σχολή

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η μεγάλη των Πλάβι σχολή

προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Ευρωπαϊκός τελικός για το χρυσό, παιχνίδι ΝΒΑ για το χάλκινο και φυσικά προγνωστικά Μουντομπάσκετ από τον #Dikopoulos.

Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Θα ξεκινήσω λίγο νοσταλγικά αλλά ρε παιδιά, πόσο δίκαιο άθλημα είναι το μπάσκετ; Έλεγα εξ αρχής ότι ο Καναδάς θα πάρει το χρυσό αλλά βλέποντας τον ημιτελικό δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να χάσει η Σερβία. Όλοι ξέραμε πως η Γερμανία είναι ομαδάρα αλλά για να το επιβεβαιώσεις χρειάζεται μία τεράστια νίκη. Ε την έκανε και πλέον ετοιμαστείτε για ένα φανταστικό τελικό. Υπάρχουν προγνωστικά Μουντομπάσκετ σε έναν τελικό; Φυσικά και υπάρχουν και θα τα βρείτε παρακάτω.

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Ευρωπαϊκός τελικός παγκοσμίου

Η Γερμανία παραμένει αήττητη σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, σημειώνοντας μία από τις μεγαλύτερες, ίσως, νίκες στην ιστορία της. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε το τέλειο επιθετικό παιχνίδι. Οι Γερμανοί ολοκλήρωσαν με 30 ασίστ για 41 εύστοχα σουτ εντός παιδιάς με μόλις δέκα λάθη. Κάπως έτσι σκόραραν 113 πόντους απέναντι στις ΗΠΑ και προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Παγκοσμίου. Η πορεία τους μοιάζει αρκετά με εκείνη της Εθνικής Ελλάδος στη διοργάνωση του 2006. Είναι αήττητοι, στον ημιτελικό κέρδισαν τις ΗΠΑ και στον τελικό θα αντιμετωπίσουν μία ευρωπαϊκή υπερδύναμη. Σίγουρα η ομάδα του Σρέντερ θα θέλει να αλλάξει την τελική έκβαση.

Η Σερβία στον προημιτελικό έστειλε ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο που κάποιοι το αγνόησαν. Στον ημιτελικό κόντρα στον Καναδά, το μήνυμα διαβάστηκε από όλους. Τρομερό μπάσκετ σε όλο το παιχνίδι για το σύνολο του Πέσιτς που δείχνει να έχει τεράστια δύναμη και στη βασική αλλά κυρίως στην αναπληρωματική πεντάδα.

Κοιτώντας για προγνωστικά Μουντομπάσκετ, παρατηρώ πως τα ξεσπάσματα της Σερβίας έρχονται μόλις πατάνε στο παρκέ οι αλλαγές. Γκούντουριτς, Πετρούσεφ και Αβράμοβιτς αλλάζουν τον ρυθμό ή για να είμαι πιο δίκαιος συνεχίζουν στον ίδιο υψηλό τέμπο. Ψάχνει το τρίτο χρυσό της μετάλλιο, έχοντας παράλληλα εξασφαλίσει μετάλλιο ξανά μετά το 2014. Εάν το κατακτήσει, ο Πέσιτς θα γράψει ιστορία έχοντας κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο, με διαφορά όμως 21 χρόνων.

Θεωρώ πως το σημερινό παιχνίδι θα έχει γρήγορο ρυθμό και υψηλό σκορ, μιας και μιλάμε και δύο φύση επιθετικές ομάδες. Η επίθεση της Σερβίας δουλεύει εξαιρετικά έχοντας μέσο όρο 97 πόντους σε αυτή την διοργάνωση. Το όριο σήμερα βρίσκεται δέκα πόντους πιο χαμηλά και πιστεύω πως αξίζει να πονταριστεί. Σίγουρα θα υπάρχει άγχος καθώς διακυβεύονται πολλά αλλά δύσκολα το σκορ θα μείνει χαμηλά.

Ξύπνημα με παιχνίδι NBA

Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας θα ξεκινήσει με τον μικρό τελικό ανάμεσα σε ΗΠΑ και Καναδά. Ένα παιχνίδι με αίγλη από τον μαγικό κόσμο του NBA, που θα έχει τρελό ρυθμό και την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω ασταμάτητα. Δύο ομάδες που εκτελούν με 40% στο τρίποντο, πετυχαίνουν μαζί σχεδόν διακόσιους πόντους ανά αγώνα, έχω την αίσθηση πως θα μας προσφέρουν ένα τρομερά ευχάριστο αγώνα. Κοιτάζοντας το όριο στο σύνολο πόντων είναι υψηλό και δικαίως. Δεν θα μου κάνει εντύπωση και οι δύο ομάδες να πετύχουν περισσότερους από 100 πόντους, σημείο που προσφέρεται σε τιμές άνω του τριπλασιασμού.

Ο Καναδάς θέλει να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, που θα αποτελέσει και το πρώτο στην ιστορία του. Οι ΗΠΑ στον αντίποδα θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα τουρνουά στο οποίο ήδη μετράνε δύο ήττες. Για τα προγνωστικά Μουντομπάσκετ είναι λογικό να δίνονται σαν φαβορί οι ΗΠΑ και θα στηρίξω την επιλογή αυτή. Θα το συνδυάσω όμως και με το οver στο σύνολο των πόντων δημιουργώντας μία τιμή άνω του διπλασιασμού.

Καλή επιτυχία και καλή τύχη σε ό,τι και αν ποντάρετε.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Combo
11:30
ΗΠΑ - Καναδάς
1 & οver 186,5
2.25
BET: 20 units
Μονό
15:40
Γερμανία - Σερβία
Σερβία οver 87,5
1.85
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις