Στη μαγευτική Super League έως 7.50

Μακροχρόνια Προγνωστικά

Το πρώτο μέρος από τα μακροχρόνια προγνωστικά του #Blackbird είναι αμιγώς ελληνικά και πληρώνουν έως και 7.50.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Η διακοπή των πρωταθλημάτων ελέω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, δίνει την ευκαιρία για διαλογή σε μακροχρόνια προγνωστικά. Θα χωριστεί σε δύο μέρη σίγουρα το άρθρο. Σήμερα θα αφιερώσουμε χρόνο στην αγαπημένη Super League και θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος εντός των ημερών.

Μακροχρόνια προγνωστικά: Επιστροφή στο 2.90

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Super League, με τρεις αγωνιστικές πριν τη διακοπή να μας δίνουν την ευκαιρία για κάποια πρώτα συμπεράσματα, ωστόσο δεν είναι ακόμα ασφαλή.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ ενισχύθηκε σημαντικά στη μεσοεπιθετική της γραμμή με ποικιλία ποιοτικών επιλογών. Ωστόσο αμυντικά φαίνεται να αντιμετωπίζει θέματα και να έχει ελλείψεις. Φάνηκε τόσο εκτός όσο και εντός συνόρων. Βέβαια χθες ανακοινώθηκε η έλευση του Αλεξάντερ Κάλενς, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε τα πρώτα δείγματα γραφής του και την προσαρμογή του.

Ο Παναθηναϊκός σαφώς ενισχυμένος από πέρσι και με περισσότερες επιλογές. Ο Γιοβάνοβιτς έχει ποιοτικές προσθήκες στον περσινό κορμό και φέτος θα είναι πιστεύω πάλι σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Δεν ακουγόταν πολύ όλο το καλοκαίρι. Αθόρυβα έγινε η δουλειά στο λιμάνι του Πειραιά, με τους «ερυθρόλευκους» να παρουσιάζουν ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο συγκριτικά με αυτό που βλέπαμε πέρσι την ίδια χρονική περίοδο. Η επιστροφή του Ποντένσε είναι σίγουρα στις μεταγραφές που προκάλεσαν αίσθηση και η ομάδα ποντάρει πολλά πάνω του.

Στον ΠΑΟΚ παρά την αδράνεια στις μεταγραφές για μεγάλο διάστημα, έγιναν κινήσεις και πλέον έχει ένα αξιόλογο ρόστερ, γεμίζοντας κυρίως το κέντρο. Οι Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ και Οζντόεφ ήρθαν για να πλαισιώσουν τους Σβαμπ και Τσιγγάρα, ωστόσο ήρθαν αργά και θα πρέπει να περιμένουμε κατά πόσο εύκολα θα προσαρμοστούν. Μαζί τους και ο Ντεσποτόφ, σημαντικότατη προσθήκη στην επιθετική γραμμή. Η «μουσίτσα» της υπόθεσης κατά την γνώμη μου αφού είναι ικανός για το καλύτερο, αλλά ακόμα και για το χειρότερο.

Από εκεί και πέρα το επίπεδο πέφτει και δεν θα μας απασχολήσει κάποια ομάδα για την ώρα. Οι επιλογές μας λοιπόν αρχικά, είναι η επιλογή του πρωταθλητή.  Είναι πολύ νωρίς, όμως τα δείγματα που έχει δείξει ο Ολυμπιακός είναι πολύ θετικά. Σαν οργανισμός έχει το know how να διαχειριστεί και να συνδυάσει τις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα τιμήσω το 2.90, καθώς το πιστεύω πολύ.

Και για όσους θέλουν και ένα fun bet, μου αρέσει το να τερματίσει πρώτος ο Ολυμπιακός και δεύτερος ο Παναθηναϊκός. Φέτος τον πιστεύω περισσότερο από πέρσι και θεωρώ πως θα αφήσει από κάτω του τους δύο «Δικεφάλους».

Στη μαγευτική Super League έως 7.50ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στη μαγευτική Super League έως 7.50

Μακροχρόνιο Super League
Πρωταθλητής
Ολυμπιακός
2.90
BET: 25 units
Μακροχρόνιο Super League
Ακριβές Φορκάστ
1ος Ολυμπιακός & 2ος Παναθηναϊκός
7.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις