Ο πρώτος λόγος στην έδρα

Προγνωστικά

Combo και σκόρερ στα σημερινά προγνωστικά του #Psyradios, με αποδόσεις μέχρι και 2.90.

Καλημερίζω άπαντες μετά από μέρες απουσίας. Μια μικρή οικογενειακή απόδραση για ξεκούραση, η διακοπή των πρωταθλημάτων για τις Εθνικές συν η κακή διάθεση με όλα όσα τραγικά βιώνει και πάλι η ελληνική κοινωνία, με κράτησαν μακριά από τη στήλη. 

Μπορεί το Αϊντχόφεν να αποδείχθηκε αφιλόξενο για την Εθνική μας χθες βράδυ, προ εβδομάδας όμως στο ίδιο γήπεδο PSV, Ρέιντζερς και Ντε Γιόνγκ μας χάρισαν το 2/2. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με σταθερή αύξηση των units της κάβας μας, δείχνοντας παράλληλα πόσο σημαντικό είναι εν τέλει το μονό ποντάρισμα.  

Ο πρώτος λόγος στην έδρα

Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τα προκριματικά του Euro 2024, αλλά τα προγνωστικά μου έρχονται από την Ισπανία και τη Βαλένθια, εκεί που η Λεβάντε αντιμετωπίζει απόψε την Εσπανιόλ. 

Προγνωστικά: Πρώτο ντέρμπι ανάμεσα στα φαβορί για την άνοδο  

Κάλιστα θα μπορούσε να ήταν ματς της La Liga το αποψινό, αλλά η μεν γηπεδούχος απώλεσε την ευκαιρία της ανόδου πέρσι στο νήμα, η δε Εσπανιόλ υποβιβάστηκε από τη κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας. Κοινός στόχος φέτος φυσικά και είναι η άνοδος, αμφότερες ξεκίνησαν στις  πρώτες τέσσερις στροφές του φετινού μαραθωνίου αήττητες.  

Κλασικό ντέρμπι στην όμορφη γειτονιά της Βαλένθια και χωρίς προβλήματα οι δύο προπονητές, πράγμα που σημαίνει προσεκτικό και τακτικό ματς, με το εύρος των 2-3 γκολ αλλά και την ισοπαλία να αποτελούν πολύ πιθανά σημεία και σε καλές αποδόσεις.  

Παράδοση και στατιστική δεν μας δίνουν πολλά γκολ στο συγκεκριμένο γήπεδο τα τελευταία πέντε χρόνια, παρακολουθώντας όμως και τις δύο θαρρώ, ότι οι γηπεδούχοι είναι επιθετικά και αμυντικά κάπως καλύτεροι σε αυτό το χρονικό σημείο και έχουν παράσταση νίκης. Θα φτιάξουμε λοιπόν ένα καλοπληρωμένο κόμπο καλύπτοντας πολλά σενάρια σε απόδοση άνω του διπλασιασμού.  

Υ.Γ.: Ήρθε πέρσι από τα χωράφια της Φουενλαμπράντα και σημείωσε οκτώ γκολ σε 40 ματς. Φέτος έχει τρία τεμάχια σε τέσσερις συμμετοχές ήδη. Ο λόγος για τον Μαροκινό Μοχάμεντ Μπουλντινί, ο οποίος σε ώριμη πλέον ποδοσφαιρική ηλικία, δείχνει έτοιμος να οδηγήσει τη Λεβάντε ξανά στα μεγάλα σαλόνια.  

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Combo
22:00
Λεβάντε - Εσπανιόλ
1Χ & over 1,5
2.15
BET: 20 units
Σκόρερ
22:00
Λεβάντε - Εσπανιόλ
Γκολ Μπουλντινί
2.90
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις