Καθαρίζουν την πρωτιά Πορτογαλία και Τουρκία

Καθαρίζουν την πρωτιά Πορτογαλία και Τουρκία

Ο #Farantos στηρίζει Πορτογαλία και Τουρκία, οι οποίες θέλουν να καθαρίσουν το θέμα πρωτιά στους ομίλους τους.

Καλημέρα στους αναγνώστες του koubanezos.gr. Δεν πήγαν καλά τα τελευταία προγνωστικά μας, όμως δεν πτοούμαστε, καθώς υπάρχουν και οι μέρες του… κουβά. Στη σημερινή στήλη θα ασχοληθούμε με τις αναμετρήσεις της Πορτογαλίας με την Σλοβακία και της Τουρκίας με την Αρμενία.

Προγνωστικά: Σλοβακία – Πορτογαλία

Ρεπορτάζ: Η Σλοβακία έχει καταφέρει, παίζοντας κυνικά, να πάρει το αποτελέσματα που θέλει. Βρίσκεται στη 2η θέση με απολογισμό 3-1-0, ενώ έχει 5 γκολ υπέρ και 1 μόλις κατά.

Ο Φραντσέσκο Καλτσόνα πλέον δεν θα έχει στην διάθεση του τον Χάμσικ (αποσύρθηκε), ενώ εκτός είναι οι Σάτκα, Στρέλετς και Βάις.

Η Πορτογαλία με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στο τιμόνι, παίζει πλέον πιο επιθετικά (14 υπέρ- 0 κατά) και σε συνδυασμό με τον βατό όμιλο που έχει, βρίσκεται στην 1η θέση με 4/4 νίκες.

Ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί αν υπολογίζει στους Σάντσες, Μέντες, Γκερέιρο και Αντρέ Σίλβα.

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες αμυντικά τα πάνε εξαιρετικά, όμως λόγω ποιότητας επιθετικά οι Πορτογάλοι υπερτερούν . Οπότε το προγνωστικό που προκύπτει είναι το 2 & over 1,5 στο 1.83 της Novibet.

Καθαρίζουν την πρωτιά Πορτογαλία και ΤουρκίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Καθαρίζουν την πρωτιά Πορτογαλία και Τουρκία

Τουρκία – Αρμενία

Ρεπορτάζ: Η Τουρκία θέλει όσο τίποτα αυτή τη νίκη, καθώς γνωρίζει πως με αυτούς τους τρεις βαθμούς θα κάνει σημαντικό βήμα για να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Με απολογισμό 3-0-1 και 7 γκολ υπέρ και 5 κατά βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου. Ο Στέφαν Κουντς έχει πάρει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Η Αρμενία με δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε Ουαλία και Λετονία, έδειξε πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση. Έχει καλούς παίκτες από τη μέση και μπροστά, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Ο Ολεξάντερ Πετράκοφ μπορεί να υπολογίζει σε όλους του τους παίκτες.

Εκτίμηση: Η Τουρκία έχει τον πρώτο λόγο, καθώς παίζει εντός έδρας. Επίσης η Αρμενία έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια εκτός έδρας, όμως με την αλλαγή προπονητή τον Γενάρη έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιούθ  της. Επομένως το προγνωστικό της αναμέτρησης θα είναι το 1X & goal/goal στο 2.30 της Novibet

Combo
21:45
Σλοβακία - Πορτογαλία
2 & over 1,5
1.83
BET: 30 units
Combo
21:45
Τουρκία - Αρμενία
1X & goal/goal
2.30
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις