Κάνει την διαφορά ο Κβαρατσκελια

προγνωστικά

Προγνωστικά από τα προκριματικά παιχνίδια του Euro με μονά, ειδικά αλλά και δυνατές δυάδες έχει ο #mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, πήραμε μία γεύση από τις εθνικές ομάδες χθες και σήμερα είμαστε έτοιμοι να ξεχωρίσουμε αποδόσεις με μεγάλη αξία. Μπορεί στο συλλογικό επίπεδο να μην ξεκινήσαμε τόσο καλά αλλά τα μακροχρόνια στο Μουντομπάσκετ πρασινίσανε με άνεση. Πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος.

Κάνει την διαφορά ο ΚβαρατσκελιαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κάνει την διαφορά ο Κβαρατσκελια

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Γεωργία η οποία υποδέχεται στην Τυφλίδα την Ισπανία. Ξεκάθαρο φαβορί θεωρείται η «φούρια ρούχα» αλλά οι Γεωργιανοί έχουν έναν από τους καλύτερους νέους την εποχής μας τον Κβίτσα Κβαρατσκέλια. Ένα σουτ στον στόχο μας πληρώνει αρκετά καλά αφού ο Κβίτσα είναι η μόνη ελπίδα των γηπεδούχων.
  • Συνεχίζουμε με το παιχνίδι στην Ζένιτσα αφού η Βοσνία θα υποδεχτεί την αρκετά κατώτερη ομάδα του Λιχτενστάιν. Με αρχηγό και μπροστάρη τον Ντζέκο δεν πιστεύω πως γκελάρουν οι Βόσνιοι.
  • Στην γειτονική Τουρκία θα ταξιδέψουν οι όχι και τόσο ευπρόσδεκτοι Αρμένιοι. Αρκετά τα θέματα μεταξύ των δύο χωρών περιμένω να δω μεγάλη ένταση. Πρώτη επιλογή οι κάρτες ενώ δεν θα είναι απίστευτο να δούμε και κόκκινη.
  • Τέλος κλείνουμε με το ΛουξεμβούργοΙσλανδία ένα ματς το οποίο θα είναι αρκετά κομβικό για την συνέχει των ομίλων. Οι γηπεδούχοι πήρανε σπουδαίο διπλό κόντρα στους Βόσνιους και σήμερα θα κοιτάξουν τουλάχιστον να μην χάσουν από τους αρκετά επικίνδυνους Ισλανδούς. Μου αρέσει αρκετά το αμφίτερμα αλλά οι αποδόσεις είναι αρκετά υψηλές για αυτό θα πάρω το over 1,5 σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα.

Τι παίζουμε σήμερα

Μονό
19:00
Γεωργία - Ισπανία
Κβαρατσκέλια over 0,5 σουτ στον στόχο
1.85
BET: 30 units
Μονό
21:45
Βοσνία Ερζεγοβίνη - Λιχτενστάιν
Over 2,5 & no goal
1.90
BET: 20 units
Μονό
21:45
Βοσνία Ερζεγοβίνη - Λιχτενστάιν
Τζέκο 2+ γκολ
2.75
BET: 10 units
Fun bet
21:45
Βοσνία Ερζεγοβίνη - Λιχτενστάιν
Τζέκο γκολ με κεφαλιά
11.00
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.10
21:45
Λουξεμβούργο - Ισλανδία
Over 1,5
1.50
21:45
Τουρκία - Αρμενία
Over 3,5 κάρτες
1.40
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις