Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το νέο Survivor!

Survivor 2022

Ο πρώην παίκτης του Survivor προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με την πρόταση του Τούρκου και το τηλεοπτικό του μέλλον!

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το νέο ριάλιτι που θα έχει όνομα «I’m a celebrity, get me out of here», ένα ριάλιτι με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου.

Σκληρό ριάλιτι, εκεί όπου η παραμονή στο νησί, καθώς και τα έπαθλα, δεν κερδίζονται μονάχα μέσω αθλημάτων, αλλά και μέσω αηδιαστικών δοκιμασιών.

Πιθανότατα ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα θα παρουσιάσουν το ριάλιτι, ενώ για αρχεί ο Acun θα στείλει δέκα παίκτες και αργότερα θα προστεθούν ακόμη τέσσερις.

Οι παίκτες θα κληθούν να φάνε κατσαρίδες, να υποστούν σκληρές δοκιμασίες προκειμένου να βγουν νικητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά για το newsit.gr, με την εταιρεία παραγωγής έχουν συμφωνήσει οι πρώτοι 5 celeprities. Αυτοί θα είναι οι Δημήτρης Βλάχος, Αγγελική Ηλιάδη, Τάσος Ξιαρχό, Μαρία Καλάβρια και Γιώργος Χειμωνέτος. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι σε λίγες ημέρες θα οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες και με πέντε ακόμα celebrities.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το νέο Survivor!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το νέο Survivor!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις