«Ερυθρόλευκα» μακροχρόνια μέχρι 100!

Μακροχρόνια Super League

Με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων, ο #Makrakis δίνει τα πρώτα μακροχρόνια «Σουπερλιγκάτα» προγνωστικά.

Καλημέρα σε όλους. Προσωρινό διάλλειμα στα πρωταθλήματα λόγω Εθνικών ομάδων και ώρα για εμάς να δώσουμε τα πρώτα μας μακροχρόνια προγνωστικά για τη Super League. Έχουμε βέβαια και μία επιλογή από την Αγγλία.

Προγνωστικά: Σκοράρει ο Ολυμπιακός

Με τον Ολυμπιακό θα ασχοληθούμε στα μακροχρόνια της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπει δυναμικά στην σεζόν. Σύμφωνοι, δεν αντιμετώπισαν μεγαθήρια μέχρι στιγμής αλλά βγάζουν περισσότερη υγεία μέσα στο γήπεδο από τους αντιπάλους τους. Πρώτη επιλογή θα αποτελέσει το να έχει ο Ολυμπιακός τα περισσότερα γκολ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Πέρυσι είχε την καλύτερη επίθεση το πρωτάθλημα σε μία κατά κοινή ομολογία πολύ κακή σεζόν. Οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει ήδη με δέκα γκολ ενεργητικό και το 2.60 φαντάζει μια πολύ καλή ευκαιρία.

«Μιλάει» η έδρα

Η δεύτερη και η τρίτη επιλογή στα μακροχρόνια Super League είναι παρόμοια. Ο Ολυμπιακός πέρυσι είχε δύο ήττες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το να παραμείνει αήττητος σε αυτό το διάστημα στο «Γ. Καραϊσκάκης» πληρώνει 4.50, ενώ το να μην κάνει γενικά καμία ήττα βρίσκεται στο 100.00. Προφανώς και η δεύτερη επιλογή αποτελεί ρίσκο, αλλά αν η ομάδα του Μαρτίνεζ δεν ηττηθεί στο επόμενο παιχνίδι στην «Opap Arena» απέναντι στους πρωταθλητές, αυξάνει αρκετά τις πιθανότητες της σε μία μεγάλη, ωστόσο, σεζόν.

Το «πρώτο» κανόνι

Θα κλείσουμε από την Ελλάδα με την επιλογή του πρώτο σκόρερ. Τα πράγματα είναι ρευστά ακόμα. Δεν έχουμε δει τον Λιβάι Γκαρσία να αγωνίζεται αλλά με μία πρώτη εικόνα δεν βλέπω κάποιον να έχει το πάνω χέρι φέτος. Ο Ελ Κααμπί δεν μου γεμίζει το μάτι για πάνω από 9-10 γκολ, ο Σπόραρ και Ιωαννίδης θα μοιραστούν τα γκολ ξανά, ο Μορόν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά δεν εμπιστεύομαι το πόσα γκολ θα πετύχει ο Άρης και ο Πόνσε παραμένει ερωτηματικό ακόμα.

Εγώ θα κάνω μια επιλογή με ρίσκο ξανά. Αυτή είναι ο Γιώργος Μασούρας που φέτος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά και έχει χάσει ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Ο τρόπος παιχνιδιού δείχνει να τον ευνοεί περισσότερο φέτος, έχοντας τρία γκολ σε τρεις αγωνιστικές. Η συγκεκριμένη επιλογή (για την κανονική περίοδο) βρίσκεται στο 18.00.

Προγνωστικά Αγγλίας

Τέλος η Ελλάδα. Θα πάμε σύντομα στην Αγγλία και την Championship. Η Νόριτς έχει κάνει καλή εκκίνηση στην σεζόν με στόχο την άνοδο. Έχει το τέταρτο ακριβότερο ρόστερ στην κατηγορία και φαίνεται πως μπορεί να πάει μέχρι τέλους. Το να τερματίσει στην πρώτη, προνομιούχο εξάδα, τιμολογείται στο διπλασιασμό.

«Ερυθρόλευκα» μακροχρόνια μέχρι 100!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!«Ερυθρόλευκα» μακροχρόνια μέχρι 100!

Μακροχρόνιο Super League
Περισσότερα γκολ (Καν. Περίοδος)
Ολυμπιακός
2.60
BET: 40 units
Μακροχρόνιο Super League
Να παραμέινει αήττητος εντός έδρας (Καν. Περίοδος)
Ολυμπιακός
4.50
BET: 40 units
Μακροχρόνιο Super League
Να παραμείνει αήττητος (Καν. Περίοδος)
Ολυμπιακός
100.00
BET: 5 units
Μακροχρόνιο Super League
Πρώτος Σκόρερ (Καν. Περίοδος)
Μασούρας
18.00
BET: 5 units
Μακροχρόνιο Championship
Να τερματίσει στους πρώτους 6
Νόριτς
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις