Ειδικό με αξία

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Μουντομπάσκετ από τα προημιτελικά του τουρνουά, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο σερί του.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Το κοντέρ έχει γράψει 7/7 στις τρεις τελευταίες στήλες. Στα μακροχρόνια έχουμε το απόλυτο μέχρι στιγμής και μάλιστα σε εξαιρετικές αποδόσεις. Σήμερα επιστρέφω με προγνωστικά Μουντομπάσκετ ποντάροντας στην στην αναμέτρηση της Σερβίας με τη Λιθουανία.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Υπερβολικό όριο

Από τα παιχνίδια της Τρίτης έχω ξεχωρίσει αυτό ανάμεσα στη Λιθουανία και τη Σερβία. Οι δυο ομάδες έχουν δείξει πολύ καλή εικόνα μέχρι στιγμής. Αποκορύφωμα για τους Λιθουανούς, η νίκη επί των ΗΠΑ, που τους έδωσε και την πρωτιά στον όμιλο. Αυτό το αποτέλεσμα βόλεψε πιθανότατα και τη Σερβία, που απέφυγε την Αμερική στο δρόμο για το μετάλλιο. Ας πάμε στο στοιχηματικό δια ταύτα όμως. Σε ένα τόσο ισορροπημένο σετ, πρέπει να κοιτάμε τις λεπτομέρειες. Οριακό αουτσάιντερ οι Σέρβοι και η αξία βρίσκεται εκεί. Άλλωστε προέρχονται από πιο εύκολο ματς, αλλά κυρίως διαθέτουν περισσότερους παίκτες πρώτης γραμμής. Πρώτος λόγος λοιπόν στο διπλό…

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PREGAME & LIVE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ TELEGRAM

Ακόμα μεγαλύτερη αξία όμως βρίσκω σε ένα ειδικό στοίχημα που αφορά τις συνολικές ασίστ στο παιχνίδι. Οι δυο ομάδες έχουν όντως υψηλούς μέσους όρους. Μην ξεχνάμε όμως, πως στις φάσεις των ομίλων είχαν και εύκολα ματς. Η Λιθουανία, για παράδειγμα, είχε 23 ασίστ με το Μεξικό και 24 με την Αίγυπτο, αλλά παράλληλα είχε μόλις 16 με το Μαυροβούνιο. Αντίστοιχα οι Σέρβοι είχαν 30(!) με την Κίνα, αλλά 19 με την Ιταλία. Στα μάτια μου λοιπόν, οι αριθμοί είναι πλασματικοί και οι μπουκ παρασύρθηκαν, ειδικά σε ένα ματς που η σκοπιμότητα είναι στα ύψη.  Υπερβολικό το line στο 40,5 και θα τιμήσω το under χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ειδικό
11:45
Λιθουανία - Σερβία
Under 40,5 ασίστ
1.85
BET: 20 units
Μονό
11:45
Λιθουανία - Σερβία
2
1.94
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις