Mε Σαλερνιτάνα στο «Via del Mare»

προγνωστικά

Γκολ με το σταγονόμετρο σε Ελλάδα και Ιταλία και ο #Farantos μας δίνει τα προγνωστικά του που φτάνουν έως το 2.20.

Καλημέρα στους αναγνώστες του koubanezos.gr. Η Τσέλσι δεν μας έκανε την χάρη να σκοράρει χθες, όμως Πανσερραϊκός και Παναιτωλικός μας δικαίωσαν. Στη σημερινή μας στήλη θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση του Άρη με τον Αστερά Τρίπολης και την έξοδο της Σαλερνιτάνα στη Λέτσε.

Άρης – Αστέρας Τρίπολης

  • 3η αγωνιστική της Super League
  • Στους 4/5 τελευταίους μεταξύ τους αγώνες έχει επιβεβαιωθεί το no goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Ρεπορτάζ: Μετά και την νέα ήττα στο πρωτάθλημα από τη Λαμία (1-0), ο Άρης προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Άκη Μάντζιο να αντικαθιστά τον Τόλη Τερζή. Ο 53χρονος τεχνικός θα κοιτάξει να συμμαζέψει τα μετόπισθεν και στη συνέχεια θα ψάξει το γκολ.

Επίσης δεν θα έχει στην διάθεση του τους Κουέστα, Γκαρσία, Σαβέριο και Ζουλ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ματαρίτα.

Από την μεριά ο Αστέρας Τρίπολης φιλοδώρησε με τρία γκολ τον ΟΦΗ. Έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιριτέλο με ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βαλιέντε.

Εκτίμηση: Από τη μία ο Άρης παίζει στην έδρα του και θέλει την πρώτη του νίκη. Από την άλλη ο Αστέρας δεν τα πάει τόσο καλά μακριά από την έδρα του, οπότε παραμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι και θα πάμε με το 2-3 γκολ στο 1.91 της Novibet.

Προγνωστικά: Λέτσε – Σαλερνιτάνα

  • 4η αγωνιστική της Serie A
  • 2-3 έχουν έρθει τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

Ρεπορτάζ: Η Λέτσε παρότι βρέθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι πίσω στο σκορ, πίεσε και στο τέλος πήρε έστω το βαθμό της ισοπαλίας (2-2 με Φιορεντίνα). Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα δεν τα παρατάει ποτέ.

Μία από τα ίδια και η Σαλερνιτάνα, η οποία μπορούσε ένα πάρει και το ματς με τις αμέτρητες χαμένες ευκαιρίες που είχε (1-1 με Ουντινέζε). Σίγουρα ο Πάουλο Ζόουζα θα πρέπει να κοιτάξει να λύση το πρόβλημα των μετόπισθεν.

Μη διαθέσιμος για τον Πορτογάλο τεχνικό ο Ντάνιλιουκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ματζόρε.

Εκτίμηση: Δύσκολη αναμέτρηση, καθώς και οι δύο ομάδες, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, θα παλέψουν για την παραμονή τους. Μικρό προβάδισμα έχουν οι φιλοξενούμενοι για μένα, λόγω του τερματοφύλακα Οτσόα, ενώ και πέρυσι έφυγε με το διπλό. Επομένως θα πάμε στα προγνωστικά με το X2 & under 3,5 στο 2.25 της Novibet.

Mε Σαλερνιτάνα στο «Via del Mare»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Mε Σαλερνιτάνα στο «Via del Mare»

Γκολ
20:00
Άρης - Αστέρας Τρίπολης
2-3 γκολ
1.91
BET: 15 units
Combo
21:45
Λέτσε - Σαλερνιτάνα
X2 & under 3,5
2.25
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις