Ντερμπάρα που φτάνει το 7.10 στην Σκωτία

προγνωστικά

Με πέντε επιλογές από Αγγλία, Γερμανία αλλά και το σκωτσέζικο «Old Firm» καταπιάνεται σήμερα ο #Bats.

Αρκετά καλό το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με πληθώρα δυνατοτήτων και προγνωστικά σε πολύ υψηλές αποδόσεις.

Προγνωστικά: Ρέιντζερς – Σέλτικ

Τα δύο μεγαθήρια του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου αναμετρώνται για πρώτη φορά φέτος, σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι μίσους στον πλανήτη. Ρέιντζερς εναντίον Σέλτικ στο «Άιμπροξ» με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορά ενός μόλις βαθμού μετά από τρεις αγωνιστικές. Γενικώς κι οι δύο δεν πατούν πολύ καλά και ψάχνονται ακόμα. Η γηπεδούχος υπέστη συντριβή με 5-1 από την Αϊντχόφεν για τα πλέι-οφ του Champions League, ενώ έχει ήδη μία ήττα στο πρωτάθλημα με 1-0 από την Κιλμάρνοκ στην πρεμιέρα. Με το ίδιο σκορ και από την ίδια ομάδα έχασαν πρόσφατα για το League Cup οι Κέλτες, οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας λευκή ισοπαλία με την Σεντ Τζόνστον. Μια νίκη απόψε θα ήταν «βάλσαμο» για τις δύο ομάδες, καθώς πέραν της βαθμολογίας θα βοηθούσε πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Το «Old Firm» έχει το μεγάλο προνόμιο να είναι ένα ντέρμπι πως πάντα προσφέρει συγκινήσεις. Συνήθως τα ματς μεταξύ των δύο ομάδων περιλαμβάνουν μεγάλα σκορ. Η επιθετική ποιότητα στα ρόστερ τους αλλά και η προσέγγιση των δύο προπονητών δείχνουν πως μάλλον αυτό θα επαναληφθεί. Για αυτό τον λόγο, βασική μας επιλογή είναι το over 3,5 με απόδοση 2.50 στη Novibet. Για τους λάτρεις του ρίσκου και των μεγάλων αποδόσεων, το να δούμε κάποια στιγμή το σκορ στο 2-2 βρίσκεται στο εξαιρετικό 7.10.

Λίβερπουλ – Άστον Βίλα

Παραμένουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο πηγαίνοντας στην Αγγλία, για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα. Η ομάδα του Κλοπ απέδειξε στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» ότι φέτος… δεν αστειεύεται, μετά την επική ανατροπή της με δέκα παίκτες κόντρα στη Νιούκαστλ. Εκεί οι «βίλανς» ηττήθηκαν με 5-1 στην πρεμιέρα, έκτοτε όμως πετούν «φωτιές» νικώντας την Έβερτον (4-0) και την Μπέρνλι (3-1) για την Premier League, αλλά και την Χιμπέρνιαν με 5-0 εκτός και 3-0 εντός έδρας για τα πλέι-οφ του Conference League. Η επίθεση είναι το όπλο και των δύο σημερινών μονομάχων, και ιδιαίτερα στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ πρόκειται να το αξιοποιήσει. Και το σύνολο του Έμερι βέβαια δε δείχνει καμία διάθεση να κλείνεται πίσω ακόμα και σε ματς τέτοιας δυσκολίας. Μονόδρομος κι εδώ το over 3,5 στο 2.03 της Novibet.

Προγνωστικά: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία

Δύο ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Bundesliga και αμφότερα θα μας απασχολήσουν. Πρώτο αυτό ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Κολωνία. Δυνατό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να έχουν θετική παράδοση, καθώς έχουν αήττητο σερί τριών αγώνων και ηττήθηκαν μόλις μία φορά στα τελευταία οκτώ παιχνίδια κόντρα στους «αετούς». Επιτακτική η ανάγκη για την Κολωνία να φύγει αλώβητη από το «Βαλντστάντιον», γιατί ξεκίνησε με δύο ήττες την σεζόν. Η Άιντραχτ από την πλευρά της έχει αποδυναμωθεί αρκετά, χάνοντας τρία μεγάλα όπλα στην επίθεση (Καμάντα, Λίντστρεμ και τώρα Κολό-Μουανί) και κουβαλάει και την κούραση από τα ευρωπαϊκά ματς με τη Λέφσκι Σόφιας. Δεν πείθει μέχρι στιγμής και μόνο η έδρα της δίνει προβάδισμα για τη νίκη. Κανέναν δε θα χαλάσει η ισοπαλία που προσφέρεται στο 3.50 από τη Novibet.

Ντερμπάρα που φτάνει το 7.10 στην ΣκωτίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ντερμπάρα που φτάνει το 7.10 στην Σκωτία

Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία

Δεύτερο και τελευταίο ματς της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στην Ουνιόν Βερολίνου και τη Λειψία. Δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Bundesliga, που μαζί με Μπάγερν και Ντόρτμουντ συνέθεσαν την τετράδα της προηγούμενης σεζόν. Η Ουνιόν όχι μόνο δεν αποδυναμώθηκε φέτος, αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται ακόμα καλύτερη. Ξεκίνησε με δύο επιβλητικές νίκες με 4-1 κόντρα σε Μάιντζ και Ντάρμσταντ, ακόμα κι αν στην έδρα της δεύτερης έπαιξε με παίκτη λιγότερο για παραπάνω από 70 λεπτά. Αδίκως θεωρείται το αουτσάιντερ, ακόμα κι αν η Λειψία διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και περισσότερα ονόματα στο ρόστερ της. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στην έδρα τους οι γηπεδούχοι ήταν αήττητοι πέρσι κι έχουν δύο ήττες τις τελευταίες δύο σεζόν. Θα πάμε με την συνδυαστική επιλογή του 1Χ & over 1,5 στο 2.18 της Stoiximan.

Μονό
14:00
Ρέιντζερς - Σέλτικ
Over 3,5
2.50
BET: 20 units
Fun bet
14:00
Ρέιντζερς - Σέλτικ
Anytime score: 2-2
7.10
BET: 5 units
Μονό
16:00
Λίβερπουλ - Άστον Βίλα
Over 3,5
2.03
BET: 25 units
Μονό
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Κολωνία
Χ
3.50
BET: 15 units
Combo
18:30
Ουνιόν Βερολίνου - Λειψία
1Χ & over 1,5
2.18
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις