Μαγεία και ποιότητα που ακουμπούν το 9.25

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη που έχει... όλο το μενού και επιλογές έως το φοβερό 9.25

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Κυριακής απόψε με ωραία παιχνίδια και καλές επιλογές. Στο μικροσκόπιο έχουμε Μουντομπάσκετ και Ιταλία σε τιμές εξαιρετικές που ακουμπούν το 9.25, πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Με την αύρα του Ντόνσιτς

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Γερμανίας κόντρα στη Σλοβενία. Μεγάλο παιχνίδι αφού κρίνεται η πρωτιά του συγκεκριμένου γκρουπ που λογικά θα αποφύγει μία μεγάλη δύναμη από το άλλο. Έτσι το ματς έχει τεράστια σημασία καθώς θα επηρεάσει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο την πορεία τους από την οκτάδα και μετά. Τα πάντσερ έχουν δείξει εξαιρετικά δείγματα, πήραν δύο εύκολες νίκες και το μοναδικό παιχνίδι που δοκιμάστηκαν πραγματικά ήταν εκείνο απέναντι στην Αυστραλία όπου φυσικά το κέρδισαν. Καλή ομάδα, με επιθετικές αρετές αλλά με λίγες λύσεις όταν καίει η μπάλα. Ο Σρέντερ ουσιαστικά είναι μόνος του και σε περίπτωση απομόνωσης του, τότε οι υπόλοιποι είναι κάπως αναξιόπιστοι στα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Αμυντικά υπάρχουν θεματάκια και δέχονται εύκολους πόντους περιφερειακά.

Από την άλλη η Σλοβενία στηρίζεται στο ατομικό ταλέντο του Ντόνσιτς και άλλων δύο μονάδων της. Ο Τόμπι φέτος έχει βγει μπροστά ενώ σε καλή κατάσταση παραμένουν οι Πρέπελιτς και Νίκολιτς, προσφέροντας βοήθειες. Μεγάλο βάθος δεν έχει άλλα έχει ψυχή και παίζει με τεράστια αυτοπεποίθηση όταν βρει ρυθμό και μπουν τα σουτ.

Της αρέσει να είναι αουτσάιντερ της Σλοβενίας. Κρατάμε το διπλό +6,5 στο 1.72 αφού βλέπουμε μάχη και σαν βόμβα το triple double του Ντόνσιτς στο 9.25.

«Ασπρόμαυρη» ποιότητα

Κλείνουμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Έμπολι και Γιουβέντους. Συνάντηση δύο τελείως διαφορετικών κόσμων, με τους γηπεδούχους να έχουν προβληματική εικόνα στα πρώτα παιχνίδια ενώ τους φιλοξενούμενους να στραβοπατούν ξαφνικά έπειτα από μία εξαιρετική θα λέγαμε πρεμιέρα. Πάντως οι μπιανκονέρι πείθουν αρκετά με την απόδοση τους και έχουν την ποιότητα να περάσουν από μία έδρα που δεν τρομάζει κανέναν. Γενικά η Έμπολι φέτος θα είναι στους υποψηφίους για υποβιβασμό, πρέπει να αλλάξει ριζικά την εικόνα της για να ελπίζει.

Με κρατούμενο στο μυαλό μας πως η Γιουβέντους πέρυσι εκεί ηττήθηκε με 4-1, θέλει να πάρει μία εκδίκηση τηρουμένων των αναλογιών. Το διπλό στο 1.70 συμπληρώνει τις επιλογές μας.

Μαγεία και ποιότητα που ακουμπούν το 9.25ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μαγεία και ποιότητα που ακουμπούν το 9.25

Μονό
14:10
Γερμανία - Σλοβενία
2 (+6,5)
1.72
BET: 10 units
Funbet
14:10
Γερμανία - Σλοβενία
Triple - Double να πετύχει: Λούκα Ντόνσιτς
9.25
BET: 3 units
Μονό
21:45
Έμπολι - Γιουβέντους
2
1.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις