Δυνατές αποδόσεις σε Ελλάδα και Αγγλία

Δυνατές αποδόσεις σε Ελλάδα και Αγγλία

Αγώνες από την Ελλάδα και την Αγγλία ξεχωρίζει ο #Farantos και μας δίνει τα προγνωστικά του για Τσέλσι-Νότιγχαμ και Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός.

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή μετά από πολύ καιρό, για προσωπικούς λόγους, οπότε ήρθε η στιγμή να «ξεσκουριάσουμε» και να πάμε ταμείο. Φυσικά δεν γίνεται να κοιτάξουμε προς Αγγλία μεριά, με το Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ να είναι η προσωπική μου επιλογή για σήμερα. Πάντως δεν μου είναι καθόλου αδιάφορο ο αγώνας του Πανσερραϊκού με τον Παναιτωλικό, λόγω της ομάδας των Σερρών. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ

  • 4η αγωνιστική της Premier League
  • Στους 4/5 τελευταίους μεταξύ τους αγώνες έχουν σημειωθεί 2-3 γκολ

Ρεπορτάζ: Η Τσέλσι έχει αναπτερωμένο ηθικό μετά τις δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα (3-0 την Λούτον εντός) και Λιγκ Καπ (2-1 την Γουίμπλετον εντός). Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προσπαθεί να βάλει τις βάσεις από την αρχή για να χτίσει κάτι καλό.

Βέβαια ο Αργετνινός τεχνικός αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών, όπως τους Μπαντιασίλε, Φοφανά, Τσαλόμπα, Τζέιμς, Ενκουκού και Τσουκουεμέκα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μούντρικ, Λάβια και Μπρόχα.

Αντίθετα η Νότιγχαμ προέρχεται από δύο ήττες σε πρωτάθλημα( 3-2 από την Μαν. Γιουνάιτεντ εκτός) και League Cup (1-0 από την Μπέρλι εντός). Η ομάδα του Στίβ Κούπερ δείχνει ότι θέλει να παίξει και να μην κλειστεί στην άμυνα της.

Ο 43χρονος προπονητής δεν θα έχει στην διάθεση τους Χένεσι, Φελίπε και Μανγκαλά, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ουόραλ.

Εκτίμηση: Στα τελευταία 4/5 παιχνίδια στην έδρα της η Τσέλσι, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχει δεχθεί γκολ. Η Νότιγχαμ όπως δείχνει δεν θα πέσει αμαχητί, οπότε πηγαίνουμε με το goal/goal στο 1.82 της Novibet.

Δυνατές αποδόσεις σε Ελλάδα και ΑγγλίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δυνατές αποδόσεις σε Ελλάδα και Αγγλία

Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός

  • 3η αγωνιστική της Super League
  • Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα (Τούμπα, Θεσσαλονίκη)
  • No goal έχουν έρθει τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

Ρεπορτάζ: Ο Πανσερραϊκός αν και είχε δύσκολα παιχνίδια τις πρώτες δύο αγωνιστικές έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, χάνοντας στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό με 2-0, ενώ έκανε την έκπληξη και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Νέα Φιλαδέλφεια από την ΑΕΚ (1-1).

Αυτό δείχνει πως ο Γκαρσία έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο, για τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Ο 46χρονος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους Παντεκίδη, Μορέιρα και Κολομπίνο.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη έκανε πρεμιέρα την 2η αγωνιστική στα Γιάννενα, κόντρα στην τοπική ομάδα, με το παιχνίδι να λήγει χωρίς τέρματα. Ο Γκάμπριελ Σούρερ, θεωρεί πως η ομάδα του αποκτάει το αγωνιστικό προφίλ που θέλει και τα θεωρεί πως τα θετικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει μόνο μία απουσία στο μπλοκάκι του, αυτή του Οικονόμου.

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες θεωρώ θα παίξουν ανοιχτά, καθώς ψάχνουν το γκολ. Όμως ο Πανσερραϊκός Λόγω του ότι φαίνεται πιο δεμένη ομάδα θα πάμε με το 1χ & goal/goal στο 2.55 της Novibet.

Μονό
17:00
Τσέλσι - Νότιγχαμ Φόρεστ
Goal/goal
1.82
BET: 15 units
Combo
21:00
Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός
1X & goal/goal
2.55
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις