Νάπολι – Λάτσιο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Νάπολι - Λάτσιο προγνωστικά

Νάπολι - Λάτσιο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Νάπολι – Λάτσιο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Νάπολι – Λάτσιο προγνωστικά

  • «Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» (54.726), Νάπολη.
  • Διαιτητής: Αντρέα Κολόμπο.
  • Εδώ και 14 σερί αγώνες οι δύο ομάδες δεν έχουν μείνει στην ισοπαλία, με τη Νάπολι να μετρά έντεκα και τη Λάτσιο τρεις νίκες σε αυτό το διάστημα.
  • Εντός έδρας η Νάπολι έχει απολογισμό 7-1-1 στα τελευταία εννέα ματς απέναντι στη Λάτσιο.
  • Τέσσερα από τα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς είχαν over 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Νάπολι

Δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία απέναντι στην Σασουόλο για τη δεύτερη αγωνιστική και με το 2-0 έχει το απόλυτο στην Serie A. Μετά από δοκάρι του Ρασπαντόρι στο πρώτο λεπτό, ο Όσιμεν της έδωσε προβάδισμα με πέναλτι στο 16ο λεπτό. Ο Λοπέζ αποβλήθηκε στο 51’ κι έκανε αρκετά πιο εύκολη την συνέχεια για τους Ναπολιτάνους. Μετά από δεύτερο κερδισμένο πέναλτι, οι γηπεδούχοι απέτυχαν να κάνουν το 2-0 στο 60’, όταν ο Ρασπαντόρι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά μετά ο Ντι Λορέντσο καθάρισε το παιχνίδι με πλασέ έπειτα από ασίστ του Κβαρατσχέλια. Δεύτερη πλέον η ομάδα του Γκαρσία στους έξι βαθμούς, μαζί με Ίντερ και Βερόνα. Αποχώρησε για την Αϊντχόφεν ο Λοζάνο, με τον Λίντστρεμ να παίρνει τη θέση του στο ρόστερ της Νάπολι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία επτά επίσημα εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Επέστρεψε ο Κβαρατσχέλια κι έτσι μοναδική απουσία πλέον είναι αυτή του Γκαετάνο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ολιβέρα – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο, Κβαρατσχέλια, Οσίμεν.

Νάπολι - Λάτσιο προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Νάπολι - Λάτσιο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Λάτσιο

Εφιαλτικά ξεκίνησε την σεζόν η Λάτσιο με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μετά το κάζο στην έδρα της Λέτσε, από την οποία δέχτηκε ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά (85’, 87’), ήρθε κι η εντός έδρας απώλεια κόντρα στην Τζένοα. Οι νεοφώτιστοι από τη Γένοβα σκόραραν με τον Ρετέγκι στο 16’ και κατάφεραν να περιορίσουν δημιουργικά την ομάδα του Σάρι. Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος οι «λατσιάλι» κυριάρχησαν και δημιούργησαν αρκετές φάσεις, όμως δεν απείλησαν ουσιαστικά για την ισοφάριση. Χωρίς βαθμό παραμένουν οι Ρωμαίοι, οι οποίοι έχουν να κάνουν τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα από την σεζόν 2019-20, ενώ από την σεζόν 2007-08 έχουν να μείνουν χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές, όταν ξεκίνησαν με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του Γκεντουζί από τη Μαρσέιγ με δανεισμό.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Αμφίβολοι οι Πέδρο και Χισάι λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πρόβεντελ – Λατσάρι, Καζάλε, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς – Καμάντα, Κατάλντι, Αλμπέρτο – Άντερσον, Ζακάγκνι, Ιμόμπιλε.

Νάπολι - Λάτσιο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Νάπολι – Λάτσιο

Δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις που ματς μεταξύ Νάπολι και Λάτσιο θα ήταν αγώνας πρωταθλήτριας με δευτεραθλήτρια. Η γηπεδούχος πάντως μια χαρά δικαιώνει τον τίτλο της μέχρι στιγμής, εν αντιθέσει με τη φιλοξενούμενη ομάδα που απογοητεύει. Δίκαιο φαβορί οι Ναπολιτάνοι και έχουν την παράδοση με το μέρος τους, αξίζει ο άσος με over 1,5 στο 2.01 της WinMasters.

Combo
21:45
Νάπολι - Λάτσιο
1 & over 1,5
2.01
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις