Στήριγμα σε έδρες και στα γκολ

προγνωστικά

Προγνωστικά Σαββάτου από τον #TheMagician ακολουθώντας τα γκολ και την φόρμα των ομάδων από τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Καλημέρα σας και καλό μήνα. Μπήκε ο Σεπτέμβρης και πλέον οι ομάδες έχουν δείξει λίγο πολύ τις ικανότητες τους. Επιλέξαμε και αναλύουμε σήμερα παιχνίδια από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Για την πρώτη νίκη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Ισπανία και τον αγώνα μεταξύ της Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον της Γρανάδα. Οι γηπεδούχοι πέρυσι κατάφεραν και μπήκαν στην τετράδα του πρωταθλήματος πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία. Φέτος όμως δεν έχουν ξεκινήσει με τον ίδιο ζήλο. Τρεις αγώνες, τρεις ισοπαλίες με αντιπάλους Χιρόνα, Θέλτα και Λας Πάλμας. Αν και με την τελευταία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, στα δύο πρώτα ματς ήταν καλύτερη και άξιζε την νίκη. Πάντα προσεκτική στην άμυνα η ομάδα του Ισπανού τεχνικού Αλγκουασίλ, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της ώστε να φθάσει στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Επιθετική η συμπεριφορά της μπροστά στο κοινό της αναμένεται να πάρει από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν φέτος στην μεγάλη κατηγορία και μετά από δύο ήττες πέτυχαν την προηγούμενη, τρίτη αγωνιστική την πρώτη τους νίκη, επικρατώντας με 3-2 εντός έδρας της Μαγιόρκα. Σκοπός η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής, με πρώτο μέλημα την συγκομιδή βαθμών στην έδρα της. Μακριά από αυτή παίζει πιο κλειστά και κυρίως με αντεπιθέσεις. Θα δώσει χώρο στους γηπεδούχους αλλά απέναντι σε δύσκολες  έδρες, όπως αυτή της Ρεάλ Σοσιεδάδ περιμένουμε να τα βρει μπαστούνια.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Οχτώ νίκες στα τελευταία δέκα ανεξαρτήτου έδρας έχουν οι γηπεδούχοι απέναντι στην Γρανάδα.

Σημείο: Η ομάδα των γηπεδούχων στήθηκε για μια πορεία ανάλογη με την περσινή. Φαβορί για την σημερινή νίκη η Ρεάλ Σοσιεδάδ και κρατάμε τον άσο και over 1,5 με απόδοση 1.83 στην Novibet.

Έχουν το εύκολο γκολ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας στην Γερμανία. Ηττήθηκε εντός έδρας από την Φράιμπουργκ με 2-1 η Χοφενχάιμ την πρώτη αγωνιστική, αλλά πέρασε με διπλό (3-2) από την Χάιντενχαϊμ. Παραδοσιακή ομάδα με αρκετά γκολ σχεδόν σε κάθε αγωνιστική οι γηπεδούχοι, βρίσκουν λύσεις επιθετικά αλλά τα χρόνϊα προβλήματα στην άμυνα μοιάζουν δυσεπίλυτα. Σταθερά τα τελευταία χρόνια τερματίζει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ εμφανίζεται πιο επιθετική και αποτελεσματική στην έδρα της.

Λαμπάδα ίσα με το μπόι του Γιόνας Γουίντ πρέπει ν’ ανάψουν στην Βόλφσμπουργκ, καθώς ο 24χρονος Δανός επιθετικός σκόραρε δις στην τελευταία αναμέτρηση στην έδρα της Κολωνίας για να φύγει η ομάδα με το διπλό (2-1), αν και έμεινε πίσω στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το πέτυχε, καθώς την πρώτη αγωνιστική με δύο δικά του τέρματα, η Βόλφσμπουργκ επικράτησε της Χάιντενχαιμ με 2-0. Είχε και λίγο την τύχη με το μέρος της (και στα δύο παιχνίδια) η ομάδα του Νίκο Κόβατς, καθώς οι αντίπαλοι της δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στόχος της ομάδας, να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα με το πέρας του πρωταθλήματος.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Δέκα σερί goal/goal έχουν να επιδείξουν οι σημερινοί μονομάχοι, τα εννέα σε συνδυασμό με over 2,5.

Σημείο: Στον ίδιο ρυθμό θα κινηθούμε  επιλέγοντας το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.68 στην Novibet.

Προγνωστικά: Νορβηγικό άστρο τους οδηγεί

Χρονικά θα κάνω μια στάση στο νησί και θ’ ασχοληθώ λίγο με το παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ. Το άστρο του Χάαλαντ οδήγησε τους γηπεδούχους πέρυσι στο tremble, ενώ κάτι ανάλογο φαίνεται πως θα γίνει και φέτος με τρία γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Εκτελεί πολλά σουτ, παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι τον ψάχνουν και οι συμπαίκτες του αρκετά μέσα στην περιοχή. Ασυναγώνιστη η Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας, αλλά η Φούλαμ με το 2-2 στην έδρα της Άρσεναλ την προηγούμενη αγωνιστική, μας έδειξε ότι θα εκμεταλλευτεί τις οποίες ευκαιρίες της παρουσιαστούν. Δύο χρόνια έχει κλείσει ο Μάρκο Σίλβα στο πάγκο των φιλοξενούμενων έχοντας αφήσει ένα εξαιρετικό αποτύπωμα της ικανότητας του ως προπονητής. Τέσσερις βαθμούς έως τώρα καθώς έφυγε με το διπλό στην πρεμιέρα από την Έβερτον, ενώ ηττήθηκε εντός από την Μπρέντφορντ. Διαθέτει ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να προβληματίσουν κάθε ομάδα της κατηγορίας.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Δέκα σερί νίκες έχουν οι γηπεδούχοι απέναντι στη Φούλαμ.

Σημείο: Μπορούν να βρουν δίχτυα οι φιλοξενούμενοι. Ως Funbet θα κρατήσουμε σε combo τον άσο και goal/goal και να σκοράρει ο Χάαλαντ 2+ γκολ με απόδοση 6.25 στην Novibet.

Ο νόμος του ισχυρού

Πάμε Ιταλία. Μία επαγγελματική νίκη με 2-0, η οποία θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις πέτυχε η Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στην Σασουόλο. Πολλά σουτ προς την αντίπαλη εστία και ένα χαμένο πέναλτι, ήταν το σκηνικό που συνέθεσαν οι παίχτες του Ρούντι Γκαρσία, οι οποίοι έχουν ως πρώτο στόχο τον τίτλο του πρωταθλητή. Με πολλές επιλογές στην επίθεση και με άμυνα που βγάζει υγεία, φαίνεται να είναι πιο κοντά στην νίκη απέναντι στην Λάτσιο. Η ομάδα της Ρώμης μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Λέτσε, ηττήθηκε εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας από την Μπολόνια. Περισσότερο πίεσαν με φλύαρο τρόπο τον αντίπαλο τερματοφύλακα χωρίς να έχουν απάντηση στο γκολ του Ματέο Ρετεγκί από το 16ο λεπτό. Δέχονται εύκολα φάσεις, οι περισσότερες από τις οποίες εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε γκολ, ενώ επιθετικά φαίνεται να τα περιμένουν όλα από τον Ιμόμπιλε και τον Ζακκάνι.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Πέρυσι η Λάτσιο έφυγε νικήτρια με 1-0 από την Νάπολι. Προηγήθηκαν πέντε σερί νίκες των γηπεδούχων σε συνδυασμό με over 2,5.

Σημείο: Επιλογή μας ο άσος και over 1,5 με απόδοση 1.84 στην Novibet.

Προγνωστικά: Θέαμα και γκολ

Τελευταία στάση, Γαλλία. Σ’ ένα παιχνίδι με πλούσιο θέαμα η Μονακό ήρθε ισόπαλη 3-3 στην έδρα της Ναντ. Έβδομος βαθμός μετά τις δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, πετυχαίνοντας συνολικά δέκα τέρματα(!). Επιθετική πολυφωνία για το συγκρότημα του Αυστριακού προπονητή της ομάδας Άντι Χάτερ, ο οποίος ανέλαβε στις αρχές του Ιουλίου, αλλά λύση στα προβλήματα στην άμυνα δεν μπόρεσε να βρει ακόμα. Κάτι το οποίο ισχύει και για την Λανς. Την περσινή χρονιά γνώρισε όλο κι όλο τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ φέτος τις πρώτες τρεις έχει ηττηθεί ήδη δύο φορές. Έχει σκοράρει και στα τρία παιχνίδια, αλλά δέχεται εύκολα το γκολ με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό. Επιτακτική ανάγκη να μην χάσει σήμερα, καθώς μπορεί να βρεθεί τελευταία στην βαθμολογία. Κάλλιστα μπορεί να σκοράρει μιας και η άμυνα των γηπεδούχων έχει αρκετά κενά διαστήματα. Είναι καλή επιθετικά και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Τρεις σερί νίκες έχει έχει η Λανς στο Μονακό για το πρωτάθλημα.

Σημείο: Την νίκη θα ψάξουν και οι δύο, αλλά οι φιλοξενούμενοι διψάνε για αποτέλεσμα ώστε να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις. Επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.60 στην Novibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Εμιλιάνο Μαρτίνεζ (31 – Άστον Βίλα), Αλεχάντρε Πάτο (34 – Σάο Πάολο)

Καλή επιτυχία

Δυάδα απόδοσης 3.07
15:00
Σοσιεδάδ - Γρανάδα
1 & over 1,5
1.83
16:30
Χόφενχάιμ - Βόλφσμπουργκ
Goal/goal & over 2,5
1.68
BET: 20 units
Fun bet
17:00
Μάνστεστερ Σίτι - Φούλαμ
1 & goal/goal & Χάαλαντ 2+ Γκολ
6.25
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.94
21:45
Νάπολι - Λάτσιο
1 & over 1,5
1.84
22:00
Μονακό - Λανς
Over 2,5
1.60
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις