Τώρα αρχίζει το καλό…

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Ο #Playmaker επιστρέφει με προγνωστικά Μουντομπάσκετ από την δεύτερη φάση των ομίλων και ποντάρει με χάντικαπ και ειδικό.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Σιγά σιγά τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν. Πλέον φτάσαμε στη δεύτερη φάση των ομίλων και τα περιθώρια λάθους εκμηδενίζονται. Στα σημερινά  προγνωστικά Μουντομπάσκετ θα κινηθούμε με ένα ειδικό, μια δυάδα και ένα μονό σημείο. Πάμε να τα δούμε.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Αδικείται το Πουέρτο Ρίκο

Για την ακρίβεια δεν ξέρω αν αδικείται το Πουέρτο Ρίκο ή αν οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλές για τη Δομινικανή Δημοκρατία, πάντως σίγουρα σε αυτό το σετ βρίσκω στοιχηματικό λάθος. Οι Δομινικανοί, μπορεί να κέρδισαν την Ιταλία, όμως στα υπόλοιπα δυο παιχνίδια, απέναντι στους αδύναμους του ομίλου, δεν τα πήγαν και τόσο καλά. Από την άλλη, το Πουέρτο Ρίκο, έκανε μια αξιόλογη εμφάνιση ακόμα και απέναντι στη Σερβία και σίγουρα είναι επικίνδυνο. Παίζει τα ρέστα του απόψε, αν και δεν έχει και πολλές ελπίδες, όμως το διπλό παίζεται άνετα με χάντικαπ.

Λίγο αργότερα, η Εθνική μας παίζει το τελευταίο της χαρτί με τη Λιθουανία. Δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μία παραδοσιακή δύναμη, που επίσης δεν έχει σημαντικά ονόματα στη διάθεσή της. Οι Λιθουανοί σκόραραν σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα πάνω από 90 πόντους και η Ελλάδα πάνω από 80. Θεωρώ ότι δύσκολα θα κρατηθεί πολύ χαμηλά το σκορ, όσο κι αν συμφέρει την Ελλάδα. Θα πάρω λοιπόν το over για να συμπληρώσω τη δυάδα μου.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PREGAME & LIVE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ TELEGRAM

Προκλητικό το line

Κλείνω με ένα ειδικό που μου έκανε εντύπωση. Οι θερμόαιμοι Σέρβοι αντιμετωπίζουν τους πορωμένους Ιταλούς. Οι δυο τους έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το τελευταίο Ευρωμπάσκετ. Η Ιταλία παίζει ταυτόχρονα και το τελευταίο της χαρτί. Θεωρώ ότι θα έχει ένταση το παιχνίδι και το όριο των 39,5 φάουλ είναι χαμηλό. Άλλωστε θέλουμε απλά να συμπληρώνουν τα ομαδικά οι δυο τους σε κάθε περίοδο. Ίσως οι μπουκ να στηρίζονται στα στατιστικά της πρώτης φάσης, όμως μην ξεχνάμε, ότι οι Σέρβοι κέρδισαν άνετα όλα τα ματς.

Μονό
11:00
Σερβία - Ιταλία
Over 39,5 φάουλ
2.20
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.17
15:00
Δομινικανή Δημοκρατία - Πουέρτο Ρίκο
2 (+13,5)
1.54
15:40
Λιθουανία - Ελλάδα
Over 153,5
1.41
BET: 25 units
Μονό
15:00
Δομινικανή Δημοκρατία - Πουέρτο Ρίκο
2 (+10,5)
1.82
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις