Το προφανές στην Ιταλία για το 1.99

προγνωστικά

Δύο δυνατά ματς κεντρίζουν το ενδιαφέρον του #Bats από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Μέχρι το 3.30 φτάνουν τα σημερινά μας προγνωστικά, σε παιχνίδια από Ιταλία και Αγγλία.

Προγνωστικά: Ρόμα – Μίλαν

Με ένα από τα καλύτερα ματς ξεκινά η τρίτη αγωνιστική στην Serie A, καθώς η Ρόμα υποδέχεται τη Μίλαν στο «Ολίμπικο». Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες καθώς η γηπεδούχος έχει μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ η φιλοξενούμενη ξεκίνησε με 2/2. Παρά την ενίσχυση τους στην άμυνα, οι «τζιαλορόσι» παρουσιάζουν μεγάλα θέματα καθώς δέχτηκαν τέσσερα γκολ στα ματς με Σαλερνιτάνα και Βερόνα. Πάντως, η προσθήκη του Λουκάκου στην κορυφή της επίθεσης δίνει έξτρα δύναμη σε μια ομάδα που δείχνει έτσι κι αλλιώς να μην έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Απέναντί της θα βρεθεί μια ομάδα που επίσης δεν έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, όπως αποδεικνύουν τα έξι τέρματα που έχει πετύχει μέχρι τώρα. Η Μίλαν άρχισε πολύ δυναμικά και μοιάζει διατεθειμένη να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο μετά την επεισοδιακή περσινή σεζόν, στην οποία οριακά μπόρεσε να εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League. Όλα δείχνουν πως θα έχουμε ένα ματς με ένταση, ρυθμό και γκολ. Πολύ ψηλά βρίσκουμε το αμφίτερμα και θα το επιλέξουμε σε απόδοση 1.99 από την Betshop.

Λούτον – Γουέστ Χαμ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανοίγει την αυλαία για αυτή την αγωνιστική της Premier League. Η νεοφώτιστη Λούτον αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ, κάνοντας «ποδαρικό» στο γήπεδό της για την Premier League. Το ξεκίνημα της Λούτον δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό στην πρώτη κατηγορία. Μετά την ήττα με 4-1 από την Μπράιτον, ήρθε το 3-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Τσέλσι. Αναμενόμενα αποτελέσματα βέβαια καθώς οι αντίπαλοί της βρίσκονται σε άλλο επίπεδο. Ίσως αν είχε διεξαχθεί το εντός έδρας ματς της δεύτερης αγωνιστικής να είχαμε εικόνα σχετικά με το τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα.

Το προφανές στην Ιταλία για το 1.99ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Το προφανές στην Ιταλία για το 1.99

Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε εξαιρετικά την σεζόν με μια ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπόρνμουθ και δύο σπουδαίες νίκες με 3-1 κόντρα σε Τσέλσι (εντός έδρας) και Μπράιτον (εκτός έδρας). Της παρουσιάζεται η ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή της Premier League, έστω και προσωρινά. Μπορεί να κάνει τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια; Το έργο της είναι δυσκολότερο απ’ όσο φαίνεται. Σε παιχνίδια που τα «σφυριά» έχουν τον ρόλο του οδηγού, και ειδικά εκτός έδρας, τα πράγματα δυσκολεύουν. Από την άλλη, ο κόσμος της Λούτον πρόκειται να δημιουργήσει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στο μικρό «Κένιλγουορθ Ρόουντ» και συχνά οι νεοφώτιστες ομάδες ξεκινούν καλά στην έδρα τους. Ακόμα κι αν στα χαρτιά δεν είναι η πιο λογική επιλογή, πάμε με το αουτσάιντερ και τον άσο draw no bet, ο οποίος πληρώνει 3.30 στην Betshop.

Μονό
21:30
Ρόμα - Μίλαν
Goal/goal
1.99
BET: 30 units
Μονό
22:00
Λούτον - Γουέστ Χαμ
1 dnb
3.30
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις