Με την αύρα του… Kobe!

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Ο #Playmaker είναι και πάλι εδώ, με προγνωστικά Μουντομπάσκετ από την πρώτη μέρα της δεύτερης φάσης των ομίλων.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Χθες τα  προγνωστικά Μουντομπάσκετ δεν πήγαν καλά… Θα υπάρχουν και τέτοιες μέρες, όμως σημασία έχει πως γενικότερα το ταμείο είναι πολύ κερδισμένο. Πληρώθηκαν άλλωστε κάποια μακροχρόνια ήδη. Σήμερα ξεκινάει η δεύτερη φάση των ομίλων, με τους… χαμένους να ρίχνονται στη μάχη.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Μπορεί η Ιορδανία

Δε θα ανοιχτούμε πολύ, αφού δεν ξέρουμε πόσο σημασία θα δώσουν οι ομάδες στους αγώνες κατάταξης. Βέβαια, οι μη παραδοσιακές δυνάμεις, είναι λογικό να μάχονται έστω και για μια θέση γοήτρου, αφού δεν είναι και χορτασμένες από διακρίσεις. Ένα ματς ξεχώρισα, αυτό ανάμεσα στην Αίγυπτο και την Ιορδανία. Η Αίγυπτος έδειξε καλά στοιχεία μόνο στο τελευταίο ματς του ομίλου απέναντι στο Μεξικό. Από την άλλη, η Ιορδανία ήταν ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Ελλάδα, ενώ έφτασε μια ανάσα από τη νίκη κόντρα στη Νέα Ζηλανδία. Πρωταγωνιστής, φυσικά, ο Χόλις Τζέφερσον, που ως άλλος… Κόμπι Μπράιαν, έκανε απίστευτα πράγματα. Δεν της αξίζει να φύγει χωρίς νίκη από αυτό το τουρνουά και πιστεύω ότι θα την πετύχει απέναντι στους Αιγύπτιους.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PREGAME & LIVE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ TELEGRAM

 

Μονό
15:30
Αίγυπτος - Ιορδανία
2 (-2,5)
1.84
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις