Δείχνουνε την κλάση τους οι Τούρκοι

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από τους επαναληπτικούς αγώνες των Europa αλλά και Conferece League έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, με ταμείο ανοίξαμε την εβδομάδα μας αφού την Δευτέρα τα μεσάνυχτα η Φλουμινένσε μας επιβεβαίωσε το αμφίτερμα ενώ οι πιτσιρικάδες στην Αμερική χαρίσανε γκολ και θέαμα. Σήμερα έχουμε παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa αλλά και του Conferece League. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τους επαναληπτικούς αγώνες.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Μπεσίκτας η οποία υποδέχεται στο «Βόνταφον Παρκ» την Ντιναμό Κιέβου. Στο πρώτο παιχνίδι πήραν δίκαια την νίκη οι Τούρκοι και για αυτό βρίσκονται με το μισό πόδι στους ομίλους του Conference League. Οι αρκετές μεταγραφές έχουν ανεβάσει το επίπεδο των Τούρκων που πιστεύω θα μπούνε στην διοργάνωση και θα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί. Ποντάρουμε στην καυτή έδρα και στην ποιότητα των γηπεδούχων.

  • Συνεχίζουμε με τους άλλους γείτονές μας τους Αλβανούς, αφού η Παρτιζάνι υποδέχεται στην πρωτεύουσα την Αστάνα από το Καζακστάν. Αναμένω σκληρό παιχνίδι αφού το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-0 και είναι τα πάντα ανοιχτά. Επιλέγουμε να δούμε τουλάχιστον πέντε κάρτες ένα όριο που το επιβεβαιώνει με άνεση ο Τούρκος διαιτητής.

  • Στην Ελβετία η Λουγκάνο θα υποδεχτεί την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με μοναδικό στόχο την νίκη. Θα ανοιχτεί η Λουγκάνο αφού θέλει τρία γκολ για την απευθείας πρόκριση. Βλέπω να είναι από νωρίς εκτός η Λουγκάνο και απλά θα παρουσιάσουν ένα παιχνίδι με αρκετό θέαμα. Πρώτη επιλογή το goal/goal.

  • Με την ίδια λογική θα πάω και στο Μπάτε ΜπορίσοφΜπάλκανι αφού οι Κοσοβάροι διέλυσαν τους αντιπάλους τους με το βαρύ 4-1. Αδιάφορο ματς δεν υπάρχει λόγος σκοπιμότητας, επιλέγουμε το goal/goal.

  • Τέλος θα κλείσω με ένα fun bet από το παιχνίδι της Άστον Βίλα. Έκανε αισθητή την παρουσία της στο πρώτο παιχνίδι αφού έδειξε πως είναι ένα, δύο ίσως και τρία σκαλοπάτια από τις περισσότερες ομάδες του Conference. Συγκεκριμένα διέλυσε με 5-0 την Χιμπέρνιαν και δεν υπάρχει λόγος να δούμε σκληρό παιχνίδι για αυτό θα ποντάρω στο να μην πάρει καμία κάρτα η Άστον Βίλλα ενώ θα βάλω και λίγα στο να βρει γκολ ο Ντουράν, ο πιτσιρικάς αναπληρωματικός αφού αναμένω rotation από τον Έμερι.

Τι παίζουμε σήμερα

Δείχνουνε την κλάση τους οι ΤούρκοιΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δείχνουνε την κλάση τους οι Τούρκοι

Δυάδα απόδοσης 2.44
21:00
Μπεσίκτας - Δυναμό Κιέβου
1
1.48
21:00
Παρτιζάνι - Αστάνα
Over 4,5 κάρτες
1.65
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.63
21:00
Μπάτε Μπορίσοφ - Μπάλκανι
Goal/goal
1.55
21:30
Λουγκάνο - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Goal/goal
1.70
BET: 25 units
Μονό
22:00
Άστον Βίλα - Χιμπέρνιαν
Άστον Βίλα under 0,5 κάρτες
3.50
BET: 10 units
Μονό
22:00
Άστον Βίλα - Χιμπέρνιαν
Γκολ Ντουράν
2.60
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις