Στ’ αστέρια πληρώνουν τα γκολ

προγνωστικά

Στα σημερινά προγνωστικά του, ο #Psyradios ποντάρει σε δύο combo από την αναμέτρηση Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς.

Δεν τράβηξαν οι εμπνεύσεις με τους σκόρερς τη Κυριακή, η κόκκινη της Φρανκφούρτης στέρησε το over, αλλά το γκολ της Άουγκσμπουρκ ήρθε και κλείσαμε με μικρό κέρδος. Χαιρετώ άπαντες και πάλι μεσοβδόμαδα και φύγαμε ευθύς να ασχοληθούμε με τα προγνωστικά των playoffs  του Champions League, εστιάζοντας αποκλειστικά στον επαναληπτικό που διεξάγεται στο Άιντχοφεν της Ολλανδίας. 

Στ' αστέρια πληρώνουν τα γκολ

Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η έκδοση της  φετινής  PSV, o Μπος έχει συνθέσει ένα τρομερά ταλαντούχο σύνολο, παραμένει αήττητη στα πρώτα 6 επίσημα ματς σημειώνοντας 5 νίκες και μία ισοπαλία, αυτή στη Σκωτία και το 2-2 εναντίον της Ρέιντζερς, σε ένα ματς που θα μπορούσε πολύ άνετα να είχε φύγει με νίκη βάσει απόδοσης και ευκαιριών. 

Οι Σκωτσέζοι έχουν βαριά φανέλα στην Ευρώπη, αλλά είναι ένα σκαλί πιο κάτω από τους δευτεραθλήτες της Ολλανδίας.  Είχαν και μπόλικη τύχη στη Γλασκόβη στο πρώτο ματς, δύσκολη μου φαίνεται η επανάληψη του περσινού σκηνικού.  

Τέτοια εποχή ήταν πέρσι και πάλι, όταν οι δύο τους κοντραρίστηκαν για την είσοδο τους στα γκρουπ, με το πρώτο ματς να λήγει  επίσης 2-2 και τους Σκωτσέζους να βγάζουν επικό διπλό μέσα στην Ολλανδία. Δύο απανωτές προκρίσεις και μάλιστα με διπλό εκτός, όταν στα υπόλοιπα 8 πιο πρόσφατα ταξίδια τους στην Ευρώπη μετρούν 7 ήττες; Δύσκολο μου φαίνεται. 

Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος των Ολλανδών, πολύ πιθανός βάσει εικόνας, δεν έχει κανένα ενδιαφέρον όμως. Πρόκειται για ματς εκδίκησης για τους γηπεδούχους με τα όσα διαδραματίστηκαν πέρσι. Η PSV είναι σαφώς η καλύτερη ομάδα στο ζευγάρι, μένει να το αποδείξει και στο γήπεδο λοιπόν. Προσωπικά την άμυνα ανάγκης, που θα κατεβάσουν απόψε οι Ολλανδοί, θα εκμεταλλευτώ στοιχηματικά ψάχνοντας ένα γκολ της Ρέιντζερς. Το over με το αμφίτερμα με καλύπτει, διπλασιάζοντας το ποντάρισμα μου. Είτε φάει  το γκολ νωρίς και θα πρέπει να απαντήσει, είτε χτυπώντας σε κάποια αντεπίθεση, όσο το ματς δεν έχει κριθεί, σίγουρα θα βρει τις ευκαιρίες η ομάδα της Γλασκόβης. Ελπίζω να είναι και εύστοχη. 

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Μονό
22:00
Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 25 units
Μονό
22:00
Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς
1X & over 2,5 & γκολ Ντε Γιονγκ
3.65
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις