Τα φαβορί και η αξιοπρέπεια στο 2.05

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη προγνωστικών με διάφορα πονταρίσματα που φτάνουν σε απόδοση το 2.05.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Δευτέρας σήμερα και ενδιαφέροντα πράγματα έχουμε στο προσκήνιο. Το Μουντομπάσκετ έχει πάρει φωτιά, υπάρχει επιλογή στο ποδόσφαιρο που ακουμπούν στο 2.05. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Με αξιοπρέπεια η Εθνική

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ. Τεράστιο παιχνίδι, που βέβαια η μοίρα του είναι γνωστή. Οι Αμερικανοί έδειξαν ποιότητα και ουσία στα φιλικά, έκαναν μία καλή προπόνηση με τη Νέα Ζηλανδία και πλέον θέλουν να κερδίσουν και την Εθνική μας ώστε να σιγουρέψουν την πρώτη θέση. Βέβαια δεν εντυπωσίασαν, έδειξαν αγχωμένοι και έξω από τα νερά τους. Κυρίως οφείλεται στην απειρία των παικτών στους κανονισμούς της FIBA και στο μπασκετικό ξύλο. Πάντως παραμένουν πρώτο φαβορί για την κατάκτηση αφού καμία άλλη ομάδα δεν έχει το βάθος και την ποιότητα αυτής της ομάδας. Από την άλλη η γαλανόλευκη δεν εντυπωσίασε αλλά κέρδισε την Ιορδανία, παίζοντας καλά μόνο στην τέταρτη περίοδο. Ο Ιτούδης είδε όσα ήθελε, έκανε αλλαγές και πολλές δοκιμές και αναμένεται να παίξει με 8-9 παίκτες, καθώς δεν μπορούν να ακολουθήσουν όλοι. Εάν βελτιωθεί στην άμυνα, τότε μπορεί να διεκδικήσει μερικά κομμάτια του αγώνα και παραμείνει ανταγωνιστική όπως το φιλικό.

Δεν πιστεύουμε πως θα έχει σπουδαία διαφορά το φιλικό με την αναμέτρηση αυτή, θα κρατήσουμε το διπλό +25,5 στο 1.75.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Με αέρα των «φαβορί»

Συνεχίζουμε δυναμικά με την δυάδα μας και τους αγώνες μας. Στο Ακτή Ελεφαντοστού – Ιράν, υπάρχει ξεκάθαρο και δίκαιο φαβορί. Οι Αφρικανοί ήταν καλοί απέναντι στην Ισπανία, κρατώντας για μεγάλο μέρος του αγώνα χαμηλά το σκορ και δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα κυρίως στην άμυνα. Δέχθηκαν 94 πόντους αλλά οι συνθήκες του αγώνα ήταν τέτοιες και ο αντίπαλος που δεν γινόταν διαφορετικά. Έχουν μάλιστα 1-2 τίμιες μονάδες που και κορμί έχουν αλλά και ποιότητα ώστε να κάνουν την διαφορά. Τίποτα δεν έδειξε το τραγικό Ιράν απέναντι στην Βραζιλία, ο Χαντάντι έχει γεράσει και περιφερειακά είναι τελείως ακίνδυνο, δικαιώνοντας όσους το θεωρούσαν κακή ομάδα. Φυσικά μπορεί να αλλάξει και να δούμε ένα ντέρμπι αλλά… η Ακτή Ελεφαντοστού στις λεπτομέρειες αναμένεται να επικρατήσει. Κρατάμε τον άσσο.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Ίντερ με την Κάλιαρι. Σοβαρή ήταν η ομάδα του Ιντζάγκι την πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Μόντσα, παίζοντας ποιοτικά και κερδίζοντας με άνεση. Έχει βελτιωθεί αμυντικά σε σχέση με τα φιλικά και πλέον πηγαίνει για το 2/2. Τίμιοι οι γηπεδούχοι απέναντι στην Τορίνο, δύσκολα θα παρουσιαστούν τόσο ανταγωνιστικοί με τόσες απουσίες. Οι νερατζούρι θα κάνουν την νίκη, κρατάμε το διπλό σε μία δυάδα απόδοσης 2.05.

Δυάδα απόδοσης 2.05
12:45
Ακτή Ελεφαντοστού - Ιράν
1
1.39
21:45
Κάλιαρι - Ίντερ
2
1.47
BET: 10 units
Μονό
15:40
Ελλάδα - HΠΑ
1 (+25,5)
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις