Δύο under και ένα over

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Ο #Playmaker συνεχίζει με προγνωστικά Μουντομπάσκετ στην αυλαία της 2ης αγωνιστικής και πάει με δοκιμασμένη συνταγή.

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων και φυσικά είμαστε εδώ με  προγνωστικά Μουντομπάσκετ, ποντάροντας σε ειδικό και under!

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Μας πληρώνουν τα under

Από την αρχή του Μουντομπάσκετ, προτείνω ένα under στους πόντους της 1ης περιόδου σε κάθε αγωνιστική ημέρα. Μέχρι στιγμής έχουμε δικαιωθεί, αφού και χθες η Αίγυπτος μας πλήρωσε. Για αυτή την επιλογή, έχω κυκλώσει την Κίνα, που αντιμετωπίζει το Νότιο Σουδάν και μάλιστα δίνεται σε ψηλότερο line. Οι Κινέζοι έχουν σκοράρει κάτω από 70(!) πόντους στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Δε διαθέτουν και την πιο ικανή επίθεση, οπότε το under 18,5 έχει αξία.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PREGAME & LIVE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ TELEGRAM

Στη δυάδα της ημέρας έχω επιλέξει δύο ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Νέα Ζηλανδία αντιμετωπίζει την Ιορδανία με τις δυο ομάδες να θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά. Αυτή που έχει ελπίδες πρόκρισης από της δυο είναι ξεκάθαρα η Νέα Ζηλανδία. Επιπλέον, διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ και πιστεύω ότι θα πάρει μια σχετικά εύκολη νίκη και να πάει να τα παίξει όλα απέναντι στην Εθνική μας για τη 2η θέση.

Λίγο αργότερα, η Γεωργία αντιμετωπίζει τη Σλοβενία. Η λογική λέει πως οι δυο ομάδες θα περάσουν χέρι – χέρι στην επόμενη φάση. Πρόκειται για δύο διαφορετικές φιλοσοφίες μέσα στο παρκέ. Σφιχτή ομάδα η Γεωργία του Ηλία Ζούρου, ενώ η παρέα του Ντόνσιτς είναι… όσα βάλουμε κι όσα φάμε. Αν θέλει η Γεωργία να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στη μονοδιάστατη Σλοβενία, θα πρέπει να ρίξει το ρυθμό και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, περνώντας τη μπάλα στο ποστ, εκεί που υπερισχύει. Από όλα τα under, μου αρέσει αυτό στους πόντους της Γεωργίας που καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα. Άλλωστε το 88,5 που θα επιλέξω για όριο, το έχει ξεπεράσει μόλις μια φορά στα τελευταία 10 ματς.

Κλείνουμε με το μεγαλύτερο ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα στην Ισπανία και τη Βραζιλία. Οι δυο τους θα παίξουν την πρωτιά σε αυτό το ματς, με τους Ισπανούς να είναι το φαβορί, αλλά το ματς να μην είναι εύκολο. Θεωρώ ότι δε θα δημιουργηθούν μεγάλες διαφορές, με αποτέλεσμα να έχουμε μικρό ροτέισον. Κύκλωσα λοιπόν τον Χουάντσο, που έπαιξε λίγο προχθές, αλλά έβαλε 11 πόντους με μόλις 4/10 σουτ. Το όριο είναι στο 12,5 και δεδομένου ότι περνάνε πολλές επιθέσεις από τα χέρια του, είναι κάτι παραπάνω από εφικτό.

Δυάδα απόδοσης 2.36
11:45
Νέα Ζηλανδία - Ιορδανία
1 (-3,5)
1.47
14:30
Γεωργία - Σλοβενία
Γεωργία under 88,5
1.61
BET: 25 units
Μονό
11:00
Κίνα - Νότιο Σουδάν
1η περίοδος: Κίνα under 18,5
1.92
BET: 20 units
Ειδικό
16:30
Βραζιλία - Ισπανία
Χ. Ερνανγκόμεζ over 12,5 πόντοι
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις