Κολάζει αυτό το 17.00

Κολάζει αυτό το 17.00

Ο #Psyradios αναλύει το πρόγραμμα της Γερμανίας και καταλήγει σε τέσσερις επιλογές με απόδοση έως 17.00.

Τι παικταράς είσαι ρε Γκιρασί ταγόριμ; Αν  δεν έτρωγε την κόκκινη η Σάλκε θα έβγαινε και η δυάδα της Zweite, παρόλα αυτά κέρδος βγήκε καλό τη Παρασκευή. Το θετικό σερί συνεχίζεται και πάμε ευθύς στα σημερινά προγνωστικά από τη Bundesliga. 

προγνωστικά

Στο Μάιντζ έρχεται ένας καλοδεχούμενος αντίπαλος. Μολις μία ήττα εντός στα τελευταία 15 ματς από τη Φρανκφούρτη, η οποία έρχεται από τη  Σόφια και την ισοπαλία στο Europa League μεσοβδόμαδα. Οι φιλοξενούμενοι, όσο δεν ξεκαθαρίζει, τι θα γίνει με τον Καλό Μουανί στις καθυστερήσεις πλέον των καλοκαιρινών μεταγραφών, δεν θα βρουν ηρεμία, με τον Γάλλο πάντως να συνεχίζει το βιολί του σκοράροντας ήδη 2 φορές στη νέα σεζόν.  

Το ίδιο βιολί θέλησε να συνεχίσει στη πρεμιέρα και ο σημερινός του αντίπαλος, ο Αζόρκ, αλλά δύο χαμένα πέναλτι απέναντι στην Ουνιόν κόστισαν στη πρεμιέρα. Ματς  ταμάμ για εξιλέωση για τον πανύψηλο φορ το σημερινό λοιπόν. Αμφότερες μπάζουν προς το παρόν, περιμένω γκολ εκατέρωθεν. 

Βαυαρικό ντέρμπι για τα ξαδέρφια Μπάγερν και Άουγκσμπουρκ στο Μόναχο, με το Χάρι Κέιν έτοιμο να συστηθεί στην Αλιάνζ αρένα και τον Τούχελ να θέλει το 3/3 μέχρι τη διακοπή. Οι φιλοξενούμενοι πέρσι είχαν τη 3η καλύτερη επίθεση εκτός έδρας πίσω από Μπαγερν και Ντόρτμουντ, ενώ στη πρεμιέρα, ξεκίνησαν σκοράροντας 4 φορές στην ισοπαλία με τη Γκλάντμπαχ . 

Θα μείνω μακριά από σημεία, στην ουσία ένα γκολ της Άουγκσμπουρκ θα κυνηγήσω για να διπλασιάσω το ποντάρισμα μου. Κέιν και Σανέ φάνηκαν ζεστοί σκοράροντας στη Βρέμη, ο Μπερίσα από την άλλη έχει σκοράρει 5 γκολ στα τελευταία 4 ματς εναντίον της Μπάγερν και δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας να σκοράρουν και οι τρεις τους σήμερα το απόγευμα.  

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Μονό
16:30
Μάιντζ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Goal/goal & over 2,5
1.90
BET: 20 units
Fun bet
16:30
Μάιντζ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Γκολ Αζόρκ & γκολ Μουανί
8.00
BET: 4 units
Μονό
18:30
Μπάγερν – Άουγκσμπουρκ
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 30 units
Fun bet
18:30
Μπάγερν – Άουγκσμπουρκ
Γκολ Κέιν & γκολ Σανέ & γκολ Μπερίσα
17.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις