Under… μέχρι 8.29!

Προγνωστικά

Ο #Playmaker κάνει πρεμιέρα στο Μουντομπάσκετ και στηρίζει τα φαβορί στην πρώτη μέρα, ποντάροντας σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Εξαιρετική ήταν η πρώτη μέρα του τουρνουά, αφού πληρωθήκαμε σε telegram και στήλη. Μάλιστα το απόλυτο χάθηκε για έναν πόντο. Σήμερα συνεχίζουμε με  προγνωστικά Μουντομπάσκετ, και ρίχνουμε και μια funbetιά!

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Του under το πανηγύρι

Είδαμε ωραία ματσάκια χθες, αλλά σήμερα ίσως έχουμε μια μικρή… κακοποίηση του αθλήματος. Ξεκινάμε από την αναμέτρηση ανάμεσα στο Πράσινο Ακρωτήρι και τη Γεωργία. Οι Αφρικανοί έχουν έναν Ταβάρες και μετά το χάος, αλλά οι Γεωργιανοί έχουν δυνατή front line. Δεν έχει πολλές λύσεις το Πράσινο Ακρωτήρι και θα πάμε με το under του στην πρώτη περίοδο, ελπίζοντας να μην ντυθεί… Ανγκόλα!

Την ίδια ώρα, το Νότιο Σουδάν αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ποιότητας, αλλά η εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις είναι χαώδης ανάμεσα στις δυο ομάδες. Από τη μία το πρωτοεμφανιζόμενο Σουδάν και από την άλλη το μπαρουτοκαπνισμένο Πουέρτο Ρίκο. Εκεί θα στηριχτούμε για να πάρουμε το διπλό σε ένα ισορροπημένο σετ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PREGAME & LIVE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ TELEGRAM

Κλείνουμε με τον αγώνα της Εθνικής. Άσχημα τα νέα με τον τραυματισμό του Μήτογλου, που αλλάζει τις ισορροπίες σε όλο το ρόστερ. Τα είπαμε και στο reel που ανέβηκε στο Instagram… τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα για την Ελλάδα. Έτσι κι αλλιώς η Ιορδανία δε διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Αξίζει να πάμε με το under σε ένα ματς που αν δεν ήταν η Εθνική μας, μπορεί και να μην το βλέπαμε!

Μονό
11:00
Πράσινο Ακρωτήρι - Γεωργία
1η περίοδος: Πρ. Ακρωτήρι under 17,5
1.92
BET: 20 units
Μονό
11:00
Νότιο Σουδάν - Πουέρτο Ρίκο
2 (-1,5)
1.95
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 8.29
11:00
Νότιο Σουδάν - Πουέρτο Ρίκο
2 (-5,5)
2.72
11:45
Ιορδανία - Ελλάδα
Under 151,5
3.05
BET: 10 units
Μονό
11:45
Ιορδανία - Ελλάδα
Under 159,5
1.91
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις