Διπλασιασμοί σε Ελλάδα και Γερμανία

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο #Kouros επανέρχεται και ποντάρει σε Ελλάδα και Γερμανία με επιλογές σε επίπεδα διπλασιασμού.

Χαιρετώ όλους τους αναγνώστες της στήλης. Διανύουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, τα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει σε όλη την Ευρώπη και εμείς είμαστε εδώ για να δούμε προγνωστικά με ενδιαφέρον.

Προγνωστικά: «Αλώβητος» στην Τρίπολη ο ΟΦΗ

Ξεκίνημα με Ελλάδα και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αστέρα και ΟΦΗ στην Τρίπολη. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στην πρεμιέρα , με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν την ήττα στην Τούμπα, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν του Άρη στη Κρήτη.  Η ομάδα του Ράσταβατς δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, έχασε εύκολα ενώ και οι κινήσεις που έγιναν δεν εντυπωσιάζουν. Απεναντίας οι Κρητικοί είχαν πολύ καλή εικόνα στα φιλικά, ενώ ξεκίνησαν την σεζόν με νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου. Στόχος και των δύο είναι η επιστροφή στην πρώτη 6αδα της βαθμολογίας, με την ομάδα του Νταμπράουσκας να δείχνει πιο ικανή να τα καταφέρει στο ξεκίνημα της σεζόν. Βλέποντας τις αποδόσεις, η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα προς τα δεξιά λόγω του φαβοριτισμού της έδρας. Με Χ2 λοιπόν σε συνδυασμό με under 3,5, αφού για Ελλάδα μιλάμε, στον διπλασιασμό.

Διπλασιασμοί σε Ελλάδα και ΓερμανίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Διπλασιασμοί σε Ελλάδα και Γερμανία

Βρίσκει δίχτυα ο Ολλανδός στην «OPAP ARENA»

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Το ρεπορτάζ θέλει τον Ματίας Αλμέιδα να προχωρά σε εκτεταμένο ροτέισιον, εν όψει της ρεβάνς με την βελγική Αντβέρπ. Μια απ’ τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν, είναι στην κορυφή της επίθεσης. Ο Λιβαι Γκαρσιά είναι τραυματίας, ο νεοφερμένος Πόνσε κουβαλά τιμωρία από την Ισπανία και έτσι ο κλήρος πέφτει στον Τομ Φαν Βερτ. Ο Ολλανδός απέδειξε και πέρυσι ότι μπορεί να βοηθήσει όταν η ομάδα του τον χρειάζεται, ενώ είναι ταμάμ για τέτοιου τύπου παιχνίδια, απέναντι σε κατώτερους αντιπάλους. Στο 2.25 να ανοίξει λογαριασμό στη σεζόν.

Ένα επίπεδο πάνω η Ουνιόν

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία, όπου η Ουνιόν φιλοξενείται από την νεοφώτιστη Ντάρμσταντ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πρεμιέρα με το δεξί, επικράτησαν 4-1 της Μάιντς, διατήρησαν τον κορμό τους και δείχνουν ότι και φέτος αποτελούν ένα απ’ τα φαβορί για την ευρωπαϊκή έξοδο. Από την άλλη η Ντάρμσταντ πάλεψε στην Φρανκφούρτη, γνώρισε όμως την ήττα από την Άιντραχτ και πρωταρχικός στόχος αποτελεί η αποφυγή του υποβιβασμού, κάτι που βάσει του υλικού της μόνο εύκολο δεν πρέπει να θεωρείται. Στον διπλασιασμό θα αγοράσουμε την επικράτηση των πρωτευουσιάνων.

 

Μονό
16:30
Ντάρμσταντ - Ουνιόν Βερολίνου
2
2.00
BET: 10 units
Combo
20:00
Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ
Χ2 & under 3,5
2.00
BET: 10 units
Σκόρερ
21:30
ΑΕΚ - Πανσερραϊκός
Γκολ Φαν Βερτ
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις