Με τον Γκιρασί οδηγό

προγνωστικά

Ο #Psyradios αναλύει το κουπόνι και τα παιχνίδια της Γερμανίας και καταλήγει σε επιλογές έως 3.75.

Τι ομορφιές είδαμε στο Ριάντ έτσι;; 1-2 στο 88‘ η Αλ Αχλί, 4-2 και ομίλους ΑFC ο Ρονάλντο και η Αλ Νασρ. Πλήρωσε από νωρίς το αμφίσκορο, όποιος μάλιστα πρόλαβε και κάσαρε λίγο πριν το τέλος του ματς, πενταπλασίασε τη μίζα του. Ο  θείος Στέλιος ζεσταίνει τις μηχανές του σιγά σιγά, αλλά πάντα συγκρατημένα και συγκροτημένα. Ο μαραθώνιος μόλις ξεκίνησε. Πάμε στα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής.

Με τον Γκιρασί οδηγό

Προγνωστικά: Προθέρμανση με γκολ 

Ξεκίνημα στο τριήμερο από τη Zweite Liga και τη δυάδα στα γκολ σε Γκέζελκιρχεν και Πάτερμπορν. Η Σάλκε έχει ξεκινήσει πολύ μέτρια τη σεζόν της, έρχεται από ήττα και κακή εμφάνιση στην έδρα της Μπραουνσβάιγκ. Οι πρώτες μουρμούρες άρχισαν, εμπιστεύομαι απολυτα τον κόουτς Ράις και είμαι σίγουρος,ότι θα τη στρώσει στη πορεία. 16 παίκτες έφυγαν, 12 νεοι ήρθαν, παρόλα αυτά το Κίελο ξεκίνησε δυνατά στη σεζόν διαθέτοντας ποιότητα μπροστά. Από ένα γκολ εδώ και βλέπουμε. 

Η Λάουτερν έχει ξεχάσει πότε, έβγαλε τελευταία διπλό, μετρώντας αισίως 9 ματς χωρίς νίκη, ενώ μαζί με τη Πάτερμπορν έχουν άμυνες καφενείο με 7 γκολ παθητικό έκαστη. Μπροστά τουλάχιστον το τόπι τσουλάει, ματς που μπορεί να ξεφύγει στο σκορ, αν μπει γρήγορο γκολ. 

Μπορεί να σπάσει το σερί; 

Λειψία και Στουτγκάρδη ανοίγουν τη 2η αγωνιστική στη Bundesliga. Απολαυστικοί οι Σουηβοί στη πρεμιέρα σκόρπισαν τη Μπόχουμ, έχασαν όμως τον αρχηγό τους Μαυροπάνο που αποχαιρέτησε για Λονδίνο και τη Γουέστ Χαμ. Πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ αυτή η ομάδα του Χένες, μένει να δούμε πως θα κλείσει τις μεταγραφές της. 27 ολόκληρα χρόνια,από τη σεζόν 1996/97 με προπονητή τότε τον Λεβ, περιμένει να κάνει το 2/2 σε πρεμιέρα της Bundesliga ενώ στις 10 αναμετρήσεις μέχρι σήμερα με τη σημερινή της αντίπαλο δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Με το πουλέν της Γκιρασί ασταμάτητο ένα γκολ θα το βρει απέναντι στη Λειψία. 

Οι κυπελλούχοι Γερμανίας αποτελούν ακόμα ερωτηματικό στα μάτια μου φέτος. Ο Ρόζε κάνει καλή δουλειά αναμφίβολα, οι πωλήσεις Νκουνκού, Σλόμποζλαϊ και Γκραβιόλ, η αποχώρηση του Λάιμερ είναι απώλειες που θελουν το χρόνο τους για να καλυφθούν πλήρως. Η ποιότητα όμως είναι εκεί, ενώ παραμένει αήττητη σε πρεμιέρα μπροστά στο κοινό της. Προκαλεί το διπλό ακόμα και με κάλυψη αλλά είμαστε ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν για να επενδύσουμε σε σημείο. Ματς με γκολ και μάλιστα εκατέρωθεν σε τίμιο διπλασιασμό λοιπόν. 

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Δυάδα απόδοσης 2.36
19:30
Σάλκε – Χολστάιν Κιέλ
Goal/goal
1.53
19:30
Πάτερμπορν- Καισερσλάουτερν
Goal/goal
1.54
BET: 20 units
Μονό
21:30
Λειψία – Στουτγκάρδη
Goal/goal & over 2,5
2.05
BET: 30 units
Μονό
21:30
Λειψία – Στουτγκάρδη
Γκολ Γκιρασί
3.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις