Αξία στα ριμπάουντ με μακροχρόνιες επιλογές

προγνωστικά

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ για μακροχρόνιες επιλογές με αρκετά ειδικά και δυνατές δυάδες έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, θα αφήσουμε για λίγο τα ποδοσφαιρικά αφού στην προηγούμενή μας στήλη μόνο η Αλ Νασρ μας πλήρωσε στις καθυστερήσεις. Πάμε να δούμε τι έχουμε από μακροχρόνια αλλά και από τα σημερινά προγνωστικά στα παιχνίδια του Μουντομπάσκετ.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την πρώτη μας επιλογή που είναι από την ομάδα της Σερβίας αφού ο υψηλόσωμος Νίκολα Μιλουτίνοφ θεωρώ θα μαζέψει αρκετά ριμπάουντ αφού στον όμιλο έχει αρκετές ομάδες με χαμηλό επίπεδο. Σε ικανοποιητική απόδοση να μαζέψει τα περισσότερα ριμπάουντ για τους Σέρβους.

  • Συνεχίζουμε με τον Βραζιλιάνο Καμποκλό ο οποίος επίσης θεωρώ πως θα μαζέψει αρκετά ριμπάουντ και μάλλον περισσότερα από τους συμπαίκτες του. Στο 1,80 να έχει τα περισσότερα ριμπάουντ για αυτό το επιλέγουμε με άνεση.

  • Συνεχίζουμε με τον Αυστραλό Γκίντει ο οποίος στο ΝΒΑ βγάζει μάτια με τους Οκλαχόμα αφού είναι ο δεύτερος παίκτης μετά τον Αλεξάντερ. Στην εθνική του ομάδα όμως έχει τον πρώτο λόγο και στις ασίστ αλλά και στα ριμπάουντ για αυτό θα τιμήσω ανάλογα αυτές τις δύο επιλογές.

  • Ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες στο ΝΒΑ αλλά και με τις εθνικές είναι ο Λιθουανός Βαλαντσιούνας ο οποίος μαζεύει αρκετά ριμπάουντ αλλά και σκοράρει αρκετά. Πιστεύω πως θα βγάλει μάτια κάτω από το ταμπλό και τα επιθετικά ριμπάουντ θα του δώσουν με άνεση την πρωτιά στην ομάδα του. Πρώτος σε πόντους σε ικανοποιητική απόδοση και ο Βαλαντσιούνας.

  • Στην Ιταλία ο έμπειρος Μέλι πιστεύω θα μαζέψει αρκετά ριμπάουντ και δεν θα αφήσει αρκετά περιθώρια κάτω από την ρακέτα. Πρώτος στα ριμπάουντ στο 1,80.

  • Τέλος στην Γαλλία ακόμα ένας έμπειρος παίκτης θα οργανώνει την επίθεση και δεν είναι άλλος από τον Νάντο Ντε Κολό. Ο Γάλλος γκαρντ έχει γράψει ιστορία στην Ευρώπη και πιστεύω θα μπορέσει να μοιράσει περισσότερες ασίστ από οποιονδήποτε άλλον Γάλλο.

Τι παίζουμε σήμερα

Αξία στα ριμπάουντ με μακροχρόνιες επιλογέςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αξία στα ριμπάουντ με μακροχρόνιες επιλογές

Μονό
15:30
Αίγυπτος - Λιθουανία
Βαλαντσιούνας over 15,5 πόντους & Λιθουανία 2 (-10,5)
2.00
BET: 30 units
Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 2.24
Ειδικά ομάδων Σερβίας - Περισσότερα ριμπάουντ
Νίκολα Μιλουτίνοφ
1.40
Ειδικά ομάδων Λιθουανίας - Περισσότεροι πόντοι
Γιόνας Βαλαντσιούνας
1.60
BET: 30 units
Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 2.52
Ειδικά ομάδων Αυστραλίας - Περισσότερες ασίστ
Τζος Γκίντεϊ
1.40
Ειδικά ομάδων Βραζιλίας - Περισσότερα ριμπάουντ
Μπρούνο Καμποκλό
1.80
BET: 25 units
Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 4.68
Ειδικά ομάδων Αυστραλίας - Περισσότερα ριμπάουντ
Τζος Γκίντεϊ
2.60
Ειδικά ομάδων Ιταλίας - Περισσότερα ριμπάουντ
Νίκολο Μέλι
1.80
BET: 15 units
Μακροχρόνιο μονό
Ειδικά ομάδων Γαλλίας - Περισσότερες ασίστ
Νάντο Ντε Κολό
2.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις