Μακροχρόνια στο Μουντομπάσκετ με αξία!

προγνωστικά

Μακροχρόνια προγνωστικά με αποδόσεις από 2.50 έως και 3.00 έχει ο #Bilias1974 για το Μουντομπάσκετ της Ασίας.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Πλησιάζουμε προς τα τέλη του μήνα όπου ξεκινάνε δύο πολύ μεγάλες διοργανώσεις στα αγαπημένα μας αθλήματα. Αναφέρομαι φυσικά στο US OPEN στο τένις που ξεκινάει 28 Αυγούστου και θα διαρκέσει ως τις 10 Σεπτέμβρη αλλά και στο Μουντομπάσκετ που ξεκινάει 25 Αυγούστου και ολοκληρώνεται και αυτό στις 10 Σεπτέμβρη. Στο σημερινό άρθρο θα εξετάσουμε μακροχρόνια προγνωστικά από την μπασκετική διοργάνωση και καλώς εχόντων θα έχουμε κάτι αντίστοιχο και για το τένις προς το τέλος της εβδομάδας.

Μακροχρόνια προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Προτού αναλύσουμε τις προτάσεις μας στα προγνωστικά Μουντομπάσκετ σας προτείνουμε να μπείτε στο αφιέρωμα της μπασκετικής ομάδας του koubanezos.gr για να έχετε μια πλήρη εικόνα της διοργάνωσης.

Η πρώτη μακροχρόνια επιλογή μας θα είναι ένα ενδιαφέρον στοίχημα σε αξιόλογη απόδοση που βρήκαμε στο Pamestoixima. Εκεί, και στην κατηγορία Παρόν vs παρελθόν – Ειδικά στοιχήματα, υπάρχει η επιλογή του να μαζέψει κάποιος Έλληνας παίκτης περισσότερα από τα 9 ριμπάουντ σε έναν αγώνα που είχε συγκεντρώσει ο Μιχάλης Κακιούζης στο αλήστου μνήμης Παγκόσμιο του 2006. Από το φετινό ρόστερ υποψήφιος για να το κάνει είναι ο, ορεξάτος όπως τον είδαμε στα φιλικά προετοιμασίας, ΝτίνοςΜήτογλου όπου είχε 8,2 μέσο όρο σε περίπου 25 λεπτά συμμετοχής ενώ τον αριθμό δέκα τον έπιασε ή τον ξεπέρασε σε δύο από τους πέντε αγώνες του (14 με Σλοβενία και δέκα με Σερβία). Φυσικά, στην καλή τους μέρα, και αν οι συνθήκες ευνοήσουν (π.χ. χρόνος συμμετοχής, αντίπαλος), και οι Παπαγιάννης, Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούμπο είναι υποψήφιοι να πιάσουν τον αριθμό των ριμπάουντ που θέλουμε.

Η επιλογή αυτή του να μαζέψει κάποιος Έλληνας παίκτης πάνω εννιά ριμπάουντ σε έναν αγώνα βρίσκεται στο 3.00 στο Pamestoixima και θα την επιλέξουμε.

Η δεύτερη επιλογή στα προγνωστικά Μουντομπάσκετ θα έρθει από την ομάδα των ΗΠΑ και το ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ τους στη διοργάνωση. Ο νεαρός Άντονι Έντουαρντς των Μινεσότα Τιμπεργουλφς έδειξε στους αγώνες προετοιμασίας ηγετικά στοιχεία στο σκοράρισμα όντας ο go to guy σε τέσσερις από τους πέντε αγώνες. Είχε μέσο όρο περίπου 19 πόντους ανά αγώνα με τον δεύτερο Αμερικανό να είναι κάτω από 13 (Τζ. Μπράνσον 12,4).

Η επιλογή του να είναι ο Έντουαρντς πρώτος σκόρερ των ΗΠΑ στη διοργάνωση αποτιμάται στο 2.50 στη Novibet.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μακροχρόνια στο Μουντομπάσκετ με αξία!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μακροχρόνια στο Μουντομπάσκετ με αξία!

Μακροχρόνιο Μουντομπάσκετ
Ελλάδα - Ειδικά στοιχήματα
Να πάρει κάποιος Έλληνας παίκτης περισσότερα από 9,5 ριμπάουντ σε έναν αγώνα
3.00
BET: 15 units
Μακροχρόνιο Μουντομπάσκετ
ΗΠΑ - Πρώτος σκόρερ
Άντονι Έντουαρντς
2.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις