Ιορδανία – Ελλάδα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ιορδανία - Ελλάδα προγνωστικά

Ιορδανία - Ελλάδα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ιορδανία – Ελλάδα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ιορδανία – Ελλάδα προγνωστικά

  • «The Mall of Asia Arena», Μανίλα (20.000)
  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ξανά δύο φορές, με την γαλανόλευκη να μετράει δύο νίκες.
  • Η Ιορδανία δεν έχει κερδίσει αγώνα σε τελική φάση τα τελευταία 30 χρόνια.
  • Η Ελλάδα έχει κάνει 4/4 νικηφόρες πρεμιέρες.

Ρεπορτάζ Ιορδανίας

Μία ομάδα που σταδιακά προσπαθεί να καθιερωθεί στο Παγκόσμιο στερέωμα του μπάσκετ και κάνει αργά αλλά σταθερά βήματα για να το πετύχει αυτό. Η Ιορδανία έφτασε στην τελική φάση της φετινής διοργάνωσης κάνοντας 8 νίκες στα προκριματικά και τερμάτισε δεύτερη σε όμιλο με Λίβανο, Νέα Ζηλανδία, Σαουδική Αραβία, Φιλιππίνες και Ινδία. Έτσι πηγαίνει για το… καλύτερο σε έναν όμιλο που αντικειμενικά είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να προκριθεί. Μεγάλο αστέρι της είναι ο νατουραλιζέ Τζέφερσον που ουσιαστικά θα τραβήξει το μεγαλύτερο «κουπί». Στα φιλικά έδειξε ανάμεικτη εικόνα, σημειώνοντας δύο νίκες (κόντρα σε Βενεζουέλα και Μεξικό) και τρεις ήττες (κόντρα σε Νότιο Σουδάν, Ιράν και Γεωργία).

Stat attack:

  • 4/5 φορές οι αντίπαλοι της σκόραραν πάνω από 80 πόντους στα φιλικά
  • 3/3 φορές τα παιχνίδια έληξαν τουλάχιστον με 155 πόντους.

Απουσίες: Δεν υπάρχουν, πλήρης αναμένεται να παραταχθεί.

 

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Δύσκολο καλοκαίρι για την Εθνική αφού υπήρξαν αλλαγές στο ρόστερ και τελικά φτιάχτηκε μία δωδεκάδα περισσότερο ανάγκης. Η Ελλάδα κατεβαίνει στο Μουντομπάσκετ με χαμηλούς στόχους και με διάθεση για να προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί, έχοντας πάντα στο μυαλό να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Στα προκριματικά είχε δύσκολες αναμετρήσεις αλλά τελικά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το Μουντομπάσκετ, παίζοντας εξαιρετικά στα τελευταία παιχνίδια. Με την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο το βάρος πέφτει στις «πλάτες» του Παπανικολάου αλλά και του Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ως νατουραλιζέ στην Εθνική.

Stat attack:

  • 0/4 είχε στα τελευταία φιλικά της.
  • 2/2 παιχνίδια έληξαν τουλάχιστον με 155 πόντους.

Απουσίες: Σοβαρό θέμα της τελευταίας στιγμής ο Μήτογλου, ο οποίος θα χάσει την διοργάνωση.

 

Ιορδανία - Ελλάδα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Ιορδανία – Ελλάδα

Στην κατάσταση που είναι η Εθνική δεν χρειάζεται να μπλέξουμε με κανένα χάντικαπ ή σημείο, αφού το ματς μπορεί να πάρει απρόβλεπτη τροπή. Αυτό που αξίζει είναι ένα ειδικό που αφορά τους πόντους του Θανάση Αντετοκούνμπο, που είναι πιο δυναμικός και πιο σκληροτράχηλος από τους αντιπάλους και αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής αρκετά, οπότε επιλογή μας είναι το Over 6,5 του στο 1.82.

Ειδικό
11:45
Ιορδανία - Ελλάδα
Θ. Αντετοκούνμπο over 6,5 πόντοι
1.82
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις