Πρεμιέρα με ερωτηματικά

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση για τον #Psyradios με διπλό ποντάρισμα στην αναμέτρηση Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντάρμσταντ.

Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα και πάλι. Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν τελικά. Μπορεί να έχουμε να τα πούμε πολύ καιρό από αυτή τη γωνιά, αλλά ο θείος Στελιος επιστρέφει στη νέα ποδοσφαιρική και στοιχηματική σεζόν πλήρως ανανεωμένος και πιο αποφασισμένος από ποτέ. Για του λόγου το αληθές φέτος θα κοντραριστώ με τους υπόλοιπους εκλεκτούς συναδέλφους στο Tipsters League, αλλά θα με βρίσκετε και στο ραδιόφωνο αλλά και ζωντανά στα σόσιαλ,στο επίσημο κανάλι μας αλλά και στο premium. Καλή μας αρχή λοιπόν και πάμε ευθύς αμέσως στα προγνωστικά μας για την πρεμιέρα της Bundesliga.

Προγνωστικά: Ερωτηματικό η πρεμιέρα και για τους δύο

Πρώτη αγωνιστική λοιπόν στη Bundesliga και η πλήρως ανανεωμένη Άιντραχτ αντιμετωπίζει στη Φρανκφούρτη την νεοφώτιστη Ντάρμσταντ σε ένα κλασικό ντέρμπι της Έσσης, καθώς οι δύο πόλεις του γερμανικού νότου βρίσκονται πολύ κοντά. Νέος προπονητής των γηπεδούχων ο γιος μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής προσωπικότητας του γερμανικού ποδοσφαίρου, ο Ντίνο Τόπμελερ, παίρνει το βάφτισμα του πυρός ως πρώτος προπονητής σε ομάδα της Bundesliga, έχοντας δουλέψει ως δεύτερος δίπλα στον Νάγκλεσμαν. Η επίσημη πρεμιέρα της ομάδας του συνδυάστηκε με την πρόκριση από τον πρώτο γύρο του DFB Pokal, ενώ μόλις σήμερα επισημοποιήθηκε και η μετακίνηση του Κολό Μουανί στην Παρί.

Η Ντάρμσταντ επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια μετά τη σεζόν 2016/17 με την ομάδα του Λίμπερκνεχτ, ο οποίος παρεμπιπτόντως και τις 5 φορές που βρέθηκε αντίπαλος της Άιντραχτ έχει φύγει ηττημένος, έχοντας πρωταρχικό στόχο την παραμονή της στη κατηγορία. Η έναρξη των επίσημων της υποχρεώσεων στο γερμανικό κύπελλο έφερε τον αποκλεισμό από την Χόμπουργκ, ομάδα της 4ης κατηγορίας

Ξεκίνημα με το αριστερό και για τις δυο ομάδες στη πρεμιέρα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων λοιπόν, με τη αναμέτρηση να θεωρείται ματς αποδείξεων και για τις δύο αντιπάλους. Πολύ χαμηλά ο άσος και δικαιολογημένα, οι γηπεδούχοι έχουν να χάσουν στο σπίτι τους από τον Οκτώβρη του 2022,ενώ στη τελευταία της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία η Ντάρμσταντ έχασε τα 14 πρώτα εκτός έδρας ματς που έδωσε. Αυτό που κάνει πολύ πιο ελκυστική όμως την απόδοση είναι τα λίγα γκολ στον αγώνα και εκεί θα στηριχθώ. Ελλείψει και επισήμως του Μουανί η επίθεση της Φρανκφούρτης θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να καλυφθεί αυτή την απουσία. Οι φιλοξενούμενοι θα κοιτάξουν πρωτίστως να μην δεχθούν γρήγορα γκολ και από εκεί και πέρα ό,τι ήθελε προκύψει.

Πρεμιέρα με ερωτηματικάΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πρεμιέρα με ερωτηματικά

Μονό
18:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντάρμσταντ
1 & under 4,5
1.85
BET: 30 units
Μονό
18:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντάρμσταντ
Χ ημίχρονο / 1 τελικό
4.33
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις