Μυστήριο τρένο η «Παρί»

Μυστήριο τρένο η «Παρί»

Προγνωστικά στοιχήματος με μία δυνατή δυάδα αλλά και αρκετά ειδικά από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, κάτι κάναμε την Πέμπτη αφού μας πλήρωσαν οι Ασιάτες ενώ το αμφίτερμα επιβεβαιώθηκε με μεγάλη ευκολία στο Όσιγιεκ και στην Βιέννη. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά τα οποία είναι από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία στραβοπάτησε στην πρεμιέρα με την Λοριάν αφού έμεινε στο 0-0. Αρκετές οι αποχωρήσεις για τους παριζιάνους αφού ο Νεϊμάρ ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες στην Αλ Χιλάλ. Σήμερα αντιμετωπίζουν την Τουλούζ που θεωρείται μία δύσκολη έδρα και αν κρίνω από την πρώτη εμφάνιση δύσκολα μπορείς να βγάλεις σημείο. Επιλέγω τα δύο τουλάχιστον σουτ του Λι ενώ κάτι ψιλά θα ρίξω και στα τέσσερα αφού δοκιμάζει αρκετές φορές το σουτ του ο Κορεάτης εξτρέμ.

  • Συνεχίζουμε με την γειτονική Τουρκία και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Χατάγιασπορ με την Κασίμπασα. Αρκετά γκολ είχανε στην πρεμιέρα και οι δύο ομάδες για αυτό θα επιλέξω το goal/goal σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα.

  • Στην Ισπανία τώρα η Αλμερία θα υποδεχτεί την «βασίλισσα» σε ένα παιχνίδι το οποίο έχει ξεκάθαρο φαβορί. Μου κάνει μεγάλη περιέργεια που η Αλμερία δίνεται ως αουτσάιντερ στις κάρτες για αυτό θα επιλέξω οι παίκτες της να δεχτούν τουλάχιστον τρεις κάρτες ενώ σε καλή απόδοση προσφέρεται να έχει περισσότερες από ότι έχει η Ρεαλ.

  • Τέλος στην Νορβηγία η αγαπημένη Σαρπσμπόργκ συνεχίζει το σερί της με τα over 2,5 αφού μετράει 18 συνεχόμενα. Δεν νομίζω πως χρειάζεται παραπάνω ανάλυση το παιχνίδι, επιλέγουμε χωρίς δεύτερη σκέψη το over 2,5.

Τι παίζουμε σήμερα

Μυστήριο τρένο η «Παρί»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μυστήριο τρένο η «Παρί»

Δυάδα απόδοσης 2.40
19:00
Οντ - Σαρπσμπόργκ
Over 2,5
1.55
21:45
Χατάγιασπορ - Κασίμπασα
Goal/goal
1.55
BET: 30 units
Μονό
20:30
Αλμερία - Ρεάλ Μαδρίτης
Αλμερία over 2,5 κάρτες
1.87
BET: 20 units
Μονό
20:30
Αλμερία - Ρεάλ Μαδρίτης
Αλμερία ομάδα με τις περισσότερες κάρτες
1.82
BET: 30 units
Μονό
22:00
Τουλούζ - Παρί Σεν Ζερμέν
Κανγκ Λι 2+ σουτ
2.15
BET: 25 units
Fun bet
22:00
Τουλούζ - Παρί Σεν Ζερμέν
Κανγκ Λι 4+ σουτ
9.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις