Με το 9αρι του Μπρούνο

προγνωστικά

Με μακροχρόνια προγνωστικά στοιχήματος ασχολείται ο #Kouros, με επιλογές σε σκόρερ και σε ασίστ, σε αποδόσεις έως 9.00.

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του, η πλειοψηφία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων έχει ήδη ξεκινήσει και θεωρώ ότι αυτή είναι μια καλή στιγμή να εξετάσουμε μακροχρόνια προγνωστικά με ενδιαφέρον, όσον αφορά τόσο ομάδες όσο και παίκτες.

Μακροχρόνια προγνωστικά

Θα ξεκινήσω με την αγγλική Premier League , ένα πρωτάθλημα που σπάνια ασχολούμαι λόγω της απρόβλεπτης εξέλιξης του. Στη συγκεκριμένη λίγκα έχω εντοπίσει μια επιλογή που αφορά τις ασίστ. Στον τομέα της δημιουργίας τα τελευταία χρόνια έχουμε την κυριαρχία του Ντε Μπρόινε. Λαμβάνοντας όμως υπόψιν τον τραυματισμό που θα αφήσει τον Βέλγο εκτός μέχρι το τέλος του έτους, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η πρωτιά είναι ανοιχτή. Από τις υπόλοιπες επιλογές ξεχωρίζω τον Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται φέτος να είναι καλύτερος απ’ την προηγούμενη χρονιά όπου κινήθηκε σε ρηχά νερά. Έχει αφομοιώσει πλέον τον τρόπο παιχνιδιού του Τεν Χαγκ, ενώ η σταθερότητα του Μάρκους Ράσφορντ στο σκοράρισμα εγγυάται ότι οι πάσες του δε θα πηγαίνουν χαμένες. Στο 9.00 σίγουρα έχει αξία το να αναδειχθεί ο Πορτογάλος ο καλύτερος “σερβιτόρος” της χρονιάς στην Αγγλία.

Σε μικρή απόδοση και για να το κάνουμε δυάδα με μια ακόμη επιλογή θα κρατήσω και το να τερματίσει πρώτος σκόρερ ο Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος αν παραμείνει υγιής δεν έχει ανταγωνισμό στον συγκεκριμένο τομέα.

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία όπου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η μεταγραφή της χρονιάς είναι η έλευση του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί βρήκαν στο πρόσωπο του Άγγλου τον επιθετικό που έψαχναν μετά την φυγή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ ο παίκτης ένα περιβάλλον στο οποίο θα κατακτήσει επιτέλους κάποιο τίτλο. Ο Κέιν είναι υψηλής κλάσης επιθετικός και αν στην Αγγλία έκανε χρονιές με τέτοια νούμερα, στην Γερμανία όπου το πρωτάθλημα είναι πιο ανοιχτό μπορεί να γράψει ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις. Στο 1.60 το να βγει πρώτος σκόρερ, συμπληρώνει την δυάδα με Χάλαντ.

Κλείνουμε με Ελλάδα, όπου και εδώ έχουμε μια επιλογή αναφορικά με τα γκολ. Ανάμεσα στις μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποίησε ο Άρης, βρίσκεται και ο Ισπανός επιθετικός Λορέν Μορόν. Πρόκειται για έναν αρκετά ικανό επιθετικό για τα ελληνικά δεδομένα, ο οποίος αποτέλεσε για αρκετά χρόνια μια καλή επιθετική λύση για την Μπέτις. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν πήγαν όπως θα ήθελε για αυτό και κατέληξε στην Ελλάδα. Βρίσκεται σε καλή ηλικία (30) και θεωρώ ότι αν έχει διάθεση όπως φάνηκε στα πρώτα του παιχνίδια, θα βοηθήσει τον Άρη. Το line του αναφορικά με τα γκολ έχει τοποθετηθεί στα 6,5, θεωρώ ότι είναι εφικτό να το ξεπεράσει.

Μια ακόμα επιλογή που θεωρώ ότι έχει ενδιαφέρον είναι τα γκολ του Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός αποτελεί την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Λαμίας και το να σημειώσει τουλάχιστον 5 γκολ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μου φαίνεται εφικτό, συμπεριλαμβανομένου ότι θα αναλάβει και τις εκτελέσεις των πέναλτι.

Με το 9αρι του ΜπρούνοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με το 9αρι του Μπρούνο

Μακροχρόνιο Premier League
Πρώτος σε ασίστ
Μπρούνο Φερνάντες
9.00
BET: 5 units
Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 2.25
Πρώτος σκόρερ Premier League
Ε. Χάαλαντ
1.40
Πρώτος σκόρερ Bundesliga
Χ. Κέιν
1.60
BET: 30 units
Μακροχρόνιο Super League
Λόρεν Μορόν
Over 6,5 γκολ (κανονική περίοδος)
1.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις