Στήριγμα ο Μικαουτάτζε για το 2.92

Προγνωστικά Γαλλίας

Τριάδα επιλογών με αποδόσεις από 1.72 έως 2.92 στη δύσκολη έξοδο της Μαρσέιγ στην έδρα της Μετς στα προγνωστικά Γαλλίας του #Cascadeur.

Καλημέρα φίλοι Kουβανέζοι. Με το Μετς – Μαρσέιγ ξεκινά η αγωνιστική δράση του τριημέρου στη Γαλλία και εκεί θα εστιάσουμε για τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Ψάχνει αντίδραση η Μαρσέιγ

Βαρύ το κλίμα που επικρατεί στη Μασσαλία. Οδυνηρός αποκλεισμός για τη Μαρσέιγ την Τρίτη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, βρήκαν δύο γκολ, ένα στην αρχή και ένα στο φινάλε του ημιχρόνου και έδειχναν γενικότερα να έχουν τον έλεγχο. Διαφορετική ιστορία στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε και στα τελευταία λεπτά βρήκε το γκολ με πέναλτι του Ιωαννίδη έπειτα από χέρι του Γκεντουζί. Ακολούθησε παράταση χωρίς να αλλάξει κάτι και στη συνέχεια πέναλτι. Εκεί όπου και πάλι ο Γκεντουζί ήταν μοιραίος, χάνοντας το πρώτο πέναλτι των Μασσαλών. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε όλα τα δικά του και εξασφάλισε μια μεγάλη πρόκριση.

Ασφαλώς και επικρατεί μεγάλη απογοήτευση στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων». O Γκεντουζί βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση ενώ έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και τα πρώτα σχόλια για τον Μαρθελίνο. Σε περίπτωση νέας γκέλας οι εξελίξεις ίσως να είναι και άμεσες.

Η Μετς από την άλλη, υπέστη βαριά ήττα στην πρεμιέρα στην έδρα της Ρεν (5-1). Παρά το γεγονός ότι βρήκε άμεση ισοφάριση στο 1-0 των «ρενέ» στο 20′ και κατάφερε να πάει στην ανάπαυλα με το σκορ στο 1-1, στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό για να περιορίσει τις ορέξεις των γηπεδούχων.

Πρώτο παιχνίδι για φέτος στο «Σεν-Συμφοριάν» και περιμένω ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο από τους «γκρενά». Πετυχαίνουν μάλιστα τη Μαρσέιγ κουρασμένη και απογοητευμένη. Μία σκέψη είναι το goal/goal το οποίο όμως κυκλοφορεί στο χαμηλό 1.65. Προσωπικά θα το συνδυάσω με τα κόρνερ των φιλοξενούμενων. Δεύτερη επιλογή θα είναι οι προσπάθειες για γκολ του φορ των γηπεδούχων, Μικαουτάτζε.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Στήριγμα ο Μικαουτάτζε για το 2.92ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στήριγμα ο Μικαουτάτζε για το 2.92

Combo
22:00
Μετς - Μαρσέιγ
Goal/goal & over 3,5 κόρνερ Μαρσέιγ
2.22
BET: 15 units
Ειδικά παικτών
22:00
Μετς - Μαρσέιγ
2+ προσπάθειες για γκολ Μικαουτάτζε
1.72
BET: 20 units
Ειδικά παικτών
22:00
Μετς - Μαρσέιγ
3+ προσπάθειες για γκολ Μικαουτάτζε
2.92
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις