Μακροχρόνια από 2.75 έως 11.00

προγνωστικά

Ο #Klhmats ασχολείται με μακροχρόνια σημεία ανά την Ευρώπη, με επιλογές του 1.85 και 2.75 έως και απόδοση 11.00.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Την συγκεκριμένη στήλη με τα μακροχρόνια προγνωστικά ξεκίνησα να την επεξεργάζομαι από τη Δευτέρα 14 Αυγούστου. Βρισκόμουν σε ένα χωριό, ψηλά στα Τρίκαλα, για μερικές ημέρες χαλάρωσης, όμως ο… ιός δεν έφυγε από μέσα μου. Ακόμη και στις ημέρες που ήθελα -και έπρεπε- να ξεκουραστώ, έψαχνα για σημεία και μακροχρόνια.

Όπως καταλαβαίνετε, για να ξεκινήσω τη Δευτέρα 14 Αυγούστου το ψάξιμο, το σκεπτικό, την ανάλυση και την εξεύρεση καλύτερων αποδόσεων και να ολοκληρώνω τη στήλη τέσσερις ημέρες αργότερα, έφαγα κάμποσες ώρες μελέτης. Τέσσερα μακροχρόνια σημεία σε Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία και Champions League. Κατά σειρά αποδόσεων τα ανέφερα και εκκινώ με την ανάλυση.

Δεν το πήρε πέρυσι, δύσκολα φέτος

Τα μακροχρόνια προγνωστικά μου θα ξεκινήσουν από την Bundesliga. Στο περσινό πρωτάθλημα, Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ έδωσαν μάχη μέχρι την τελευταία, κυριολεκτικά, αγωνιστική για τον τίτλο. Εν πολλοίς, «μάλωναν» γιατί καμία εκ των δύο δεν… ήθελε τον τίτλο. Οι Βαυαροί φέτος ενισχύθηκαν, πούλησαν τον Σαντιό Μανέ, που ποτέ δεν προσέφερε, και πρόσθεσαν στο δυναμικά τους, τους Γκερέιρο, Κιμ Μιν Τζάε και Χάρι Κέιν.

Η Ντόρτμουντ με τη σειρά της πούλησε τον Μπέλινγχαμ για 103 εκατομμύρια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αποχώρησαν οι Γκερέιρο (στην Μπάγερν) και Νταχούντ. Κράτησε τους περισσότερους του βασικού κορμού, επέστρεψε ο Θόργκαν Αζάρ και αποκτήθηκαν οι Σάμπιτσερ, Ενμέτσα και Μπενσεμπαΐνι που θα δώσουν πολύτιμες και ποιοτικές λύσεις.

Πρώτο σημείο για φέτος με στήριξη στην Ντόρτμουντ. Εκτιμώ πως οι «κιτρινόμαυροι» θα κυνηγήσουν και φέτος τον τίτλο. Θα τα καταφέρουν; Σαφώς και δεν γνωρίζω, όμως θα κρατήσω ένα ειδικό στοίχημα. Ψάχνω νικητή στην Bundesliga δίχως την Μπάγερν Μονάχου και επιλέγω την Ντόρτμουντ στο 1.85 από τη Novibet.

Προγνωστικά: Το άστρο της και το 2.75

Η Άρσεναλ ήταν εξαιρετικό στο περσινό πρωτάθλημα. Λίγο όμως κάποιοι τραυματισμοί, λίγο το άγχος και κάποια αρνητικά αποτελέσματα προς το τέλος της σεζόν, της στέρησαν τον τίτλο. Μοιραία, η παρέα του Έρλινγκ Χάαλαντ κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Το σύνολο του Μικέλ Αρτέρα όμως πήρε, έστω και άτυπα, το αίμα του πίσω με την κατάκτηση του Community Shield πριν μερικές εβδομάδες.

Οι «κανονιέρηδες» έχτισαν κορμό την περσινή χρονιά και παρουσίασαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Χρειάστηκαν όμως ποιοτική ενίσχυση και βάθος στο ρόστερ τους. Μπορεί οι Μέιτλαντ – Νάιλς και Γκρανίτ Τσάκα να αποχώρησαν, όμως οι μεταγραφές των Ράις, Τίμπερ, Χάβερτς και Ραγιά ανέβασαν ακόμη περισσότερο το επίπεδο. Συν τοις άλλοις, επέστρεψε και ο Νικολά Πεπέ, για να δώσει ακόμη μία λύση.

Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ θα κονταροχτυπηθούν για τον τίτλο. Πιστεύω πως θα δοθεί μία μάχη ανάλογη της περσινής, δηλαδή μέχρι τέλους. Θα παίξω ολίγον τι safe, ψάχνοντας νικητή στην Premier League δίχως την Μάντσεστερ Σίτι, κρατώντας την επιλογή της Άρσεναλ σε απόδοση 2.75 από τη Novibet.

Σε βάθος χρόνου θα βελτιωθεί

Συνεχίζω το ταξίδι μου με τη Γαλλία. Και εδώ θα έχω μία παρόμοια επιλογή με τις παραπάνω. Δηλαδή, δεν θα στηρίξω ούτε το φαβορί, ούτε θα κυνηγήσω μία έκπληξη. Θα κινηθώ με ένα ειδικό μακροχρόνιο σημείο, παίζοντας και εδώ κάπως με ασφάλεια.

Στην προκειμένη θα στηρίξω τη Μαρσέιγ. Αλλαγή σελίδας στους Μασσαλούς, αποχώρησαν κάποια βαριά χαρτιά (Παγιέτ, Αλέξις Σάντσες), στην άκρη του πάγκου κάθεται πλέον ο κόουτς Μαρθελίνιο, ενώ έγινε σπουδαία επένδυση. Χαρακτηριστικά, αποκτήθηκαν οι Ιλιμάν Εντιαγέ (17 εκ. από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ισμαΐλα Σαρ (13 εκ. από τη Γουότφορντ), Ρενάν Λόντι (13 εκ. από την Ατλέτικο Μαδρίτης), Ζοφρί Κοντογκμπιά (8 εκ από την Ατλέτικο Μαδρίτης), Αμίν Αρίτ, Μαλινόφσκι και Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο κόουτς Μαρθελίνιο χρειάζεται πίστωση χρόνου για να δημιουργήσει ένα θελκτικό σύνολο, αλλά αναπόφευκτα, μετά από ένα διάστημα δύο – τριών μηνών, η Μαρσέιγ θα παράγει θελκτικό ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή μάλιστα που θα αγωνιστεί στο Europa League, όπου το επίπεδο είναι χαμηλότερο από το Champions League, θα δώσει μεγαλύτερη σημασία στη Ligue 1.

Σε κάποιες εταιρείες, το ποντάρισμα για κατάκτηση της Ligue 1 δίχως την Παρί Σεν Ζερμέν από την Μαρσέιγ προσφέρεται ακόμη και σε απόδοση 2.05. Η Novibet όμως προσφέρει το εν λόγω σημείο σε απόδοση 3.25 και φυσικά αποτελεί value επιλογή.

Προγνωστικά: Με τον Κάρλο και το 11άρι

Κλείνω τη στήλη με τα μακροχρόνια προγνωστικά με ένα μακροχρόνιο από το Champions League. Μία διοργάνωση που πιθανότατα δεν θα μας συγκινήσει μέχρι τον Φεβρουάριο, όμως, από εκεί κι έπειτα, τα νοκ – άουτ θα προσφέρουν θέαμα.

Ούτως ή άλλως, τα βαριά χαρτιά της διοργάνωσης, εύκολα ή δύσκολα, προκρίνονται στην επόμενη φάση του θεσμού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εάν… πετάξει απλά τις φανέλες στον αγωνιστικό χώρο, θα φτάσει έως την οχτάδα. Οι φανέλες μόνες τους φτάνουν έως τα προημιτελικά.

Έως τότε, έως την οχτάδα, ο Κάρλο Αντσελότι θα έχει καταφέρει να ενσωματώσει τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, να δημιουργήσει ομοιογένεια και συνοχή. Μία Ρεάλ «δεμένη», με «νέο αίμα» στα χαφ (Τσουαμενί, Μπέλινγχαμ), πιθανότατα θα καταφέρει να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Στις περισσότερες εταιρείες, η κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται σε απόδοση 9.00. Βέβαια, ο καλός ο παίκτης βρίσκει πάντα την καλύτερη απόδοση, με τη Novibet να προσφέρει το σημείο στο 11.00.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μακροχρόνιο Bundesliga
Νικητής χωρίς Μπάγερν Μονάχου
Ντόρτμουντ
1.85
BET: 30 units
Μακροχρόνιο Premier League
Νικητής χωρίς Μάντσεστερ Σίτι
Άρσεναλ
2.75
BET: 30 units
Μακροχρόνιο Ligue 1
Νικητής χωρίς Παρί Σεν Ζερμέν
Μαρσέιγ
3.25
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Champions League
Νικητής διοργάνωσης
Ρεάλ Μαδρίτης
11.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις