Γκολ και σημείο στο 1.95 και 1.98

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel πιάνεται με αναμετρήσεις σε Αγγλία και Σκωτία. Εστιάζει τόσο σε σημείο, όσο και σε γκολ μέχρι 1.98.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεν μας έκανε την χάρη την Πέμπτη η Ντιναμό Κιέβου στη Θεσσαλονίκη και ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη. Κάποιοι μου την είπαν στα social media για την επιλογή μου, όμως όποιος δεν με διαβάζει καιρό, δεν μπορεί να κατανοήσει τον τρόπο που επιλέγω τα ψαγμένα προγνωστικά μου. Ας προχωρήσουμε με τη στήλη της Κυριακής, εκεί όπου μετά από καιρό θα έχω δύο σημεία.

Άσε μας ρε Άγγελε… Έτσι ξεκινάω. Ο Άγγελος Ποστέκογλου πήγε στην Τότεναμ με στόχο την αναμόρφωση της ομάδας, αλλά κυρίως για να κατορθώσει να κρατήσει τον Χάρι Κέιν. Προσπάθησε, είναι η αλήθεια, αλλά ο «Πρίγκηπας Χάρι» εντέλει θα φοράει τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Μπας και δει τίτλο, θα πεις κανείς. «Φονέας των γιγάντων» πέρυσι η Μπρέντφορντ, ξεκινάει τη σεζόν με λονδρέζικο ντέρμπι εντός έδρας. Δίχως τον αρχηγό η Τότεναμ, δεν την στηρίζω. Άσος με draw no bet.

Συνέχεια στη Σκωτία, με την πρώην πλέον του Άγγελου. Αμπερντίν εναντίον Σέλτικ. Η Σέλτικ ψάχνει το 2/2 στο νέο πρωτάθλημα, αλλά τα αμυντικά κενά της είναι χτυπητά και εμφανή στην αρχή της σεζόν. Η Αμπερντίν εμφάνισε δυσκολία επιθετικά στην πρεμιέρα, αλλά εδώ αναμένεται να βρει παραπάνω χώρος. Στηρίζω το goal/goal με over 2,5 για τα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
14:00
Αμπερντίν - Σέλτικ
Goal/goal & over 2,5
1.95
BET: 25 units
Μονό
16:00
Μπρέντφορντ - Τότεναμ
1 DNB
1.98
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις