Βρέχει γκολ στα «δικά μας» πρωταθλήματα 

Προγνωστικά

Πρώτη στήλη στο koubanezos.gr για τον #Panagiotopoulos με δυάδα απόδοσης 2.17.

Καλημέρα σε όλη τη στοιχηματική παρέα. Αυτό είναι το πρώτο κείμενο για φέτος και εύχομαι να έχουμε μια φοβερή πορεία με αμέτρητα ταμεία. Για να το πετύχουμε αυτό θα επιλέγουμε λίγα και καλά. Οπότε σήμερα μένουμε μακριά από τα μεγάλα πρωταθλήματα τα οποία κάνουν μπαμ και τα ποντάρει όλος ο πλανήτης και παίζουμε μία δυάδα σχετικά εύκολη χωρίς μεγάλο ρίσκο. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά Σάντεφιορντ – Μόλντε

Το πρώτο μας παιχνίδι είναι από τη Νορβηγία. Η Σάντεφιορντ υποδέχεται τη Μόλντε, ομάδες με προϊστορία στα over αλλά και η φετινή τους πορεία δεν δείχνει να μπορεί να συμβεί κάτι διαφορετικό. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί αλλά σκοράρουν και οι γηπεδούχοι. Το over 2,5 μοιάζει με δώρο και πληρώνει 1.45!

Στουρμ Γκρατς – Αούστρια Κλάγκενφουρτ

Το δεύτερο παιχνίδι είναι από την Αυστρία. H Στουρμ Γκρατς υποδέχεται την Αούστρια Κλάγκενφουρτ. Oι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει τη χρόνια εξαιρετικά, μετράνε δύο στις δύο νίκες με πέντε γκολ χωρίς να δεχτούν ούτε ένα. Αρκετά δυνατά έχουν ξεκινήσει και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι σκοράρουν και αυτοί αλλά δέχονται γκολ. Θα επιλέξουμε το over 2,5 το οποίο πληρώνει 1.50. Θεωρώ πως μπορούν να το κάνουν οι γηπεδούχοι και μόνοι τους.

Αυτή είναι η δυάδα που επιλέγω για σήμερα και πληρώνει συνολικά 2.17! Καλή μας επιτυχία!

Βρέχει γκολ στα «δικά μας» πρωταθλήματα ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Βρέχει γκολ στα «δικά μας» πρωταθλήματα 

Δυάδα απόδοσης 2.17
17:00
Σάντεφιορντ - Μόλντε
Over 2,5
1.45
18:00
Στουρμ Γκρατς - Αούστρια Κλάγκενφουρτ
Over 2,5
1.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις