Ένα επίπεδο πάνω οι «γλάροι»

Ένα επίπεδο πάνω οι «γλάροι»

Προγνωστικά με επιλογές από την πρώτη αγωνιστική της Premier League αλλά και από την υπόλοιπη Ευρώπη έχει ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Δυστυχώς δεν μας έκανε την χάρη την Τρίτη η Λουντογκόρετς, η οποία προηγήθηκε αλλά κατάφερε να μην κρατήσει το προβάδισμα και ηττήθηκε με 2-1. Σήμερα έχουμε πρεμιέρα σε πολλά πρωταθλήματα και εμείς έχουμε πολλές επιλογές. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το μεγαλύτερο πρωτάθλημα που δεν είναι άλλο από την Premier League. Η νεοφώτιστη Λούτον αγωνίζεται στην έδρα της Μπράιτον, με τους γηπεδούχους να θέτουν στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Μικρές οι προσθήκες που έκανε η Λούτον και δεν πιστεύω πως θα καταφέρει να ακολουθήσει την Μπράιτον για αυτό θα ποντάρουμε στον άσο με γκολ.

  • Συνεχίζουμε με Αγγλία αφού στο «Γκούντισον Παρκ» η Έβερτον θα υποδεχτεί την Φούλαμ. Κατάφερε και σώθηκε για ακόμη μία χρονιά στις τελευταίες αγωνιστικές η Έβερτον αλλά φέτος πιστεύω θα κάνει μία καλή πορεία που θα της χαρίσει με άνεση τη σωτηρία. Επιστρέφει ο Κάλβερτ-Λιούιν και η προσθήκη του Ντανζούμα ανεβάζει αρκετά την ποιότητα της επίθεσης. Θα ποντάρω στην έδρα με κάλυψη στο draw no bet.

  • Συνεχίζουμε με τον τελικό στην Αραβία αφού η Αλ Χιλάλ θα κοντραριστεί για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς με την Αλ Νασρ του Ρονάλντο. Αμφότερες έχουν παίκτες που θα ζήλευε κάθε ομάδα στην Ευρώπη αλλά βλέπω το τρόπαιο να πηγαίνει στους «μπλε». Επίσης θα πάρω και τις κάρτες, αφού περιμένω ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες του Ριάντ.

  • Επιστρέφουμε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Λωζάνη αφού η Ούκι θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Ζυρίχη. Μετά από την κακή περσινή χρονιά, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ονειρεύονται πρωτιές και πρωταθλήματα αν και είμαστε πολύ νωρίς. Από την άλλη η Ούκι δεν έχει βρει ακόμα κάποια νίκη αλλά παρουσιάζει αρκετά ανταγωνιστικό σχήμα. Πρώτη επιλογή το goal/goal.

  • Μένουμε στην Ελβετία με τη Σερβέτ να υποδέχεται στη Γενεύη τη Σεντ Γκάλεν. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν μεσοβδόμαδα μέσα στην Γλασκόβη με την Ρέιντζερς και έχασαν με το όχι και τόσο βαρύ 2-1, σκορ που ανατρέπεται, ειδικά εντός έδρας. Το μυαλό της το έχει αλλού η Σερβέτ και μπορεί να παίξει με αλλαγές για να ξεκουράσει παίκτες. Ποντάρουμε σε ανοιχτό παιχνίδι και παίρνουμε το over.

  • Στην Ισπανία έχουμε ντέρμπι ανάμεσα σε δύο νησιά, αφού η Λας Πάλμας θα υποδεχτεί στα Κανάρια τη Μαγιόρκα. Μεγάλο το ταξίδι για τους φιλοξενούμενους σε ένα παιχνίδι που δύσκολα μπορείς να βρεις το νικητή. Θα πάω με τις κάρτες αφού στην Ισπανία επιβεβαιώνονται αρκετές σε κάθε παιχνίδι.

  • Στη γειτονική Τουρκία η νεοφώτιστη Πεντικσπόρ υποδέχεται στην Κωνσταντινούπολη την Χατάγιασπορ. Αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες αν και οι φιλοξενούμενοι μετά το τραγικό συμβάν και 15 αγωνιστικές πριν το τέλος δηλώσανε παραίτηση από το πρωτάθλημα. Πρώτη επιλογή για τα προγνωστικά το goal/goal.

  • Τέλος, στη μακρινή Νορβηγία η Σάρπσμποργκ, που μας πλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σημερινή στήλη. Απόψε υποδέχεται την Στρόμσγκοντσετ η οποία έρχεται από ήττα με ανατροπή από την Βαλερένγκα. Οι γηπεδούχοι μετράνε 17 συνεχόμενα over και εμείς θα ποντάρουμε σε αυτό το τρομερό σερί.

Ένα επίπεδο πάνω οι «γλάροι»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ένα επίπεδο πάνω οι «γλάροι»

Δυάδα απόδοσης 2.10
17:00
Μπράιτον - Λούτον
1 & over 1,5
1.50
19:00
Σάρπσμποργκ - Στρόμσγκοντσετ
Over 2,5
1.40
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 2.48
17:00
Έβερτον - Φούλαμ
1 dnb
1.60
21:45
Πεντικσπόρ - Χατάγιασπορ
Goal/goal
1.55
BET: 25 units
Μονό
18:00
Αλ Χιλάλ - Αλ Νασρ
Κατάκτηση Αλ Χιλάλ
1.85
BET: 25 units
Ειδικό
18:00
Αλ Χιλάλ - Αλ Νασρ
Ασίστ Ρούμπεν Νέβες
4.00
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.30
18:00
Αλ Χιλάλ - Αλ Νασρ
Να δεχτούν και οι δύο ομάδες από τουλάχιστον δύο κάρτες
1.45
20:30
Λας Πάλμας - Μαγιόρκα
Να δεχτούν και οι δύο ομάδες από τουλάχιστον δύο κάρτες
1.58
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
19:00
Λωζάν Ούκι - Ζυρίχη
Goal/goal
1.57
21:30
Σερβέτ - Σεντ Γκάλεν
Over 2,5
1.53
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις