Στο πλευρό του «Τσόλο» για το 2.05

προγνωστικά

Η La Liga ξεκινάει και ο #Klhmats στηρίζει την ομάδα του Ντιέγκο «Τσόλο» Σιμεόνε σε μακροχρόνιο του 2.05.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Το ευρωπαϊκό τριήμερο με τα προγνωστικά στις προκριματικές φάσεις ολοκληρώθηκε. Θα το πιάσουμε εκ νέου από Τρίτη. Σειρά παίρνουν τα μακροχρόνια προγνωστικά για τη La Liga, για την οποίο βρήκε το πιο… value for money σημείο για φέτος.

Αρχικά, να αναφέρουμε πως Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αποτελούν τα δύο μεγάλα φαβορί, ως είθισται κάθε χρόνο, για την κατάκτηση του τίτλου. Ο καθένας σας να ρίξει μία ματιά στις αποδόσεις κατάκτησης θα το καταλάβει. Οι διαφορές των δύο ρόστερ είναι μικρές. Αντσελότι και Τσάβι θα δώσουν μάχη μέχρι τελικής πτώσης με τις ομάδες τους.

Εγώ όμως δεν θα πιαστώ με τα δύο μεγαθήρια του ισπανικού πρωταθλήματος. Θα καταπιαστώ με τον αγαπημένο μου Ντιέγκο «Τσόλο» Σιμεόνε. Από τους προπονητές που χαίρεσαι να βλέπεις για το πάθος τους, αλλά δύσκολα «αγαπάς» το ποδοσφαιρικό στυλ τους. Θα πρέπει να είσαι ιδιόρρυθμος, με περίεργη ιδιοσυγκρασία, για να παρακολουθείς ομάδες με το αγωνιστικό στυλ της Ατλέτικο.

Η ομάδα της Μαδρίτης βέβαια είναι δουλεμένη και χαρακτηρίζεται για την ομοιογένειά της. Από την πρώτη ημέρα της θητείας του Σιμεόνε, όποιος παίκτης κι αν πέρασε, έβαζε τα πόδια του στη φωτιά. Την μάτωνε τη φανέλα. Κι αυτό ήταν το μυστικό, πολλές φορές, της επιτυχίας της Ατλέτικο. Θεωρώ, πως μετά τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο είναι η καλύτερη, πληρέστερη και πιο δουλεμένη ομάδα στην Ισπανία.

Περιμένω λοιπόν να τερματίσει στην τρίτη θέση ή, αν θέλετε, να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο ειδικό στοίχημα δίχως τις Ρεάλ και «Μπάρτσα» μέσα. Σε απόδοση άνω του διπλασιασμού από την Betshop θεωρείται… ευκαιρία.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μακροχρόνιο La Liga
Κατάκτηση χωρίς τις Ρεάλ Μαδρίτης & Μπαρτσελόνα
Ατλέτικο Μαδρίτης
2.05
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις