Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε

προγνωστικά

Τρία μακροχρόνια για την Premier League έχει σήμερα ο #Bats με επιλογές που φτάνουν τον τετραπλασιασμό.

Το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου ξεκινά σήμερα με την αναμέτρηση της Μπέρνλι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, και δε θα μπορούσαμε να μην… ζεσταθούμε με μακροχρόνια προγνωστικά από το Νησί.

Προγνωστικά: Νέος εκτελεστής για τους «μπλε»

Η Τσέλσι θέλει να αφήσει πίσω την περσινή παταγώδη αποτυχία και να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Πέρσι τερμάτισε 12η, έμεινε άτιτλη, ξόδεψε εκατοντάδες εκατομμύρια για παίκτες που δεν απέδωσαν και άλλαξε τρεις προπονητές. Ο Μποέλι φαίνεται να μαθαίνει από τα λάθη του και φέτος πάει σε έναν πιο ορθολογικό σχεδιασμό. Έδωσε στον Ποτσετίνο τα κλειδιά της ομάδας, όμως στα μεταγραφικά έχει αναγκαστεί να επιδοθεί σε ένα… ξεπούλημα χωρίς απαραίτητα να έχει βρει παντού αντικαταστάτες.

Δεδομένου ότι η Τσέλσι δε θα έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια τη φετινή σεζόν, το βάρος προφανώς πέφτει στις εγχώριες διοργανώσεις και κυρίως στο πρωτάθλημα. Το περσινό πρόβλημα στο σκοράρισμα οδήγησε τους Λονδρέζους σε μια σημαντική μεταγραφή. Ξόδεψαν 37 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Νίκολας Τζάκσον της Βιγιαρεάλ, και με την αποχώρηση των Χάβερτζ, Φέλιξ και Ομπαμεγιάνγκ ο 23χρονος φαίνεται πως θα αναλάβει τον ρόλο του βασικού σέντερ φορ. Στα φιλικά εντυπωσίασε, μένει να συνεχίσει τη φόρμα του και στο πρωτάθλημα. Φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας δίνεται ο Ενκουνκού, όμως ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη πρόσφατα θα τον αφήσει εκτός για περίπου τρεις μήνες. Αντ’ αυτού, θα ποντάρουμε στον Τζάκσον ως πρώτο σκόρερ της Τσέλσι στην Premier League, με απόδοση 3.25 στην Betshop.

Ένας αδικημένος αστέρας

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η μονομαχία Χάκπο-Σάκα που προσφέρει το Pamestoixima.gr όσον αφορά το σύνολο τερμάτων που θα πετύχουν φέτος. Ο πρώτος αγωνίζεται σε μια αναγεννημένη Λίβερπουλ με πλειάδα επιλογών στην επίθεση. Πέρα από αυτόν υπάρχει ο αρχισκόρερ Σαλάχ, ο Ζότα, ο Ντίαζ κι ο Νούνιεζ, ενώ ακόμα κι οι νεοαποκτηθέντες Ζόμποσλαϊ και ΜακΆλιστερ σκοράρουν αρκετά. Είναι πολύ πιθανόν αρκετές φορές να χαθεί στο ροτέισον και σε καμία περίπτωση δε θεωρείται δεδομένη η θέση του στη βασική εντεκάδα. Παράλληλα, ούτε ο ίδιος ο Κλοπ δεν έχει αποφασίσει με βεβαιότητα αν βλέπει τον Ολλανδό σαν εξτρέμ ή κεντρικό επιθετικό, ενώ στο πιο πρόσφατο φιλικό έπαιξε και ως κεντρικός χαφ.

Αντιθέτως, ο Σάκα είναι από τους παίκτες της Άρσεναλ που δεν πρόκειται να το κουνήσει από τη βασική εντεκάδα. Άμεσο ανταγωνιστή για τη θέση του δεξιού εξτρέμ δεν έχει και ακόμα κι όταν ο Τροσάρ άλλαζε με τον Μαρτινέλι κι ο Ζεσούς με τον Ενκέτια, αυτός παρέμενε σταθερά στη βασική εντεκάδα. Ο 21χρονος εξτρέμ πέρσι είχε 14 γκολ σε 38 συμμετοχές, δηλαδή 0,37 γκολ ανά ματς. Αντίστοιχα, ο Χάκπο είχε επτά γκολ σε 21 εμφανίσεις, δηλαδή 0,33 γκολ ανά ματς. Μην ξεχνάμε πως ο Άγγλος αναλαμβάνει και τις εκτελέσεις πέναλτι για τους «κανονιέρηδες», κάτι που μπορεί εύκολα να ανεβάσει τα νούμερά του. Αδικαιολόγητα φαβορί δίνεται ο επιθετικός της Λίβερπουλ, κι εμείς θα στηρίξουμε τον Σάκα σε απόδοση 2.15.

Το τέλος είναι πιο κοντά από ποτέ

Όταν κάποιος ακούει «αγγλικό ποδόσφαιρο», οι πρώτες ομάδες που σκέφτεται συνήθως είναι η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Τσέλσι και τα τελευταία χρόνια η Μάντσεστερ Σίτι. Δεν υπάρχει όμως ομάδα συνδεδεμένη με την κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου σε μεγαλύτερο βαθμό από την Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» αποτελούν τον σύλλογο με τις περισσότερες συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία, αλλά και τον δεύτερο όσον αφορά τις περισσότερες συνεχόμενες συμμετοχές.

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνεΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε

Τα τελευταία χρόνια η επίδοση αυτή έχει κινδυνέψει αρκετά, με την ομάδα του Μέρσεσαϊντ να κινδυνεύει με υποβιβασμό. Αποκορύφωμα η περσινή σεζόν που η Έβερτον χρειάστηκε τη νίκη επί της Μπόρνμουθ στην τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει την παραμονή της. Φέτος ξεκινά με τον Ντάις στον πάγκο, ο οποίος πέρσι ανέλαβε να την σώσει και τα κατάφερε. Γνωρίζουμε ότι περιμένουμε να δούμε μια σκληροτράχηλη ομάδα που θα τα δίνει όλα στο χορτάρι, όμως είναι αυτό αρκετό; Η γκρίνια του κόσμου συνεχίζεται και εύλογα, καθώς η διοίκηση για άλλο ένα καλοκαίρι δεν έχει φροντίσει για την απαραίτητη ενίσχυση. Η Έβερτον θα έπρεπε να θεωρείται από τα φαβορί για υποβιβασμό με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, όμως οι μπουκ κρίνουν πως δύσκολα θα κινδυνέψει. Πάμε με το 4.00 της Stoiximan για τον υποβιβασμό της, σε ένα ποντάρισμα αξίας.

Μακροχρόνιο
Premier League: Κορυφαίος σκόρερ Τσέλσι
Τζάκσον
3.25
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
Premier League: Να σκοράρει περισσότερα τέρματα - Χάκπο vs Σάκα
Σάκα
2.10
BET: 30 units
Μακροχρόνιο
Premier League: Να τερματίσει στις τελευταίες 3 θέσεις
Έβερτον
4.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις