Δυάδα του 2.58, κάρτες στην Αθήνα!

προγνωστικά

Προγνωστικά καρτών: Με τις κάρτες στην OPAP Arena και με μία δυάδα του 2.58 καταπιάνεται σήμερα ο #SuperMario

Καλησπέρα κύριοι. Κακή η τελευταία στήλη καθώς έγιναν αδιανόητα πράγματα για να μην επιβεβαιωθούν οι κάρτες στο Ισραήλ (τη στιγμή μάλιστα που υπήρχε η κόκκινη κάρτα από το πρώτο ημίχρονο) αλλά και στο Κλεάνθης Βικελίδης όπου το σκορ ήταν και ευνοϊκό. Δεν μπορούμε όμως να κοιτάμε το παρελθόν, πάμε στα καινούρια.

Προγνωστικά καρτών: Μεγάλη μάχη στην OPAP Arena!

Πρώτη επιλογή με προγνωστικά καρτών από την ΟPAP Arena όπου η γηπεδούχος ΑΕΚ φιλοξενεί την Ντιναμό Ζάγκρεπ. Δυνατοί οι φιλοξενούμενοι αλλά η ΑΕΚ στην έδρα της είναι και αυτή ισχυρή. Θεωρώ θα γίνει μάχη και μιλώντας για Κροάτες και Έλληνες, αν και πρώτο ματς, πιστεύω θα έχουμε κάποια νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα. Εξάλλου το ζευγάρι στα μάτια μου είναι πολύ αμφίρροπο. Over 4,5 κάρτες στο παιχνίδι.

Δυάδα στο 2.58!

Κλείνω τα προγνωστικά στοιχήματος με δύο ακόμα επιλογές!

Αρχικά, η Μπράγκα είναι πολλά επίπεδα πάνω από την αντίπαλο της και το γήπεδο θα έχει κατηφόρα. Είναι ομάδα που παίρνει πολλά κόρνερ και εκεί θα εστιάσω. Over 6,5 κόρνερ για τους γηπεδούχους.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή, είναι το Χ2 μαζί με over 1,5 γκολ για τη Γαλατασαράι. Οι Τούρκοι φιλοξενούνται από την Ολίμπια Λουμπλιάνας και θεωρώ ότι θα πάρουν αποτέλεσμα. Απέχουν ποιοτικά πολύ από τους αντιπάλους τους και πιστεύω ότι θα έχουμε και πάνω από 1 γκολ στον αγώνα καθώς μπορεί να βοηθήσουν και οι Σλοβένοι σε αυτό το κομμάτι.

Συντηρητικά θα πάμε σε όλα τα πονταρίσματα καθώς είναι ο πρώτος γύρος των προκριματικών.

Καλή τύχη.

Δυάδα του 2.58, κάρτες στην Αθήνα!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δυάδα του 2.58, κάρτες στην Αθήνα!

Μονά
21:45
ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεπ
Over 4,5 κάρτες
1.90
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.58
22:00
Ολίμπια Λουμπλιάνας - Γαλατασαράι
Χ2 & over 1,5
1.45
22:00
Μπράγκα - Μπάτσκα Τόπολα
Μπράγκα over 6,5 κόρνερ
1.78
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις