Έτοιμοι για όλα στο L.A.

προγνωστικά mlb

Ξεκίνημα εβδομάδας και ο #Dogass συνεχίζει ακάθεκτος με επιλογές.

Καλημέρα σε όλους. Το απόλυτο κάναμε στη στήλη ,καθώς πέρασαν με άνεση οι επιλογές μας. Σήμερα μπαίνουμε δυνατά στα πρώτα παιχνίδια της αγωνιστικής. Προχωράμε με τα προγνωστικά MLB.

Προγνωστικά MLB: Again n’ again

Τρένο πηγαίνουν οι επιλογές NRFI και YRFI. Σήμερα θα εστιάσουμε εκ νέου σε δύο under 0,5 και ένα over 0,5. Μην σας κουράζω. Οι επιλογές NRFI είναι από τις αναμετρήσεις Τάιγκερς – Τουίνς και Μετς – Καμπς. Ξεκινούν οι καλύτεροι πίτσερ των ομάδων. Θεωρώ πως δύσκολα θα βγουν run στην αρχή της αναμέτρησης. Τέλος η επιλογή over 0,5 run ειναι από την αναμέτρηση Πάιρετς – Μπρέιβς. Εδώ ποντάρουμε στις εξαιρετικές επιθέσεις των δύο ομάδων και στην παρουσία του άπειρου (και κακού φετος) Οσβάλντο Μπίντο.

Ακονίζουν τα ρόπαλα οι Οχτάνι και Κρον

Τελευταία επιλογή είναι μία combo επιλογή από την αναμέτρηση των Έιντζελς απέναντι στους Τζάιαντς. Η ομάδα του αδιαφιλονίκητου MVP της κανονικής περιόδου Σοχαέι Οχτάνι, αποφάσισε να πάρει ότι καλύτερο υπάρχει από τις μικρομεσαίες ομάδες της κατηγορίας για να πείσουν τον Ιάπωνα σταρ, να μείνει στην ομάδα.

Αυτή τη στιγμή απέχουν από τα πλέι οφ τέσσερις νίκες και έχουν έξι σερί ήττες. Από την άλλη, οι Τζάιαντς κατεβάζουν τον Γουέμπ που το τελευταίο διάστημα δίνει ένα home run και τουλάχιστον τρία run. Θεωρώ πως έχει ευκαιρία για ανάκαμψη. Με αυτό το σκεπτικό θα πάρω το multicombo νικης των Ειντζελς ( με χάντικαπ +1,5 ) σε συνδυασμό με το over 0,5 hit των Κρον και Οχτάνι.

Έτοιμοι για όλα στο L.A.ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Έτοιμοι για όλα στο L.A.

Μονό
01:40
Τάιγκερς - Τουίνς
Under 0,5 run στο 1ο inning
1.88
BET: 15 units
Μονό
02:05
Πάιρετς - Μπρέιβς
Over 0,5 run στο 1ο inning
1.82
BET: 15 units
Μονό
02:10
Μετς - Καμπς
Under 0,5 run στο 1ο inning
1.88
BET: 15 units
Multicombo
04:38
Έιντζελς - Τζάιαντς
1 (+1,5) & Οχτάνι over 0,5 hit & Kρον over 0,5 hit
2.88
BET: 10 units
Combo
04:38
Έιντζελς - Τζάιαντς
Οχτάνι over 0,5 home run & Kρον over 0,5 home run
38.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις