Στήριξη σε εκπλήξεις και ορμή στο 1.90

Στήριξη σε εκπλήξεις και ορμή στο 1.90

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά και ποντάρει σε αουτσάιντερ και σε ορμητικά φαβορί σε τιμές με αξία.

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή σήμερα με στήλη και ωραία πονταρίσματα σε τιμές αξίας, αφού τα πρωταθλήματα ξεκινούν και το γυναικείο Μουντιάλ κορυφώνεται. Πάμε αμέσως να δούμε τα προγνωστικά μας σε ένα… γεμάτο κουπόνι Δευτέρας.

Προγνωστικά: Έχει θέμα η Αγγλία

Το πρόγραμμα ανοίγει νωρίς, η αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Νιγηρία. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης ξεγέλασαν τις εντυπώσεις με την εξάρα κόντρα στην Κίνα που τα είχε παρατήσει, ενώ στα δύο πρώτα ματς έδειξε κακό πρόσωπο παρά τις νίκες. Οι «Λέαινες» αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα κόντρα σε κλειστές άμυνες, καθώς στερούνται δημιουργικών λύσεων και αν το ματς στραβώσει, τότε μπλοκάρει. Δεν έχει χάσει φυσικά έως τώρα ούτε βαθμό αλλά δεν πείθει όπως έπειθε στο περσινό Euro.

Αντιθέτως, οι Αφρικανές είναι ευχάριστη έκπληξη έως τώρα, παίζουν κατενάτσιο βγαλμένο από τα πιο υγρά όνειρα φίλων του παλιού ιταλικού ποδοσφαίρου και γενικά χτυπάνε στις αντεπιθέσεις. Θα δημιουργήσουν θέματα, ειδικά άμα το ματς πάει χαμηλά και μπορέσουν να βρουν γκολ, αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο. Το ματς κρύβει παγίδες, η Αγγλία… δεν μας πείθει και είναι χαμηλό φαβορί. Κρατάμε το διπλό με +1,5 ασιατικό χάντικαπ στο 1.85, καθώς πληρωνόμαστε στα 90 λεπτά με τρία αποτελέσματα.

Σουηδική κόντρα

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Νόρκεπινγκ με την Γκέτεμποργκ. Τραγική εικόνα των φιλοξενούμενων στο προηγούμενο ματς αμυντικά, αλλά κέρδισαν με 2-0 στηριζόμενοι στην έδρα και στον τρόπο παιχνιδιού της επίθεσης τους. Μεγάλη νίκη ψυχολογίας και κυρίως ανέβασμα ηθικού. Πηγαίνουν βέβαια σε μία δύσκολη έδρα και σε μία εξαιρετική ομάδα από τη μέση και μπροστά.

Οι γηπεδούχοι είναι βυθισμένοι στην αστάθεια τελευταία αλλά έχουν τον τρόπο να σημειώνουν νίκες, ιδίως εκτός. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο και στη μέρα τους μπορεί να χτυπήσουν τον οποιονδήποτε. Βέβαια, τελευταία δεν δείχνουν τα καλύτερα δείγματα και η ανεβασμένη ψυχολογία του αντιπάλου ίσως παίξει ρόλο. Η Νόρκεπινγκ είναι το φαβορί αλλά εμείς θα πάμε με την κόντρα, το Χ2 στο 1.72 για την Γκέτεμποργκ.

Προγνωστικά: Η ορμή της Μπορντό

Τελειώνουμε με την αναμέτρηση της Πο με την Μπορντό. Η μέρα… με την νύχτα οι δύο ομάδες όσο αφορά την στόχευση τους, αφού η μεν Μπορντό θέλει άνοδο ενώ η δε Πο είναι το πρώτο φαβορί για πέσιμο. Φυσικά και υπάρχει τεράστια δόση αλήθειας σε αυτό, καθώς η φιλοξενούμενη διαθέτει αρκετά καλό ρόστερ και έχει μεγάλη ορμή μετά τα περσινά να πετύχει. Αντίθετα, η γηπεδούχος δεν έκανε καμία καλή μεταγραφική κίνηση, άλλαξε προπονητή και μάλλον δεν γλιτώνει τα χειρότερα. Fair το διπλό στο 1.90, το επιλέγουμε.

Στήριξη σε εκπλήξεις και ορμή στο 1.90ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στήριξη σε εκπλήξεις και ορμή στο 1.90

Μονό
10:30
Αγγλία (Γ) - Νιγηρία (Γ)
2 (+1,5 AH)
1.85
BET: 10 units
Μονό
20:00
Νόρκεπινγκ - Γκέτεμποργκ
Χ2
1.72
BET: 10 units
Μονό
21:45
Πο - Μπορντό
2
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις