Εκδίκηση στο Σαν Ντιέγκο

Προγνωστικά MLB

Προγνωστικά MLB: Κλείνει την εβδομάδα ο #Dogass με επιλογές από την MLB.

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικά τα πήγαμε χθες στα προγνωστικά MLB καθώς μόνο οι Ρεντς χάθηκαν. Σήμερα θα ασχοληθούμε εκ νέου με τέσσερις επιλογές.

Προγνωστικά MLB: Again n’ again

Το απόλυτο κάναμε στις επιλογές NRFI – YRFI. Σήμερα θα πάμε σε δύο επιλογές under 0,5 και μία over 0,5. Οι επιλογές NRFI είναι από τις αναμετρήσεις Τουίνς – Ντ”μπακς και Μπρέιβς – Καμπς. Αν και επιθετικές οι τέσσερις ομάδες, οι πίτσερ που κατεβάζουν είναι πολύ σοβαροί.

Η επιλογή YRFI είναι από την αναμέτρηση Τάιγκερς – Ρέις. Εδώ ποντάρω στις εξαιρετικές επιθέσεις των δύο ομάδων σε συνδυασμό με την παρουσία στο ανάχωμα του κακού φέτος Μάνινγκ.

Έτοιμοι οι Ντότζερς για νίκη

Οι Πάδρες έκαναν την έκπληξη και κέρδισαν τα ξημερώματα τους Ντότζερς. Σήμερα η ομάδα του L.A. κατεβάζει τον Λάνς Λιν. Ο Λιν μετά τη μεταγραφή του από τους Γουάιτ Σοξ, έχει φτιάξει πολύ τα νουμερά του. Οι Ντότζερς είναι εξαιρετικοί επιθετικά και με τις μεταγραφές που έκαναν γίνονται αυτόματα διεκδικητές του τίτλου. Οι Πάδρες κατεβάζουν τον Ριτς Χιλ που όλη τη σεζόν έδινε πάρα πολλά run. Όλα αυτά με οδηγούν στο να πάρω τη νίκη των Ντότζερς.

Εκδίκηση στο Σαν ΝτιέγκοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Εκδίκηση στο Σαν Ντιέγκο

Μονό
20:40
Τάιγκερς - Ρέις
Over 0,5 run στο 1ο inning
2.00
BET: 15 units
Μονό
21:10
Τουίνς - Ντ"μπακς
Under 0,5 run στο 1ο inning
1.87
BET: 15 units
Μονό
21:20
Καμπς - Μπρέιβς
Under 0,5 run στο 1ο inning
1.88
BET: 15 units
Μονό
02:10
Πάδρες - Ντότζερς
2
1.88
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις