Έχει το μυαλό στην Ευρώπη η Μίντιλαντ

Έχει το μυαλό στην Ευρώπη η Μίντιλαντ

Προγνωστικά με δυνατές δυάδες και μονά από Ελβετία και Δανία μέχρι την παγωμένη Νορβηγία έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, με κέρδος ξεκίνησε η χρονιά αφού το γκολ του Ρονάλντο μας έδωσε επιστροφή ενώ η Ομόνοια κέρδισε με άνεση στην Κύπρο την Καμπάλα. Παρακολουθήσαμε την πρώτη αγωνιστική στην Αγγλία με ηρεμία αφού τα πρώτα παιχνίδια πάντα είναι αναγνωριστικά και δύσκολα προβλέπονται. Σήμερα όμως έχουμε δράση σε αρκετές χώρες και εμείς δεν μπορούμε να είμαστε απών. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Έχει το μυαλό στην Ευρώπη η ΜίντιλαντΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Έχει το μυαλό στην Ευρώπη η Μίντιλαντ

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Μίντιλαντ η οποία ταξιδεύει στο Λίνγκμπι για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Έπαιξε μεσοβδόμαδα και κινδύνεψε να αποκλειστεί από την Νιέντερκορν του Λουξεμβούργου αφού ηττήθηκε με 2-0 στην κανονική διάρκεια και χρειάστηκε η διαδικασία της παράτασης για να βρει το πολυπόθητο γκολ. Κουρασμένοι αρκετά οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι θα παίξουν για την είσοδο στους ομίλους του Conference League την Πέμπτη. Αναμένω «ροτέισον» για αυτό θα επιλέξω την διπλή ευκαιρία αλλά και τα δύο ομαδικά γκολ των γηπεδούχων.

  • Συνεχίζουμε με την Γκρασχόπερς που θα υποδεχτεί στην έδρα της την Βασιλεία. Προσφέρανε γκολ και θέαμα στις πρώτες αγωνιστικές αφού η Βασιλεία κατάφερε και ανέτρεψε το 0-1 σε 5-2 ενώ η Γκρασχόπερς ηττήθηκε με 1-3 από την ανώτερη Σερβέτ. Πρώτη επιλογή το over 2,5.

  • Στο Βέλγιο, το Βέστερλο μετά από μία μέτρια περσινή χρονιά στοχεύει την εξάδα και ένα εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη. Αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριζ η οποία έπαιζε και παίζει ξανά μεσοβδόμαδα. Η κούραση θα οδηγήσει σε λάθη τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι. Επιλέγουμε το goal/goal.

  • Στην Νορβηγία τώρα η Σάντεφιορντ θα υποδεχτεί την αρκετά επιθετική Σαρπσμπόργκ. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε 14 συνεχόμενα παιχνίδια με over 2,5 ενώ τα 11 είναι και over 3,5. Δεν νομίζω πως χωράει αμφιβολία για το τι θα επιλέξουμε σε αυτό το παιχνίδι.

  • Λίγο πιο βόρεια τώρα στο Χάμαρ η ΧαμΚαμ θα υποδεχτεί την Μπραν. Δείχνουν να πατάνε καλά οι φιλοξενούμενοι για αυτό θα επιλέξω τα δύο γκολ τους, τα οποία βρίσκονται σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα.

  • Για να κλείσουμε από Νορβηγία θα πάμε στο μεγάλο ντέρμπι πρωτοπόρων ΒίκινγκΜπόντο Γκλιμτ. Δυνατές ομάδες αμφότερες που στηρίζονται στην επίθεση. Δύσκολο να βρεις σημείο για αυτό θα επιλέξω το ασιατικό over.

  • Τέλος κλείνουμε με ένα παιχνίδι από την Λετονία αφού η πρώτη Ρίγα αντιμετωπίζει την ουραγό του πρωταθλήματος την Σούπερ Νόβα. Επιλέγουμε να δούμε μονόπλευρο over.

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 3.00
17:00
Λίνγκμπι - Μίντιλαντ
1.80
18:00
Χαμ-Καμ - Μπραν
Μπραν οver 1,5
1.67
BET: 20 units
Μονό
17:00
Λίνγκμπι - Μίντιλαντ
Λίνγκμπι over 1,5
2.80
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.41
17:30
Γκρασχόπερς - Βασιλεία
Over 2,5
1.55
19:30
Βέστερλο - Κλαμπ Μπριζ
Goal/goal
1.56
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.36
18:00
Σάντεφιορντ - Σαρμπσμπόργκ
Over 2,5
1.48
20:15
Βίκινγκ - Μπόντο Γκλιμτ
Over 3 AH
1.60
BET: 30 units
Μονό
18:00
Σούπερ Νόβα - Ρίγα
Over 2,5 & no goal
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις