Σαν του ΠΑΟΚ την ομάδα

προγνωστικά

Ο #Klhmats ασχολείται με τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και τη Χάμαρμπι για να καταλήξει σε δυάδα του 2.10.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Τέλεια πήγαν οι δύο τελευταίες στήλες και τα προγνωστικά τους. Το Σάββατο πέρασε με ευκολία η δυάδα του 2.62, την Τρίτη πέρασε η δυάδα του 2.35. Τα κέρδη αρκετά και ακόμη βρισκόμαστε στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

Ξεκίνημα από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Εξόρμηση για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία μπορεί να πραγματοποίησε θετική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, αλλά της έλλειψε το γκολ που θα της έδινε προβάδισμα πρόκρισης. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη, δύσκολα θα αλλάξει η εικόνα του αγώνα. Ουσιαστικά, περιμένω ένα ριμέικ του αγώνα της «Τούμπας», απλά με γκολ για τους «ασπρόμαυρους». Κρατάω το διπλό με draw no bet.

Συνέχεια στη Σουηδία και με την αναμέτρηση Χάμαρμπι – Τβέντε. Το 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει ελπίδες στην Χάμαρμπι, οι οποίοι βέβαια δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους φέτος. Εντός βέβαια έχουν ικανοποιητική εικόνα στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 6-1-1. Η Τβέντε είναι ομάδα που επιτίθεται, ενώ στο πρώτο παιχνίδι είχε αρκετές ευκαιρίες, παρότι δεν σημείωσε παραπάνω γκολ. Είχε και δοκάρι. «Αναγκασμένη» να μην περιμένει και να επιτεθεί η γηπεδούχους, ποιοτική ομάδα η φιλοξενούμενη, οπότε για τα προγνωστικά μου θα κρατήσω το ασιατικό over 2.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Δυάδα απόδοσης 2.10
20:30
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ - ΠΑΟΚ
2 DNB
1.40
21:00
Χάμαρμπι - Τβέντε
Over 2 AH
1.50
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις