Στον αστερισμό των προκριματικών

προγνωστικά

Σε μόνα και δυάδες από τα προκριματικά του Conference League εστιάζει την προσοχή του ο #TheMagician με απόδοση έως και 5.53

Καλημέρα σας. Πολλοί αγώνες θα διεξαχθούν σήμερα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League. Κάποιες ομάδες μπορεί να είναι με το ενάμιση πόδι στο τρίτο γύρο, ενώ σε κάποια γήπεδα αναμένουμε ντέρμπι. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Φαβορί οι γηπεδούχοι

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση στην Γεωργία, μεταξύ της Ντιναμό Τιφλίδας και της Χαμρούν Σπάρτανς από την Μάλτα. Οι γηπεδούχοι έχουν παίξει ήδη 19 αγωνιστικές στο εγχώριο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην τέταρτη θέση, οχτώ μακριά από την κορυφή. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα αλλά επιθετικά, σ’ αυτό το επίπεδο προκριματικών και στο πρωτάθλημα της χώρας τους, είναι καλοί. Κυριάρχησαν στο αγωνιστικό χώρο και το τελικό σκορ σίγουρα δεν αποτυπώνει την αλήθεια όσων αφορά την απόδοση των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως, δεν έχουν ξεκινήσει τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά με πείσμα κυρίως κατάφεραν να ανατρέψουν το 0-1 σε 2-1 στα τελευταία δέκα λεπτά του παιχνιδιού. Μπορεί το ποδόσφαιρο στην Μάλτα να προοδεύει αλλά σίγουρα δεν είναι το φαβορί στην σημερινή αναμέτρηση.

Σημείο: Δοκάρια, τετ α τετ και πολλά άστοχα σουτ σταμάτησαν την Δυναμό Τιφλίδας από ένα δεύτερο τέρμα. Μονοπώλησε τις ευκαιρίες στον αγωνιστικό χώρο και μια από τα ίδια περιμένουμε να συμβεί και σήμερα. Κρατάμε το over 1,5 Ντιναμό Τιφλίδας με απόδοση 1.71 στην Νovibet. Μου άρεσε πολύ και θα κρατήσουμε ως δεύτερη επιλογή το over 2,5 με απόδοση 2.02 στην Νovibet.

Θα κριθεί στην ταχύτητα

Πάμε στο Αζερμπαϊτζάν και πιο συγκεκριμένα στο Μπακού. Την πρόκριση μπροστά στο κοινό της θα προσπαθήσει να πάρει η Νέφτσι Μπακού, απέναντι στην Ζελιένζιταρ από την Βοσνία Ερζεγοβίνη, στην ρεβάνς του 2-2. Με τον Ρουμάνο, Άντριαν Μούτου στον πάγκο οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί καθώς ισοφάρισαν (με φοβερό γκολ) στις καθυστερήσεις του αγώνα. Πολλές φάσεις έγιναν στο πρώτο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Οι Βόσνιοι είναι ομάδα που στηρίζεται πολύ στην ταχύτητα, καθώς έβαλε δύσκολα στους αντίπαλους αμυντικογενείς παίχτες, ενώ οι Αζέροι παίζουν με περισσότερη τακτική. Δεν έλειψαν τα αρκετά αμυντικά λάθη από παίχτες και των δύο ομάδων στον πρώτο αγώνα.

Σημείο: Ένα γρήγορο γκολ στο πρώτο 20λεπτο μπορεί να βάλει φωτιά στο παιχνίδι και στο σκορ. Άλλωστε περιμένουμε να δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στα αντίπαλα καρέ. Κρατάμε το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.88 στην Νovibet.

Στον αστερισμό των προκριματικώνΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στον αστερισμό των προκριματικών

Προγνωστικά: Μ’ επιθετική φιλοσοφία

Μεταφερόμαστε στην Τουρκία. Με νέο προπονητή τον Πάτρικ Κλάιφερτ, η Άδανα Ντεμίρσπορ θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση της Κλουζ από την Ρουμανία. Το πρωτάθλημα στην γείτονα χώρα έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 11 Αυγούστου αλλά οι γηπεδούχοι παρά την ισοπαλία (1-1) του πρώτου παιχνιδιού στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ στο έκτο λεπτό και να ισοφάρισαν στο 77′, αλλά δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών για να φύγουν με το διπλό. Επιχείρησαν πολλά σουτ, τα οποία έφυγαν εκατοστά δίπλα από το δοκάρι ή βρήκαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα σ’ ετοιμότητα, ενώ τροφοδοτήθηκε αρκετά ο ικανότατος επιθετικός τους Εντιαγιέ. Οι Ρουμάνοι με την σειρά τους απείλησαν λιγότερο μεν, αλλά πολύ ουσιαστικά στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Έχουν ήδη δώσει τρεις αγώνες για την εγχώρια λίγκα μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία απέναντι σε μέτριας δυναμικότητας αντιπάλους. Αν ανοιχτούν νωρίς ίσως το πληρώσουν, καθώς οι αντίπαλοι φορ στο πρώτο παιχνίδι στάθηκαν κυρίως άτυχοι.

Σημείο: Επιλογή μας το over 1,5 γκολ της Άδανα Ντεμίρσπορ με απόδοση 1.75 στην Νovibet.

Για την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ

Επόμενη στάση, Σερβία. Η Βοϊβοντίνα δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο, χάνοντας με το ελπιδοφόρο 2-1 από το ΑΠΟΕΛ. Μονίμως κάτω από την συνεχόμενη πίεση των γηπεδούχων, κατάφερε να δημιουργήσει ελάχιστες καλές στιγμές και σε μια από αυτές βρήκε δίχτυα, όπου ισοφάρισε προσωρινά στο 56′. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με το αριστερό, μιας και δέχτηκε πέντε τέρματα στο εναρκτήριο αγώνα, εκτός έδρας από τον Ερυθρό Αστέρα. Οι σημερινοί φιλοξενούμενοι αδίκησαν τον εαυτό τους στην έδρα τους, καθώς θα μπορούσαν να πετύχουν μία πιο ευρεία νίκη, ώστε να έχουν πιο εύκολο έργο στην ρεβάνς. Αρχικά προηγήθηκαν στο 32′ και εν συνεχεία στο 65′ δείχνοντας ότι ήθελαν πολύ περισσότερο το παιχνίδι. Έβγαλαν πολλές φάσεις από την αρχή του παιχνιδιού παρουσιάζοντας ένα αρκετά καλό πρόσωπο, για αρχή της σεζόν.

Σημείο: Το ΑΠΟΕΛ βρήκε τους κενούς χώρους αλλά οι γηπεδούχοι θα στηριχτούν στην έδρα τους. Κρατάμε το goal/goal με απόδοση 1.85 στην Νovibet.

Προγνωστικά: Ώρα πρόκρισης στη Θεσσαλονίκη

Ο Άρης δεν είχε να φοβηθεί τίποτα απέναντι στην Αραράτ από την Αρμενία, αλλά την σεβάστηκε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε, για να μείνει στο τελικό 1-1. Δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τους Αρμένιους αλλά τα χάλασε στην τελική προσπάθεια. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βέβαια ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του, ιδίως στα ευρωπαϊκά ματς, όπου πιέζει πολύ, έχει την κατοχή και σκοράρει με ευχέρεια. Μπορεί να πάρει την πρόκριση χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα για να ανοίξουν το σκορ στο ενδέκατο λεπτό, αλλά ο Πάλμα ισοφάρισε στο 20′. Πέρα από δύο μεγάλες φάσεις για να σκοράρουν δεύτερο τέρμα δεν έχουν να θυμούνται κάτι άλλο από το παιχνίδι. Δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν περαιτέρω επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Κουέστα και αποδείχθηκαν πολύ φλύαροι με την μπάλα στα πόδια. Περισσότερο τους επέτρεψε ο Άρης, παρά η ικανότητα των ποδοσφαιριστών της να δημιουργήσουν.

Σημείο: Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι και μέσα στην έδρα τους αναμένουμε να βγάλουν περισσότερο πάθος. Επιλογή μας ο άσος και over 1,5 με απόδοση 1.67 στην Νovibet.

Προγνωστικά: Με τα γκολ στην Ελβετία

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με το παιχνίδι της Λουκέρνης απέναντι στην Τζουγκάρντεν. Πιο ποιοτική ομάδα οι Ελβετοί κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την Σουηδία. Έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό αλλά αρχικά ισοφάρισαν στο 29′, για σκοράρουν το γκολ της νίκης στο 82′. Αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν η Λουκέρνη καθώς απείλησαν περισσότερο παίζοντας ωραίο και αποφασιστικό ποδόσφαιρο. Τρίτο επίσημο παιχνίδι στη σεζόν για τους γηπεδούχους, καθώς έχουν μια νίκη και μία ισοπαλία στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η Τζουγκάρντεν αν και έχει διανύσει πάνω από το μισό στο πρωτάθλημα, έχοντας δηλαδή ρυθμό, δεν κατάφερε να φανεί όσο ανταγωνιστική χρειάζονται για να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι. Έβγαλε φάσεις αλλά τις σπατάλησε μ’ επιπόλαιο τρόπο. Πέρυσι μπήκε στους ομίλους του Conference League, από όπου πέρασε στους 16, για ν’ αποκλειστεί με δύο ήττες από την Λεχ Πόζναν. Θα κυνηγήσει την πρόκριση στην Ελβετία, άλλωστε είναι ικανή να σκοράρει και φυσικά θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της.

Σημείο: Θα κυνηγήσει τις ελπίδες πρόκρισης η Τζουγκάρντεν αλλά οι Ελβετοί έδειξαν να είναι τουλάχιστον αποτελεσματικοί. Κρατάμε το over 2,5 με απόδοση 1.71 στην Νovibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα: 

Παίχτες: Κορεντίν Τολισό (29 – Λυών), Ματέο Πολιτάνο (30 – Νάπολι), Έμερσον Παλμίερι (29 – Γουέστ Χαμ), Νίκος Νταμπίζας (50)

Καλή επιτυχία

Δυάδα απόδοσης 2.85
19:00
Ντινάμο Τιφλίδας - Χαρμούν Σπάρτανς
Ντινάμο Τιφλίδας οver 1,5
1.71
21:45
Άρης - Αραράτ Αρμένια
1 & over 1,5
1.67
BET: 10 units
Μονό
19:00
Ντινάμο Τιφλίδας - Χαρμούν Σπάρτανς
Οver 2,5
2.02
BET: 5 units
Combo
20:00
Νέφτσι Μπακού - Ζελιέζνιτσαρ
Goal/goal & over 2,5
2.88
BET: 5 units
Τριάδα απόδοσης 5.53
21:00
Άδανα Ντεμίρσπορ - Κλουζ
Άδανα Ντεμίρσπορ οver 1,5
1.75
21:00
Βοϊβοντίνα - ΑΠΟΕΛ
Goal/goal
1.85
21:45
Λουκέρνη - Τζουγκάρντεν
Over 2,5
1.71
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις