Ντεμπούτο με γκολ στον Αύγουστο

Προγνωστικά

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά και έμφαση στα γκολ στο πλούσιο πρόγραμμα της Τρίτης με τρεις επιλογές.

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη καυτή ημέρα του Αυγούστου με πολλά και ωραία ματσάκια. Τα προγνωστικά μας έχουμε τρία πονταρίσματα, πάμε να δούμε τι έχουμε.

Προγνωστικά: Ολλανδική ανωτερότητα

Ξεκινάμε με Μουντιάλ Γυναικών και την αναμέτρηση της Ολλανδίας με το Βιετνάμ νωρίς. Προφανώς μόνο οι «οράνιε» έχουν κίνητρο, καθώς με νίκη με πολλά γκολ θα εξασφαλίσουν την πρωτιά αφού οι ΗΠΑ έχουν δύσκολο ματς. Έτσι, έχουν την ευκαιρία να αποφύγουν τη Σουηδία και να παίξουν με μία εκ των Ιταλίας και Νότιας Αφρικής που είναι πολύ χαμηλότερης δυναμικής. Δεν τις έχουμε δει εξάλλου να παίζουν πολύ ανοιχτά και να αξιοποιούν τα επιθετικά ταλέντα τους και ήρθε, ίσως, η ώρα να γίνει αυτό.

Το αδύναμο Βιετνάμ είναι χειρότερη βάση δυναμικής, ομάδα στο τουρνουά καθώς δεν έχει δείξει ούτε… μία επίθεση υπό προϋποθέσεις. Δεν παίζει άμυνα, δεν έχει καν κορμιά να παρατάξει και τα μόλις πέντε γκολ που έχει δεχθεί μάλλον είναι θαύμα. Τώρα βέβαια που θα κοντράρει μία πεινασμένη ομάδα, τα περιθώρια στενεύουν και τα χειρότερα μάλλον είναι αναπόφευκτα.

Δύσκολα η Ολλανδία δεν θα κάνει πάρτι, το διπλό από ημίχρονο και οver 3,5 στο 1.65 που είναι οριακό μας αρέσει.

Προγνωστικά: Σφραγίζει με γκολ την πρόκριση

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ με τον Άρη Λεμεσού. Η κυπριακή ομάδα στην πρώτη ιστορική συμμετοχή της, διέλυσε τους Λευκορώσους με επιβλητική εμφάνιση και επιθετικό ποδόσφαιρο. Η θέση της είναι εξασφαλισμένη στην επόμενη φάση και πλέον οι όμιλοι ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι πολύ κοντά. Φυσικά απαιτείται σοβαρότητα και να καλυφθούν τα πολλά αμυντικά κενά ώστε η ΜΠΑΤΕ να μην αρχίσει να… ανασαίνει. Οι Λευκορώσοι ήταν τραγικοί στα μετόπισθεν εάν και δημιούργησαν ορισμένες φάσεις και σκόραραν δύο γκολ.

Ίδιο ματς περιμένουμε, το αμφίτερμα η επιλογή μας στο 1.85.

Προγνωστικά: Πάρτι στη Λεωφόρο

Κλείνουμε με τον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ντνίπρο, στην ρεβάνς του 3-1 της Σλοβακίας. Οι «πράσινοι» ξέρουν πως με τη σοβαρότητα τους και μόνο, προκρίνονται, ενώ οι Ουκρανοί κυνηγούν ένα θαύμα. Ο Γιοβάνοβιτς θα προετοιμάσει την ομάδα όπως πρέπει, αναμένονται ακόμα καλύτεροι αυτοματισμοί και οι νέοι παίκτες να μπουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εξαιρετικός ο Τζούρισιτς, σπουδαίος ο Χουανκάρ και όλα δείχνουν ένα πάρτι πρόκρισης στην καυτή Λεωφόρο. Η Ντνίπρο χρειάζεται όπως είπαμε μία τεράστια υπέρβαση, θα παίξει ανοιχτά και θα κυνηγήσει το αδύνατο παίζοντας ανοιχτά.

Το οver 2,5 στο 1.78 είναι δίκαιο και το επιλέγουμε.

Ντεμπούτο με γκολ στον ΑύγουστοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ντεμπούτο με γκολ στον Αύγουστο

Μονό
10:00
Βιετνάμ (Γ) - Ολλανδία (Γ)
2 ημίχρονο/2 τελικό & οver 3,5
1.65
BET: 10 units
Μονό
20:30
Παναθηναϊκός - Ντνίπρο
Over 2,5
1.78
BET: 10 units
Μονό
21:00
ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ - Άρης Λεμεσού
Goal/goal
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις